Τα 5 πιο καυτά καφέ Indie στο Milwaukee

Με τις νιφάδες χιονιού να πέφτουν στο έδαφος και να καταγράφουν τις κρούσεις ανέμου που ενδεχομένως θέτουν μια παύση στην υπαίθρια διασκέδαση, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να περάσετε μια χειμερινή μέρα από ό, τι σε εσωτερικό χώρο με ένα φλιτζάνι καφέ. Αποκαλύψτε τις αλυσίδες, αλλά υπάρχουν πολλά τοπικά καφετέριες indie με μοναδική περιστροφή που μεταφράζεται στη διακόσμηση και το μενού ποτών. Επίσης, σημειώνονται οι καφετιέρες Colectivo και ο καφές Stone Creek, ο καθένας από τους οποίους έχει μια σειρά από καφετέριες που καλύπτουν το μετρό του Μιλγουόκι και τα προάστιά του.

Κάποιοι μπορεί ακόμη και να πω ότι αυτές οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν το τρέχον κύμα καφέ της πόλης. Σε μερικά τμήματα του Milwaukee, όπως το Bay View, δεν υπάρχουν λιγότερα από πέντε καφενεία indie για να πάρετε το πρωινό σας joe.

Ευχάριστο καφέ

Σε μια γωνιά του δρόμου στην Κάτω Ανατολική πλευρά, αυτό το ευρω-εμπνευσμένο σημείο χύνει τον καφέ και το κρασί. Είτε πιάστε ένα κάθισμα στο κάτω επίπεδο είτε το κεφάλι επάνω. Και οι δύο χώροι είναι γεμάτοι με φως και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προφθάσετε με έναν φίλο ή να βουτήξετε σε ένα καλό βιβλίο. Ο καφές είναι ευγενικός από τους καφετιέρες Valentine και υπάρχουν μερικές σπάνιες προσφορές, όπως το μοντέρνο Cascara (που περιέχει αποξηραμένα μούρα από το εργοστάσιο καφέ) και ένας καφές 20 ουγκιών στο πάτωμα για φανατικούς της java.

Βαλεντίνο καφετιέρες

Περπατώντας σε αυτό το καφέ του Washington Heights που λειτουργεί από το 2013 στην οδό Vliet δίπλα στον κινηματογράφο Times, μετά από μερικά χρόνια φρύξης για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του εστιατορίου Bartolotta Group και πώλησης στην αγορά αγροτών Wauwatosa, μοιάζει με ένα εργαστήριο.

Ονομάστηκε "αίθουσα γευσιγνωσίας", μπορείτε να δείτε τα baristas σκάφη σας φλιτζάνι του καφέ σας μέσω μιας ανοιχτής κουζίνας ιδέα όπου το μπάρμπεκιου είναι μπροστά και το κέντρο. Ένα φλιτζάνι καφέ που παρασκευάζεται σε 209 βαθμούς Φαρενάιτ χρησιμοποιώντας τη μέθοδο χυτεύσεως, έχει ως αποτέλεσμα ένα καθαρότερο φλιτζάνι που δεν καλύπτει τα χαρακτηριστικά του καφέ (ναι, μπορείτε πραγματικά να δοκιμάσετε τα βακκίνια και το κακάο που γευματίζουν οι επαγγελματίες καφέδες).

Αν πραγματικά σας αρέσει αυτό που πίνετε, δείτε τα ράφια και βγείτε με το δικό σας χειροποίητο ζυθοποιείο καφέ.

Anodyne Coffee

Με δύο θέσεις (Walker's Point και Bay View), η εμπειρία σε κάθε Anodyne είναι τελείως διαφορετική, αλλά για έναν κοινό παρονομαστή: τον οργανικό καφέ. Ψηλά καθημερινά σε μικρές παρτίδες στην τοποθεσία του Walker's Point, που βρίσκεται μέσα σε μια πρώην αποθήκη (σκεπτόμενοι τοίχους από τούβλα και δάπεδα από σκληρό ξύλο) και που εκρήγνυται με ηλιακό φως - και τα Σαββατοκύριακα, ζωντανή μουσική - η ποικιλία κυμαίνεται από ένα έντονα όξινο Kenyon Ichuga AB ανοιχτό σώμα Γουατεμάλα San Pedro La Laguna. Στη συνέχεια, στη θέση Bay View, από το 2015, οι πίτσες πυρόλυσης (με μοναδικές επιφάνειες όπως τα τεύτλα, το κατσικίσιο τυρί, το soppressata και το salumi) μαγειρεύονται σε έναν φούρνο ξύλου που εισάγεται από την Ιταλία, παρέχοντας το τέλειο ζευγάρωμα με το καπουτσίνο . Σημείωση: υπάρχει επίσης μια Anodyne στο εσωτερικό της δημόσιας αγοράς Milwaukee.

Kickapoo Καφετιέρες

Ανοιχτό από τα τέλη του 2015 και στην τρίτη συνοικία Ward, αυτό είναι το πρώτο καφέ του Wisconsin. Για μια άνετη αίσθηση, τα έπιπλα χτίστηκαν από το Amish και σήμανση που ανέθεσε ένας τεχνίτης της Minneapolis. Ένα φλιτζάνι καφέ απορρίπτεται από οκτώ καφέδες μονοκατοικίας σε περιστροφή, καθώς και έξι διασκεδαστικά μείγματα όπως το "Cast Iron" και το "Driftless Morning", όλοι ψημένα σε ένα ηλιακό τρενάκι στο Viroqua, το οποίο είναι τοποθετημένο στην περιοχή Driftless on τη δυτική πλευρά του κράτους.

Είσαι καφέ; Μην χάσετε τις καθημερινές αποχρώσεις των 3 μ.μ. (μιλάμε για την εκτίμηση των αποχρώσεων του καφέ).

Hi-Fi Café

Στεγασμένος κατά μήκος της κύριας διαδρομής στο Bay View-κατά μήκος του Kinnickinnic ή της λεωφόρου KK - αυτό το hipster café ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του κουκούλα όταν άνοιξε το 1996. Σημειωμένο από κακό, έπιπλα Midcentury, είναι δυνατόν να πάρετε και ένα πλήρες πρωινό εδώ , όπως μια στοίβα από σάλτσες από βατόμουρο ή (που σερβίρονται μέχρι το μεσημέρι τις καθημερινές, 1 το βράδυ τα σαββατοκύριακα) ή τα αυγά benedict. Ο καφές είναι πάντα τολμηρός και δυνατός και τα ποτά εσπρέσο είναι εφευρετικά, όπως το Butter Cup (εσπρέσο, γάλα με ατμό, σιρόπι σοκολάτας και φυστικοβούτυρο).