Τουριστικός οδηγός Avila

Η Avila είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα ημερήσια ταξίδια της Μαδρίτης

Μια πολυσύχναστη πόλη που δεν απέχει πολύ από την ισπανική πρωτεύουσα, μερικοί λένε ότι χτυπά το Τολέδο για «την ομορφότερη πόλη με τα τείχη κοντά στη Μαδρίτη ».

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Avila ως μέρος μιας ημερήσιας εκδρομής από τη Μαδρίτη, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την Segovia:

Ημερήσιο ταξίδι στην Αβιλά και Σεγκόβια από τη Μαδρίτη

Δείτε επίσης:

Καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε την Avila

Την Παρασκευή υπάρχει μια υπαίθρια αγορά στην πλατεία Plaza del Mercado Chico.

Τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Avila

Πώς να φτάσετε εκεί από τη Μαδρίτη

Με λεωφορείο, η Avanza εκτελεί δρομολόγια λεωφορείων προς την Avila, από το σταθμό των λεωφορείων της στάσης του μετρό Mendez Alvaro. Ελέγξτε τις τιμές για τα λεωφορεία από την Avila

Πού να έχω;

Η Σαλαμάνκα είναι μόνο μία ώρα από την Άβιλα με το τρένο - αν πρέπει να επιστρέψετε στη Μαδρίτη, μείνετε τη νύχτα στη Σαλαμάνκα να επιστρέψετε την επόμενη μέρα. Εναλλακτικά, το Segovia απέχει μία ώρα με το λεωφορείο. Το καλύτερο της Ávila μπορεί να δει σε λίγες ώρες και οι δύο Avila και Segovia θα μπορούσαν να δουν σε μια μέρα (αν και θα χάνατε πολλά σε Segovia).

Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Avila

easyCar, από τους ανθρώπους που σας έφεραν easyJet, προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτων σε όλη την Ισπανία και οι τιμές τους είναι αρκετά ανταγωνιστικές.

Πριν κάνετε κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές τους με τις άλλες μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων σε έναν ιστότοπο όπως το Travelocity.

Πρώτες εντυπώσεις

Ο σταθμός λεωφορείων της Ávila απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από τα τείχη της πόλης, ενώ ο σιδηροδρομικός σταθμός απέχει πέντε λεπτά.

Από το Jardín del Recreo περπατήστε κάτω από το Duque de Alba στην Plaza de Santa Teresa. Από εδώ μπορείτε να εισέλθετε στην πόλη μέσω της υπέροχης Puerta del Alcázar.

Μόλις φτάσετε στην πύλη, στρίψτε αριστερά και ρίξτε μια ματιά στον καθεδρικό ναό. Στρίψτε αριστερά στην πλατεία Plaza de la Catedral. Στα αριστερά σας είναι η κύρια αγορά. Την Παρασκευή, το Plaza del Mercado Chico φιλοξενεί μια υπαίθρια αγορά, ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε το γεύμα σας.

Περπατώντας το άλλο άκρο της πλατείας, κατά μήκος του c / Caballeros στην Plaza del Rastro. Από εκεί μπορείτε να αφήσετε ξανά την πόλη και να δείτε τις απόψεις νότια της πόλης. Περπατήστε κατά μήκος του εξωτερικού τοίχου στην επόμενη αψίδα, Puerta de Santa Teresa, η οποία σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην πόλη, ακριβώς μπροστά από το Convento de Santa Teresa, αφιερωμένο στον άγιο της πόλης.

Περπατήστε γύρω από το μοναστήρι σε c / Jimena Blázquez μέχρι Plaza Concepción Arenal και στη συνέχεια το κεφάλι αριστερά στην Puerta de Carmen. Ξαναρχίστε από αυτή την πύλη και ρίξτε μια ματιά στη θαυμάσια θέα του τείχους της πόλης πριν επιστρέψετε και τοποθετήσετε τον τοίχο. Επίσης, περπατήστε κατά μήκος της βόρειας πλευράς της πόλης πριν επιστρέψετε ξανά από τον καθεδρικό ναό. Ενώ στον τοίχο πρέπει να δείτε αν υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να δείτε.