Ταξιδιωτικός οδηγός Victoria BC - Top 5 αξιοθέατα στη Βικτόρια, π.Χ.

Μερικές από τις πιο ηλιόλουστες και πιο ζεστές καιρικές συνθήκες στον Καναδά, ένα πανέμορφο σκηνικό στο στενό του Χουάν ντε Φούκα, πολλές υπαίθριες και πολιτιστικές εκτροπές και ένας φιλόξενος και προοδευτικός πληθυσμός, η Βικτόρια της Βρετανικής Κολούμπια κάνει για έναν υπέροχο προορισμό γκέι διακοπών, μια γρήγορη απόδραση το Σαββατοκύριακο ή μια μεγαλύτερη διαμονή.

Να φτάσετε στη Βικτώρια π.Χ.

Είναι εύκολο να φτάσετε εδώ από το Βανκούβερ στην ηπειρωτική χώρα (τα πλοία BC και τα αεροπλάνα Harbor Air προσφέρουν πολλές πτήσεις και πτήσεις), το Σιάτλ (μέσω υδροπλάνων Kenmore Air ή το ταχύπλοο Clipper Ferry) και τη χερσόνησο της Ολυμπιακής Black Ferry Ferry από το Port Angeles, το οποίο επιτρέπει τα αυτοκίνητα) και Νήσοι Σαν Χουάν και Anacortes, Ουάσινγκτον (μέσω του ίδιου αυτοκινήτου ικανό State Washington Ferry). Αν έρχεστε από το Πόρτλαντ, το Όρεγκον, παρεμπιπτόντως, η οδήγηση στο Πορτ Άντζελες και η λήψη του Black Ball είναι η πιο γρήγορη διαδρομή σας προς τη Βικτώρια. Επιπλέον, από τη Βικτώρια, πολλοί ομοφυλόφιλοι και λεσβίες επισκέπτες μετακινούνται σε ένα άλλο δημοφιλές σημείο LGBT στην περιοχή, γαλήνιο και εκπληκτικό Salt Spring Island, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο από την BC Ferries.

Εδώ είναι πέντε δραστηριότητες και αξιοθέατα που θα πρέπει να κάνετε ένα σημείο ελέγχου έξω, ενώ βρίσκεστε στη Βικτώρια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη ζωντανή αλλά οικεία πόλη, ανατρέξτε στον ταξιδιωτικό ιστότοπο του Γραφείου Τουρισμού Βικτώριας, BC, το οποίο διαθέτει επίσης τμήμα ειδικά για την LGBT Victoria.

Για ιδέες για το πού θα μείνετε, ρίξτε μια ματιά στους οδηγούς μας για το Gay Gay Friendly και B & B.