Η απόλυτη οικογενειακή διαφυγή στο ακρωτήριο

Για πολυτελή, νοσταλγικά και μια θαυμάσια παραλία, επιλέξτε Ocean Edge Resort στο Cape Cod

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Το Ocean Edge Resort στο Cape Cod (check rates at kayak.com) είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα της Νέας Αγγλίας, ένα ακίνητο 400 στρεμμάτων με ιδιωτική παραλία 700 ποδιών στο κόλπο Cape Cod, που προσφέρει πολυτελείς, οικογενειακές αποδράσεις σε εξοχικά σπίτια. Το θέρετρο είναι τόσο απέραντο και ποικίλο, προσφέροντας μια καταπληκτική ποικιλία επιλογών και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα. Θα έκανα την οικογένειά μου πίσω στο Ocean Edge σε ένα κτύπο της καρδιάς - η διαμονή μας τον Ιούνιο του 2004 ήταν το πιο αξέχαστο οικογενειακό μας ταξίδι μέχρι σήμερα, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, ταξιδεύουμε σε έναν τόνο.

Αναμνήσεις: Ο τελικός στόχος μιας οικογενειακής διακοπές

Είμαι πάντα έτοιμος να βλέπω και να δοκιμάζω καινούργια μέρη, οπότε η επιθυμία μου να επιστρέψω στο Ocean Edge Resort, που βρίσκεται στο κεντρικό σημείο του Cape στο Brewster, είναι μια θεμελιώδης έγκριση. Αν και είμαι τυχερός που μπορώ να ταξιδεύω εκτενώς με το μικρό παιδί μου και τον σύζυγό μου, συνειδητοποιώ ότι για τις περισσότερες οικογένειες, ο χρόνος διακοπών είναι σπάνιος και πολύτιμος. Ο απώτερος στόχος ενός οικογενειακού ταξιδιού είναι, φυσικά, να δημιουργηθούν μόνιμες αναμνήσεις από κοινές περιπέτειες. Το Ocean Edge Resort κάνει μια εκπληκτική δουλειά για να διευκολύνει την οικογενειακή διασκέδαση .

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη της κόρης μου στο Cape Cod, και μέσα σε λίγες μόνο μέρες, έφτιαξε μια πληθώρα αξιοσημείωτων εμπειριών. Υπήρχαν τα μικρά πράγματα: κολύμπι σε μια από τις τέσσερις εξωτερικές πισίνες του θέρετρου (υπάρχουν και δύο εσωτερικές πισίνες), κατασκευάζοντας sandcastles, δοκιμάζοντας την πρώτη γεύση του κολλώδους φρυγανισμένου marshmallow σε μια φωτιά στο ηλιοβασίλεμα στην παραλία. Το μηχάνημα φυσαλίδων έξω από το φιλικό προς την οικογένεια Reef Cafe, ένα από τα τέσσερα εστιατόρια του θέρετρου, το ενθουσιάστηκε έτσι που οι "φυσαλίδες" έγιναν η νεώτερη και πιο λεημένη λέξη λεξιλογίου.

Δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος με το μπέιζμπολ, αλλά απολαύσαμε ένα χαλαρωτικό απόγευμα παρακολουθώντας ένα παιχνίδι League League του Cape Cod. Το Ocean Edge προσφέρει γεύμα για πικνίκ και καρέκλες για ξαπλώστρες για τους επισκέπτες που θέλουν να πάρουν ένα παιχνίδι με μπάλα.

Η υπέρτατη περιπέτεια μας ήταν μια περιοδεία σφραγίδας από το κοντινό Chatham. Παρόλο που το μικρό μας είχε μπλοκάρει όταν το κουρδίσαμε στο πίσω μέρος ενός από τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα του θέρετρου, δεν ήταν απηρχαιωμένο όταν τη προσδέσαμε σε ένα σωσίβιο ζωής, και πήρε ακόμη και τον τροχό του σκάφους στην πρόσκληση του καπετάνιου.

Όταν εντοπίσαμε εκατοντάδες φώκιες βουτιές και χτυπώντας παιχνιδιωδώς στο νερό, μάλλιγμα και φώναξε: "Γεια σας, παιδιά!"

Για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους εφήβους, η σειρά των επιτόπιων δραστηριοτήτων του Ocean Edge είναι εντυπωσιακή, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, όταν το πρόγραμμα Ocean EdgeVenture φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών με τα πάντα, από τη βιοτεχνία, μαθήματα. Σε επιλεγμένα καλοκαιρινά βράδια, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν μια νύχτα ενώ τα παιδιά κατευθύνονται προς το EdgeVenture Clubhouse για πίτσα και ταινία. Το καλοκαίρι διαθέτει επίσης οικογενειακές φωτιές στην παραλία, κυνήγι σαρωτών, Bingo και υπαίθριες ταινίες όπου η καλύτερη θέση στο σπίτι είναι ένας σωλήνας στην πισίνα.

