Ένας οδηγός για το New York CityPASS

Βιβλίο εκπτώσεων εισιτηρίων για τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης εξοικονομεί 40% έκπτωση

Πρόσφατα είχα ένα μέλος της οικογένειας έξω από την πόλη που μείναμε μαζί μου και ήμουν πρόθυμος να του δείξω μερικά από τα βασικά αξιοθέατα του Μανχάταν, χωρίς να ξοδεύω περιουσία ή να σκεφτώ υπερβολικά μια διαδρομή. Επέλεξα να δοκιμάσω να τρέξω μερικούς New York CityPASSes για την περίσταση, εκπτωτικά έντυπα φυλλάδια έλξης τα οποία απευθύνονται συνήθως στους τουρίστες, αλλά που έχουν τη θέση τους για τους ντόπιους που φιλοξενούν επισκεπτόμενους επισκέπτες, ή ακόμα και τους Νιούκετς που θέλουν να έχουν ένα μίνι NYC "staycation" απο μονοι τους.

Αυτό που βρήκα είναι ότι το CityPASS, αξίας 109 $ ανά τεμάχιο ($ 82 για τα παιδιά), πακέτα σε πολύ λίγη εξοικονόμηση χρημάτων (προσφέροντας εξοικονόμηση έως και 40% έκπτωση για την κράτηση κάθε ξεχωριστού εισιτηρίου στη δέσμη χωριστά). μαζί με μια εγκάρδια δόση εξοικονόμησης χρόνου. Εδώ είναι το lowdown για το τι να περιμένετε:

Πώς λειτουργεί το New York CityPASS;

Το CityPASS είναι ένα εκπτωτικό φυλλάδιο εισιτηρίων που αποτελείται από μεμονωμένες συμμετοχές σε μια επιλογή από τουριστικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, έξι από τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν και να επισκέπτονται σε οποιαδήποτε διαταγή, έτσι ώστε να επιλέξουν. Τα φυλλάδια έρχονται γεμάτα με κουπόνια αποδοχής μιας στιγμής (σημειώστε ότι δεν μπορείτε να τα αφαιρέσετε από το φυλλάδιο μπροστά από το χρόνο ή ότι θεωρούνται άκυρα!). πληροφορίες σχετικά με την έλξη (συμπεριλαμβανομένων των ωρών λειτουργίας, των τοποθεσιών και των οδηγιών). κουπόνια για επιπλέον αξιοθέατα και καταστήματα. και έναν χάρτη που υπογραμμίζει τη θέση των χαρακτηριστικών αξιοθέατων. Το σύνολο του CityPASS πρέπει να εξαργυρωθεί εντός εννέα ημερών, αρχής γενομένης από την πρώτη ημέρα χρήσης.

Τα δελτία επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο παρακάμπτοντας τις μακριές γραμμές για την αγορά εισιτηρίων, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε ειδικές γραμμές που προορίζονται για τους κατόχους της CityPASS. (Η μόνη εξαίρεση ήταν στο άγαλμα της ελευθερίας, όπου συνιστώ ανεπιφύλακτα την εξαγορά της CityPASS και την κράτηση ενός εκ των προτέρων χρονομετρημένου εισιτηρίου απευθείας από το Statue Cruises.

Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις γραμμές που μπορούν εύκολα να διαρκέσουν έως και δύο ώρες, όπως συνέβαινε την ημέρα που ήμουν εκεί, το οποίο ήταν ένα δροσερό χειμερινό απόγευμα με λεπτότερα πλήθη από τον κανόνα.)

Τι μπορώ να δω με το CityPASS;

Οι κάτοχοι CityPASS μπορούν να εισέλθουν σε έξι χαρακτηρισμένα αξιοθέατα, τα οποία μπορούν να επισκεφθούν με οποιαδήποτε σειρά επιθυμούν, συμπεριλαμβανομένων των:

• Παρατηρητήριο Κτιρίου Empire State
• Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
• Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης
• Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MoMA)
• Αρχή του Βράχου ή του Μουσείου Guggenheim
• Άγαλμα της Ελευθερίας και του νησιού Ellis ή της Κρουαζιέρας της Κρουαζιέρας

Σημειώστε ότι υπάρχουν δύο "εισιτήρια επιλογής" στη συμφωνία, η οποία απαιτεί από τους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ δύο δυνατοτήτων. Οι χρήστες της CityPASS μπορούν να επιλέξουν το Top of the Rock ή το Μουσείο Guggenheim και μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του Άγαλμα της Ελευθερίας και του Ellis Island ή μιας Κρουαζιέρας Κρουαζιέρας.

Πόσο κοστίζει το κόστος CityPASS;

Το New York CityPASS κοστίζει 109 δολάρια για τους ενήλικες και 82 δολάρια για τη νεολαία (ηλικίες 6 έως 17 ετών), που αντιπροσωπεύει έκπτωση περίπου 40% επί του συνδυασμένου κόστους για μεμονωμένα εισιτήρια πλήρους τιμής - αυτό εξοικονομεί μέχρι και $ 74 ανά ενηλίκων και $ 58 ανά παιδί. Σημειώστε ότι για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, μόνο μια χούφτα αξιοθέατων απαιτεί εισιτήριο με εισιτήριο, επομένως θα πρέπει να καθορίσετε, ανάλογα με την ηλικία τους, εάν ένα CityPASS είναι κατάλληλο για αυτούς.

Τα αξιοθέατα στα οποία απαιτείται εισαγωγή για τα μικρότερα παιδιά περιλαμβάνουν το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (δωρεάν, ηλικίες 1 και κάτω, $ 16, ηλικίες 2 έως 12). Το άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis (δωρεάν, ηλικίες 3 και κάτω, $ 9, ηλικίες 4 έως 12). και Circle Line Αξιοθέατα Κρουαζιέρα (δωρεάν, ηλικίες 2 και κάτω, $ 13, ηλικίες 3 έως 12).

Πού μπορώ να αγοράσω ένα CityPASS;

Τα φυλλάδια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων online και να παραδοθούν είτε με ταχυδρομείο είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Εναλλακτικά, το CityPASS μπορεί να αγοραστεί στα παράθυρα εισιτηρίων οποιουδήποτε από τα χαρακτηρισμένα αξιοθέατα του, με τον ίδιο ρυθμό.