Ατλάντα Φορτηγά Τροφίμων και Οδός Τροφίμων

Τα οδικά τρόφιμα και τα τρόφιμα είναι μια τάση σε εθνικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση νέων επιχειρήσεων κάθε μήνα. Οι άνθρωποι αγαπούν το αναζωογονητικό φαγητό, τις νέες ανατροπές στα παλιά κλασικά και - φυσικά - τις υπέροχες τιμές. Η Ατλάντα έχει πολλά τρόφιμα για να τα δοκιμάσει. Αυτό το άρθρο θα μιλήσει λίγο για το κίνημα των τροφίμων στο δρόμο στην Ατλάντα.

Τα δημοφιλή τρόφιμα στην Ατλάντα περιλαμβάνουν:

Αυτό είναι μόνο μια δειγματοληψία μερικών από τα yummy τρόφιμα τροφίμων στην Ατλάντα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα φορτηγά τροφίμων στο συνασπισμό τροφίμων της Ατλάντα.

Εκδηλώσεις στην Ατλάντα:

Λοιπόν, πώς βρίσκετε το αγαπημένο σας φορτηγό τροφίμων; Πολλά φορτηγά μοιράζονται τη θέση τους μέσω τοποθεσιών όπως το Facebook και το Twitter. Ένας άλλος τρόπος να ελέγξετε μια δέσμη των φορτηγών ταυτόχρονα είναι να πάτε σε ένα από τα πολλά εβδομαδιαία γεγονότα τροφίμων δρόμου γύρω από την Ατλάντα.

Σημειώστε: ορισμένες εκδηλώσεις είναι εποχιακές, όλα τα γεγονότα υπόκεινται σε αλλαγές

Προκλήσεις φορτηγών τροφίμων στην Ατλάντα:

Επειδή τα τρόφιμα στο δρόμο είναι σχετικά καινούργια στην Ατλάντα, έχουν υπάρξει κάποιες προκλήσεις που ξεκινούν από το έδαφος.

Εάν αναρωτιέστε γιατί δεν βλέπετε τα αγαπημένα σας φορτηγά να ταξιδεύουν γύρω, πετώντας τα tacos έξω από το παράθυρο σε όλους όσους περπατούν στο παρελθόν, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συμβαίνει λόγω των σημερινών νόμων της Ατλάντα που δεν το επιτρέπουν αυτό. Για την ασφάλεια όλων των καταναλωτών, τα εστιατόρια και τα φορτηγά τροφίμων πρέπει να έχουν μια φυσική θέση όπου το φαγητό μαγειρεύεται έτσι ώστε να μπορούν να διεξαχθούν κατάλληλοι υγειονομικοί έλεγχοι. Αυτό είναι δύσκολο για ένα κινητό φορτηγό, επομένως τα φορτηγά πρέπει να μαγειρεύουν από ένα εστιατόριο "home base". Αυτό σημαίνει ότι κάθε νέα επιχείρηση φορτηγών τροφίμων πρέπει να έχει τα χρήματα για να ξεκινήσει όχι μόνο ένα φορτηγό, αλλά να λειτουργήσει μια κουζίνα πλήρους κλίμακας και να πληρώσει το ενοίκιο σε μια φυσική θέση. Ορισμένα φορτηγά έχουν συνεργαστεί με υπάρχοντα εστιατόρια για αυτόν τον λόγο. Υπάρχουν επίσης περιορισμοί σχετικά με το πού μπορούν να σταθμεύουν και να εξυπηρετούν τα φορτηγά. Δεν τους επιτρέπεται να σταματούν οπουδήποτε θέλουν. Πρέπει να πάρουν άδεια από χώρους όπου είναι σταθμευμένοι. Η σκηνή τροφίμων στην Ατλάντα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται, και πιθανότατα θα γίνει ευκολότερη για αυτές τις επιχειρήσεις να λειτουργούν καθώς η δημοτικότητά τους αυξάνεται.