Βικτώρια Gay Pride 2017 - Gay Pride 2017 του Βανκούβερ

Γιορτάζοντας την Gay Pride στην πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολομβίας

Η πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολούμπια δεν είναι μια μεγάλη πόλη, ούτε είναι η πιο εύκολη περιοχή για την επαρχία - η Βικτώρια (80.000 κατοίκους) βρίσκεται στο νότιο άκρο του νησιού του Βανκούβερ, περίπου 60 μίλια νοτιοδυτικά της μεγαλύτερης πόλης της Βανκούβερ, η οποία είναι στην ηπειρωτική χώρα. Ότι όλα λέγονται, η Βικτώρια είναι μια από τις γραφικότερες πόλεις της χώρας, που βρίσκονται πάνω στο στενό Juan de Fuca Strait και με ξεκάθαρη θέα στο νερό μέχρι τα μαγευτικά Ολυμπιακά Όρη της Ουάσινγκτον.

Αυτός ο δημοφιλής προορισμός διακοπών με εξαιρετική σκηνή εστιατορίου, διάφορους χώρους τέχνης και πολλά γοητευτικά boutique ξενοδοχεία και πανδοχεία είναι επίσης το σπίτι μιας αρκετά ορατής ομοφυλοφιλικής και λεσβιακής κοινότητας - υπάρχουν ακόμη και μερικά πολύ διασκεδαστικά γκέι μπαρ . Κάθε καλοκαίρι, η κοινότητα GLBT γιορτάζει τη Victoria Gay Pride στις αρχές Ιουλίου - η ημερομηνία αυτή είναι η 9η Ιουλίου του 2017, αλλά τα σχετικά γεγονότα γίνονται για μια ολόκληρη εβδομάδα πριν. Το Victoria Pride πραγματοποιείται λίγες εβδομάδες πριν από την Gay Pride της Βανκούβερ .

Ελέγξτε τον οδηγό Victoria Gay για συμβουλές για το τι πρέπει να δείτε και να κάνετε γύρω από αυτή την όμορφη πόλη.

Γεγονότα Φεστιβάλ Pride

Τα γεγονότα που οδηγούν στο Φεστιβάλ Pride Victoria και Parade περιλαμβάνουν το παιχνίδι Drag Ball, το Gay Dog Walk, το κρουαζιερόπλοιο Sunset Harbor Boat, το Fashion Show, την υπερηφάνεια στο λογοτεχνικό γεγονός του Word και μια ποικιλία από πάρτι και χορούς. Μπορείτε να δείτε ένα πλήρες ημερολόγιο γεγονότων στο επίσημο online ημερολόγιο Victoria Pride.

Η Κυριακή, 9 Ιουλίου, είναι η μεγαλύτερη μέρα της Victoria Pride, με την παρέλαση Pride που αρχίζει στη διασταύρωση των δρόμων της κυβέρνησης και της Πανδώρας, ακολουθούμενη από το Φεστιβάλ Pride , το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο MacDonald Park (στο Simcoe Street μεταξύ Oswego και Montreal Sts. ), σε μικρή απόσταση με τα πόδια νοτιοδυτικά του εσωτερικού λιμανιού.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει παραδοσιακά έναν κήπο μπύρας, ένα παιδικό στρατόπεδο, βιοτεχνίες και προμηθευτές τροφίμων και ψυχαγωγία.

Ορισμένα μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα που γίνονται στην περιοχή είναι πιο δημοφιλή από ό, τι συνήθως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Pride και μπορείτε να βρείτε συμβουλές σχετικά με το πού θα μείνετε κατά τη διάρκεια της Pride στους οδηγούς Victoria Gay Friendly Hotels and B & Bs . Ελέγξτε τους πόρους του διαδικτύου σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή της Victoria BC, όπως το Victoria Gay Guide του GayVan.com. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, Tourism Victoria.