Μαδρίτη προς Χαέν με τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο και πτήσεις

Πώς να έρθετε από Μαδρίτη προς Jaen

Το τρένο από Jaen προς Μαδρίτη διαρκεί περίπου 4:30 και κοστίζει περίπου 25 ευρώ.

Αυτό το εισιτήριο μπορεί να αγοραστεί μόνο από την Renfe.es, την επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής σιδηροδρομικής γραμμής, η οποία έχει περιγραφεί ως "όπως η Alice in Wonderland, όπου τίποτα δεν φαίνεται να είναι αυτό που πραγματικά είναι" από το Trip Advisor. Σας προτείνω να αγοράσετε το εισιτήριό σας στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Τα τρένα από τη Μαδρίτη προς το Jaen αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Atocha. Διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Μαδρίτη

Για άλλα εισιτήρια τρένων στην Ισπανία, οι κάτοικοι του Καναδά και των ΗΠΑ πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη σιδηροδρομική Ευρώπη αντί για να παραδώσουν τα εισιτήριά τους στην κατοικία τους. Άλλοι πολίτες θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν τον παρακάτω σύνδεσμο για να ελέγχουν τα χρονοδιαγράμματα και στη συνέχεια να αγοράζουν προσωπικά εισιτήρια.

Μαδρίτη προς Jaen με λεωφορείο

Υπάρχουν καθημερινά λεωφορεία μεταξύ Μαδρίτης και Jaen, αλλά δεν είναι πολύ συχνή. Το ταξίδι διαρκεί τέσσερις ώρες και κοστίζει περίπου 20 ευρώ. Είχα πάρει το τρένο.

Τα λεωφορεία από Μαδρίτη προς Jaen αναχωρούν από τον Mendez Alvaro. Διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Μαδρίτη

Μαδρίτη προς Jaen με το αυτοκίνητο

Το ταξίδι 340χλμ από τη Μαδρίτη στο Jaen διαρκεί περίπου 3h45, ταξιδεύοντας κυρίως στο Α-4.

Πτήσεις από Μαδρίτη προς Χαέν

Ο Jaen μοιράζεται ένα αεροδρόμιο με τη Γρανάδα (αν και είναι πολύ πιο κοντά στη Γρανάδα). Υπάρχουν πολλές πτήσεις ημερησίως στη Γρανάδα και οι πτήσεις μπορεί να είναι φτηνές αν γίνει κράτηση εκ των προτέρων.