Οι ενήλικες μπορούν να παίξουν όλη την ημέρα. Το Ocean Edge διαθέτει ένα εξαιρετικά καταξιωμένο γήπεδο γκολφ 18 οπών, δύο στεγασμένα συγκροτήματα τένις, μονοπάτια για ποδηλασία, γυμναστήριο, μαθήματα γιόγκα στην παραλία και πέντε υδρομασάζ. Ή απλώς σαλόνι με ένα καλό βιβλίο και μία από τις λεμονάδες της Ocean Edge - Lavender Lemonade ήταν το αγαπημένο μου.

Ομορφιά και την παραλία

Είτε ψάχνετε για δραστήριες διακοπές είτε για χαλαρωτική απόδραση, δεν υπάρχει αναμφισβήτητα πιο όμορφο σκηνικό στο Cape Cod για την απόδραση σας. Το Ocean Edge βρίσκεται σε ό, τι κάποτε ήταν το Νητρόμερ Estate, η παραθαλάσσια καλοκαιρινή κατοικία του τραπεζίτη και επιχειρηματία Samuel Mayo Nickerson και της οικογένειάς του.

Το κτήμα και το "Αρχοντικό" του, ένα αρχοντικό σπιτιού του 1912, είναι εισηγμένες στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Οι επισκέπτες του θέρετρου μπορούν να παίξουν κροκέ, ποδοσφαίρου ή frisbee στο μπροστινό γκαζόν του αρχοντικού και το Carriage House χρησιμοποιείται συχνά για γάμους και ειδικές εκδηλώσεις. Η ιδιωτική κονσόλα παιχνιδιών του Nickersons είναι τώρα το κοντινό πάρκο Nickerson των 1.900 στρεμμάτων.

Αυτό το ιστορικό σκηνικό προσθέτει μια νοσταλγική αύρα του Old Cape Cod στη διαμονή σας. Βρίσκεται σε μια μπλόφα με θέα στον κόλπο, το αρχοντικό προσφέρει ασύγκριτη θέα.

Η παραλία στο Ocean Edge είναι, φυσικά, ένα από τα καλύτερα σημεία πώλησης του θέρετρου. Μια πλατφόρμα ξύλινων σανίδων οδηγεί σε αυτή την πρωταρχική λωρίδα του ωκεανού που προορίζεται αποκλειστικά για τους επισκέπτες του θέρετρου. Τα νερά του Cape Cod Bay είναι πιο ζεστά και πιο ήρεμα από ό, τι θα βρείτε στην ατλαντική πλευρά του Cape Cod, καθιστώντας την ιδανική οικογενειακή παραλία.

Εκτός από τις εβδομαδιαίες καλοκαιρινές φωτιές, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για ιδιωτική παραλία για την οικογένεια ή την ομάδα σας.

Διαμονή προσφέρει ποικιλία και ευελιξία

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβουμε: Το Ocean Edge είναι μια τόσο μεγάλη ιδιοκτησία που βρίσκεται στην πραγματικότητα στις δύο πλευρές της Διαδρομής 6Α. Τα λεωφορεία λεωφορείων είναι διαθέσιμα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών σε διάφορα σημεία του θέρετρου. Κατά κανόνα, τα καταλύματα στο αρχοντικό / παραλία πλευρά του ακινήτου είναι πιο ακριβά από ό, τι σε όλη την οδό στην πλευρά του γηπέδου γκολφ του ακινήτου.

Τα καταλύματα κυμαίνονται από πολυκατοικίες τύπου ξενοδοχείου μέχρι βίλες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων με όλες τις ανέσεις του σπιτιού, όπως δωρεάν παράδοση πίτσας το καλοκαίρι. Μια βίλα με ένα υπνοδωμάτιο με καναπέ κρεβάτι είναι συχνά η πιο προσιτή επιλογή για μια μικρή οικογένεια.

Μείναμε σε μια ευρύχωρη, άνετη βίλα τριών υπνοδωματίων στο Bay Pines Village, που μας έβαζε βήματα από μια εξωτερική πισίνα και τζακούζι και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία. Η βίλα ήταν επιπλωμένη με όλα όσα θα χρειαζόμασταν για μια μεγαλύτερη διαμονή, συμπεριλαμβανομένης πλήρους κουζίνας, πλυντηρίου και ιδιωτικής τράπουλας.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα των βιλών στο Ocean Edge Resort είναι η διαθεσιμότητά τους για λιγότερο από μια εβδομάδα διαμονή. Τα περισσότερα ενοίκια διακοπών στο Ακρωτήριο απαιτούν ελάχιστη διαμονή εβδομάδας. Με εξαίρεση μερικές μονάδες δίπλα στον ωκεανό, οι βίλες στο Ocean Edge μπορούν να κλείσουν από τη νύχτα, επιτρέποντας στις οικογένειες να σχεδιάσουν βραχύτερες διακοπές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Καλοκαίρια, υψηλά καλοκαίρια

Το καλοκαίρι είναι εποχή αιχμής στο Cape Cod, και οι τιμές καταθέσεως είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Το Ocean Edge προσφέρει πολλές επιλογές για οικογένειες. Ορισμένα πακέτα περιλαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες του θέρετρου και πολλά γεύματα. Για το 2011, οι τιμές ανά διανυκτέρευση για μια βίλα ενός υπνοδωματίου κυμαίνονται από $ 359 έως $ 395 στην υψηλή περίοδο. Ελέγξτε τιμές στο Kayak.com.

