Συμβουλές για τη δημιουργία βοηθητικών προγραμμάτων στο Charlotte

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να παρατάξετε τα πάντα

Μια από τις μεγαλύτερες παρενοχλήσεις που σχετίζονται με τη μετακίνηση είναι ο συντονισμός της αλλαγής των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας από την παλιά κατοικία σας στο νέο. Είτε είστε νεοφερμένος στην περιοχή του Σαρλότ είτε απλά μετακομίζετε σε ένα άλλο μέρος της πόλης, είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε. Αλλά αυτός ο οδηγός σας καλύπτεται. Ακολουθεί μια ματιά στο πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την τροφοδοσία, το φυσικό αέριο, το νερό, τη συλλογή απορριμμάτων και τις επικοινωνίες (διαδίκτυο, τηλεόραση και οικιακό τηλέφωνο, αν θέλετε) στο Charlotte.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε μια κατάθεση πριν από την επίδοση μπορεί να γίνει. Τις περισσότερες φορές, η υπηρεσία μπορεί να ξεκινήσει εντός 24 ωρών, εφόσον η υπάρχουσα εγκατάσταση είναι ήδη εκεί, αλλά είναι συνετό να κανονίσετε τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας μόλις μάθετε την ημερομηνία που θα μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι.

Εξουσία

Όλη η ηλεκτρική ενέργεια στο νομό Mecklenburg παρέχεται από το Duke Power. Μπορείτε να χειριστείτε την εκκίνηση ή τη διακοπή της υπηρεσίας με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Duke Energy ή καλώντας τον αριθμό τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών του Duke στο 800-600-DUKE. Αν αντιμετωπίσετε διακοπή ρεύματος στο Charlotte, καλέστε το 800-POWERON για να αναφέρετε ότι η υπηρεσία σας έχει διακοπεί.

Αέριο

Όλες οι υπηρεσίες φυσικού αερίου στην κομητεία του Μεκλεμβούργου διακινούνται μέσω της εταιρείας φυσικού αερίου του Πεδεμοντίου. Για να ξεκινήσετε ή να αλλάξετε την υπηρεσία αερίου, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Piedmont στο 800-752-7504.

Νερό

Η πόλη Charlotte παρέχει νερό σε κατοικίες που βρίσκονται μέσα στα όρια των πόλεων καθώς και εκείνες που βρίσκονται στην πόλη Matthews στην κομητεία Mecklenburg.

Για να ξεκινήσετε την υπηρεσία ύδρευσης στο Charlotte, καλέστε το 704-336-2211.

Απορρίμματα απορριμμάτων

Η πόλη του τμήματος Στερεών αποβλήτων του Σαρλότς παρέχει υπηρεσίες συλλογής απορριμμάτων μία φορά την εβδομάδα για όλους τους κατοίκους. Περιλαμβάνεται στην παραλαβή σας τακτικά απορρίμματα, ανακυκλωμένα απορρίμματα, απορρίμματα αυλών και ογκώδη αντικείμενα. Για να ξεκινήσετε την υπηρεσία απορριμμάτων στο Charlotte, καλέστε το 704-366-2673.

Τα αποδεκτά αντικείμενα για παραλαβή ως τακτικά οικιακά απορρίμματα περιλαμβάνουν τα παλιά ρούχα, τα προϊόντα από χαρτί, τα αποξηραμένα δοχεία βαφής χωρίς καπάκια, τα απορρίμματα και τις λερωμένες πάνες για βρέφη (με διπλό σάκο) και το στυροπρίονο. Τα αντικείμενα που δεν γίνονται δεκτά περιλαμβάνουν τα νεκρά ζώα, το λάδι κινητήρων, τους χημικούς διαλύτες, το υγρό χρώμα, τις χημικές ουσίες των πισίνων και το χαλίκι. Τα χαρτοκιβώτια, το γυαλί και τα προϊόντα από χαρτί πρέπει να ανακυκλώνονται σε ξεχωριστό κάδο απορριμμάτων. Τα απορρίμματα από το χωματόδρομο πρέπει να απορρίπτονται χωριστά σε κατάλληλα δοχεία.

Καλωδιακά, δορυφορικά και τηλεφωνικά συστήματα οικιακής χρήσης

Το Charlotte είναι μια πολύ ενσύρματη πόλη και έχετε την επιλογή σας από τέσσερις παρόχους καλωδιακών και δορυφορικών υπηρεσιών. δύο από τα οποία επίσης παρέχουν υπηρεσία τηλεφώνου και διαδικτύου. Οι παροχείς τηλεόρασης μόνο είναι τηλεοράσεις άμεσης τηλεόρασης και πιάτων. Το AT & T U-verse και το Spectrum παρέχουν υπηρεσίες τηλεόρασης, διαδικτύου και οικιακής τηλεφωνίας.