Μεγάλη Παρασκευή - Τι είναι ανοιχτό και κλειστό στη Σαρλόττα

Η Μεγάλη Παρασκευή δεν είναι επίσημα ομοσπονδιακή εορτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Εδώ στο Charlotte, θα βρείτε πραγματικά έναν αριθμό από γραφεία, καταστήματα, τράπεζες και άλλα που είναι κλειστά. Η Μεγάλη Παρασκευή θεωρείται θρησκευτική εορτή και παρατήρηση, αλλά υπάρχουν πολλά μέρη που θα αλλάξουν την κανονική λειτουργία τους αυτήν την ημέρα.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι τα κυβερνητικά γραφεία θα κλείσουν σε διακοπές που έχουν μόνο θρησκευτικό χαρακτήρα, αλλά αυτά τα γραφεία να κάνουν σεβασμό για τους υπαλλήλους τους αυτήν την ημέρα, αφού γνωρίζουν ότι πολλοί υπάλληλοι επιλέγουν να τιμήσουν αυτό ημέρα.

Ας δούμε τι είναι ανοιχτό και τι έχει κλείσει την Μεγάλη Παρασκευή στη Σαρλόττα.

Ανοίξτε την Μεγάλη Παρασκευή στο Σαρλότ

Όλα τα ομοσπονδιακά γραφεία στο Charlotte και το Mecklenburg County θα είναι ανοικτά την Μεγάλη Παρασκευή
Νομικά γραφεία της Νότιας Καρολίνας
Θέσεις βιβλιοθήκης υποκαταστημάτων του Charlotte Mecklenburg (αλλά οι θέσεις υποκαταστημάτων είναι κλειστές την Κυριακή του Πάσχα)
Οι περισσότερες τράπεζες θα λειτουργούν κανονικά
Λεωφορεία και ελαφρύ σιδηρόδρομο (θα λειτουργεί κανονικά)
Μεκλεμβούργου County Compost Central
Απορρόφηση σκουπιδιών (λειτουργεί κανονικά)
Mecklenburg County ABC καταστήματα
Νότια Καρολίνα ABC καταστήματα
Η FedEx, η UPS και η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών λειτουργούν με κανονικό χρονοδιάγραμμα την Κυριακή

Κλειστά την Μεγάλη Παρασκευή στο Σαρλότ

Όλα τα κρατικά γραφεία της Βόρειας Καρολίνας που βρίσκονται στο Charlotte και τις γύρω πόλεις θα κλείσουν την Μεγάλη Παρασκευή
Τα γραφεία της πόλης Charlotte θα είναι κλειστά την Μεγάλη Παρασκευή
Τα γραφεία του Mecklenburg County βρίσκονται στο Charlotte και τις γύρω πόλεις
Δικαστήριο του Mecklenburg
Τα σχολεία του Charlotte-Mecklenburg

Περισσότερα για την Μεγάλη Παρασκευή:

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μια αρκετά σημαντική χριστιανική γιορτή, μνημονεύοντας το πάθος (ή πόνο) του Ιησού Χριστού κατά τη διάρκεια της σταύρωσης. Η Μεγάλη Παρασκευή πέφτει πάντα την Παρασκευή πριν από το Πάσχα. Πολλοί Χριστιανοί θα περάσουν αυτή τη μέρα με νηστεία ή προσευχή ή με απλό διαλογισμό όλη την ημέρα.

Το όνομα "καλή" Παρασκευή μπορεί να φανεί το ακριβώς αντίθετο από τα τιμητικά γεγονότα, αλλά υπάρχουν μερικοί παράγοντες στο παιχνίδι. Πρώτον, υπάρχει το γεγονός ότι ενώ τα πραγματικά γεγονότα της σταύρωσης ήταν βέβαια, όχι "καλά", αυτό που στάθηκε και το τελικό αποτέλεσμα είναι. Στο Christiandom, η σταύρωση οδήγησε στην εξύψωση της ανθρωπότητας

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι το "καλό" χρησιμοποιείται για να σημαίνει "ιερό". Σκεφτείτε το από την άποψη της "Ιερής Παρασκευής" και θα έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα για το τι πραγματικά σημαίνει αυτήν την ημέρα.

Φυσικά, η Μεγάλη Παρασκευή σηματοδοτεί την αρχή του Πάσχα στη Σαρλόττα. Αν θέλετε να γιορτάσετε το Πάσχα με μια υπηρεσία λατρείας ή με ένα εποχιακά διασκεδαστικό κυνήγι και γλέντι αυγών του Πάσχα, θα βρείτε πολλές επιλογές στη Σαρλόττα. Το Charlotte ονομάζεται συχνά "πόλη εκκλησιών", οπότε δεν υπάρχει έλλειψη εορτασμών, ανεξάρτητα από τις απόψεις σας για την ημέρα και την εποχή. Στην πραγματικότητα, πολλές εκκλησίες του Σαρλότ επιλέγουν να συνδυάσουν πτυχές του Πάσχα και να έχουν εκδηλώσεις οικογενειακής διασκέδασης που είναι ανοιχτές στο κοινό μαζί με τις υπηρεσίες τους για το Πάσχα.

Η Μεγάλη Παρασκευή σηματοδοτεί επίσης την αρχή της άνοιξης για πολλούς κατοίκους. Εάν σχεδιάζετε να γιορτάσετε την άνοιξη, φροντίστε να δείτε το σπίτι της Southern Spring και το Garden Show. Επίσης, φροντίστε να δείτε τη λίστα των καλύτερων φυτωρίων και κήπων του Charlotte για την φύτευση της άνοιξης.