Οδήγηση στο Σικάγο

Πώς να φτάσετε στο Σικάγο με αυτοκίνητο

Η οδήγηση στο Σικάγο από τα βόρεια, τα νότια, τα ανατολικά ή τα δυτικά είναι πολύ εύκολη, δεδομένου ότι το Σικάγο είναι ένα κέντρο της Μέσης Ανατολής και πολλά μεγάλα διασταύρωση συνδέονται ακριβώς στο κέντρο του Σικάγου. Δείτε πώς θα φτάσετε στο Σικάγο με αυτοκίνητο ανάλογα με την κατεύθυνση από την οποία έρχεστε.

Από την Ανατολή: Όταν ταξιδεύετε από την ανατολή, η καλύτερη διαδρομή είναι να πάρετε το I-80. Μετά τη διέλευση στην Ιντιάνα, το I-80 συγχωνεύεται στο I-90 / Chicago Skyway, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί την I-94 / Dan Ryan Expressway που πηγαίνει κατευθείαν στο κέντρο της πόλης.

Οι ταξιδιώτες που ξεκινούν από τα βόρεια βορειοανατολικά μπορούν να πάρουν το I-90 ολόκληρο το δρόμο για το I-94.

Από τη Δύση: Το I-80 είναι η πιο άμεση διαδρομή που έρχεται και από τη δύση - εκτείνεται μέχρι την Καλιφόρνια. Όταν είστε περίπου 150 μίλια από το Σικάγο, I-80 συγχωνεύεται σε I-88. Συνεχίστε μετά από I-88 και γίνεται η I-290 / Eisenhower Expressway, η οποία οδηγεί επίσης απευθείας στο κέντρο της πόλης.

Από τον Βορρά: ο I-94 είναι ο τρόπος να πάτε όταν ταξιδεύετε από μέρη βόρεια, όπως η Μινεάπολη. Μόλις φτάσει το I-94 στο Madison, Wisconsin, κατευθύνεται ανατολικά προς τη Λίμνη Μίτσιγκαν, όπου στρίβει νότια προς το Σικάγο, τελικά τροφοδοτώντας την έξοδο I-90 / Kennedy, η οποία - και πάλι - οδηγεί απευθείας στο κέντρο της πόλης.

Από το Νότο: Το I-55 είναι το διακρατικό σημείο επιλογής για οδηγούς που έρχονται στο Σικάγο από μέρη όπως το Μέμφις ή τη Νέα Ορλεάνη. Μόλις φθάσει το I-55 στο Ιλλινόις, ακολουθεί κυρίως την κατεύθυνση της διάσημης διαδρομής 66. Το I-55 μπορεί να φτάσει μέχρι το Σικάγο, όπου τελειώνει στο Lake Shore Drive μπροστά από το Soldier Field .