Πού να κάνετε μαθήματα τένις στα δημόσια γήπεδα τένις του Μπρούκλιν

Πολλά από τα Πάρκα του Μπρούκλιν προσφέρουν οδηγίες για το τένις, από το Μάιο έως τον Νοέμβριο

Τα πολλά πάρκα του Μπρούκλιν προσφέρουν εκτεταμένες δημόσιες εγκαταστάσεις εξωτερικού τένις. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 150 δημόσια δικαστήρια που βρίσκονται σε πάρκα της πόλης σε ολόκληρο τον δήμο, από Williamsburg έως Bensonhurst. Τουλάχιστον μισή ντουζίνα δημόσιες εγκαταστάσεις τένις προσφέρουν επίσης οδηγίες.

Παίζοντας Τένις στα Δημόσια Δικαστήρια στο Μπρούκλιν

Όλα τα δημόσια δικαστήρια του Μπρούκλιν είναι σκληρά δικαστήρια.

Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά πρέπει να λάβουν άδεια πριν από το παιχνίδι.

Για τιμές και λεπτομέρειες, ελέγξτε την ιστοσελίδα του τένις του τμήματος πάρκων της Νέας Υόρκης. Οι τιμές για ενήλικες, παιδιά και ηλικιωμένους ποικίλλουν.

Πού να πάρετε μαθήματα τένις στο Μπρούκλιν

Μερικές από τις δημόσιες εγκαταστάσεις του τένις του Μπρούκλιν, αλλά όχι κάθε γήπεδο , προσφέρουν οδηγίες.

Δύο γειτονιές, Bay Ridge και Bensonhurst έχουν το μερίδιο του λέοντος των δημόσιων εγκαταστάσεων τένις του Μπρούκλιν που προσφέρουν οδηγίες. Τα ακόλουθα δημόσια γήπεδα τένις προσφέρουν μαθήματα, κατόπιν συνεννόησης και έναντι αμοιβής:

Για περισσότερες πληροφορίες

Καλέστε τη συγκεκριμένη εγκατάσταση τένις πάρκων για την τοποθεσία, τις αμοιβές της τάξης και τις ώρες. Πρόσφατες πληροφορίες και αριθμοί τηλεφώνου διατίθενται από την ιστοσελίδα του τένις του τμήματος της πόλης της Νέας Υόρκης.

Αν δεν είστε σίγουροι πού να παίξετε, δείτε με μια ματιά πού θα βρείτε ένα δημόσιο γήπεδο τένις στην ιστοσελίδα του Μπρούκλιν .