Γνωριμία με τη Ballantyne

Το Charlotte είναι μια πόλη με ποικίλες γειτονιές,

Η γειτονιά Ballantyne της Charlotte βρίσκεται σε γη που ήταν το κυνήγι του Morrison. Η ανάπτυξη των 2.000 στρεμμάτων είναι ουσιαστικά μια πόλη για τον εαυτό της. Στα σύνορά της βρίσκονται ένα επιχειρηματικό πάρκο 535 στρεμμάτων, το οποίο περιλαμβάνει κτίρια γραφείων, ξενοδοχειακό συγκρότημα, γήπεδο γκολφ 18 οπών, καθημερινή χρέωση και σχολή γκολφ Dana Rader.

Πώς να φτάσετε στη Ballantyne:
Η περιοχή Ballantyne αναφέρεται στην περιοχή South Charlotte που βρίσκεται έξω από τον 485 βρόχο μεταξύ Rea Rd.

ανατολικά και Pineville προς τα δυτικά. Από το Uptown μπορείτε να πάρετε το I-77 South στο 485 Outer Loop και να πάρετε το Johnston Road (521) South exit για να χτυπήσετε την καρδιά της περιοχής Ballantyne.

Ζώντας στη Ballantyne:
Οι τιμές των κατοικιών στη Ballantyne, η οποία ανήκει στην περιοχή ακινήτων του Charlotte's Area 5, κυμαίνονται από $ 150.000 έως πάνω από $ 1 εκατομμύριο, με πολλές κοινότητες να κυμαίνονται από $ 300.000 έως $ 500.000. Αυτή είναι μια από τις πιο ακριβές περιοχές στη Σαρλόττα για να ζήσουν.

Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες υποδιαιρέσεις στο Ballantyne περιλαμβάνουν: Allyson Park, Amberleigh, Ballantyne Country Club, Ballantyne Meadows, Bridgehampton, Carlyle, Εδιμβούργο, Highgrove, Kenilworth, Kingsley, Kingston Forest, Λάνσφορντ, Μίτσελ Γκλεν, Κένσινγκτον West, Southhampton Commons, Stonebriar, Thornhill, Αμπελώνας, Weston Glen και Wynridge Estates.

Δείπνο στη Ballantyne:
Το Ballantyne φιλοξενεί γρήγορα μερικές από τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες στο Charlotte, με εστιατόρια σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και γεύση.

Ψώνια στη Ballantyne:

Τα καταστήματα και το Ballantyne συνοδεύονται από χέρι-χέρι και το Ballantyne Village είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία αγορών της περιοχής.

Επισκέπτης Ballantyne:
Το Ballantyne Resort and Spa είναι ένα μεγάλο καταφύγιο είτε για διαφυγή στην πόλη είτε για περιποίηση του επισκέπτη έξω από την πόλη, και υπάρχουν πολλά ωραία καταλύματα για να επισκεφθείτε φίλους και οικογενειακούς ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχουν ληφθεί μέριμνα . Δεν θα βρείτε ένα πολύ ωραίο σημείο στην πόλη της Σαρλότ.