Από το Σεπτέμβριο έως τα μέσα Ιουνίου, οι τιμές στο Ocean Edge μειώνονται σημαντικά και το θέρετρο προσφέρει αφιερώματα και πακέτα για να προσελκύσουν επισκέπτες εκτός εποχής.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι πολλά δημοφιλή προγράμματα θερέτρου, όπως φωτιές στην παραλία και το παιδικό πρόγραμμα, είναι διαθέσιμα μόνο το καλοκαίρι. Ωστόσο, η ήσυχη εποχή μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για ζευγάρια να επωφεληθούν από τις πολλές ανέσεις του θερέτρου σε πολύ προσιτές τιμές.

Παρόλο που το Ocean Edge καθιστά εύκολο να ασχοληθείτε με μια ποικιλία από κλασικές δραστηριότητες του Cape Cod, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι πολλοί, όπως το γκολφ, οι υπηρεσίες σπα, το πρόγραμμα για τα παιδιά και τα clambakes αστακών, φέρνουν επιπλέον χρεώσεις.

Λόγω της ποικιλίας των διαθέσιμων επιλογών, θα ήθελα να συστήσω να καλέσετε το θέρετρο στο 508-896-9000 αντί να κάνετε online κρατήσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει να είστε σίγουροι ότι καταλαβαίνετε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένης της θέσης των καταλυμάτων σας.

Τελευταία προειδοποίηση

Ήταν δύσκολο να βρεθεί τίποτα για να μην πειράζει για το Ocean Edge. Ξέρω ότι δεν θα με πάρετε σοβαρά όταν σας πω ότι οι αστακοί που φάγαμε την τελευταία μας νύχτα ήταν πολύ μεγάλοι!

Πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι το Cape Cod είναι εθιστικό. Μόλις ανακαλύψετε τις γοητείες του, είναι δύσκολο να μείνετε μακριά. Και μόλις μείνετε στο Ocean Edge, το μέσο αυτοκίνητο ξενοδοχείο Cape Cod ή ενοικιαζόμενο εξοχικό σπίτι δεν θα έχει την ίδια έκκληση.

Ναι, οι διακοπές στο Ocean Edge απαιτούν λίγο περισσότερο κεφάλαιο, αλλά είναι μια επένδυση σε αξέχαστες, μακροχρόνιες αναμνήσεις παραθαλάσσιων ημερών που μοιράζονται με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο.

Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το χαμόγελο του προσώπου του μικρού μας, όταν καταβροχθίστηκε το πρώτο φρυγμένο μαρσπιέ ... ούτε η τεράστια γονική τρομοκρατία που ακολούθησε όταν έχασε την ισορροπία της στην παραλία και έβαλε τα χείλη της στην άμμο.

Μια τελευταία προειδοποίηση: Οι δαπάνες διακοπών σας μπορεί να μην τελειώνουν όταν φεύγετε από το Ocean Edge. Πρέπει να αγοράσουμε τη δική μας μηχανή φούσκας όταν γυρίσαμε στο σπίτι.

Αν πάτε ...

Το Ocean Edge Resort στο Cape Cod βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς πάνω στη διαδρομή 6Α στο Brewster της Μασαχουσέτης. Πρόκειται για ένα διήμερο ταξίδι από τη Βοστώνη ή το Providence, 3-1 / 2 ώρες από το Hartford και 5 ώρες από τη Νέα Υόρκη .

Όλες οι βίλες και τα δωμάτια είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα. Υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως ένα καφέ φιλικό προς την οικογένεια, μια παμπ, η βεράντα του Ωκεανού, η ταβέρνα Linx στο γήπεδο του γκολφ και το Ocean Grille, ένα εξαιρετικό εστιατόριο στο εστιατόριο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη μόνο στην έπαυλη / παραλία της ιδιοκτησίας.

Υπάρχει διαθέσιμο θυρωρός για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εκδρομές εκτός του χώρου. Τα λεωφορεία μεταφοράς παρέχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις θέρετρου για όλους τους επισκέπτες.

Το Ocean Edge καλωσορίζει οικογενειακές συγκεντρώσεις, γάμους, συναντήσεις και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε το Ocean Edge Resort στο 508-896-9000.

Θα μπορούσα απλά να σε δω εκεί!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους