Πώς Stuff Έργων - Στο Ηνωμένο Βασίλειο Vacation Cottage σας

Βρείτε το δρόμο σας γύρω από τις πιο συνηθισμένες συσκευές σε ένα βρετανικό Holiday Cottage

Το να γνωρίζετε πώς να αλλάξετε ένα βρετανικό λαμπτήρα μπορεί να μην φαίνεται σαν μια βασική δεξιότητα διακοπών, αλλά εάν ενοικιάζετε ένα διαμέρισμα ή ένα εξοχικό σπίτι γνωρίζοντας πώς το έργο λειτουργεί μπορεί να σας απαλλάξει από ενοχλητικές καταστροφές.

Το έχω πει πριν και θα το πούμε ξανά - η ενοικίαση διακοπών (ή, όπως λέμε, διακοπές στην αυτόνομη κουζίνα ) στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζήσουμε σαν τοπικός, οικονομικός τρόπος να φέρουμε το σύνολο οικογένεια σε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο και συχνά μια ευκαιρία να καταλάβετε τις ανασκαφές με το είδος του ιστορικού χαρακτήρα που έχετε ονειρευτεί.

Αυτό είναι πολύ καλό μέχρι να προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση και τίποτα δεν συμβαίνει. Ή ξεκινήσατε να μαγειρεύετε το δείπνο για την μεγάλη σας επετειακή επετειακή συνάντηση σε μια μεγάλη εξοχική κατοικία και δεν μπορείτε να κάνετε το κεφάλι ή την ουρά των σημάνσεων στο φούρνο. Πιστέψτε με, ξέρω. Κάποτε έκαψα μια γαλοπούλα 26 λιβρών σε λιγότερο από δύο ώρες και πλήρωσα μια ολόκληρη ξακουστά κατοικία Laura Ashley με λιπαρό καπνό επειδή δεν μπορούσα να ρυθμίσω το φούρνο.

Και κάτι τόσο απλό όσο η αλλαγή ενός λαμπτήρα μπορεί να είναι ένα ναρκοπέδιο.

Προς το συμφέρον να βοηθήσω τους αναγνώστες της Βόρειας Αμερικής να αποφύγουν τέτοιες αμηχανίες και να ζήσουν χωρίς άγχος σε μια βρετανική εξοχική κατοικία , εδώ είναι μερικά από τα βασικά που πρέπει να ξέρετε για το πώς λειτουργεί το πράγμα στη βρετανική σας ενοικίαση διακοπών.

Θέρμανση και ζεστό νερό

Εάν το σπίτι που ενοικιάζετε διαθέτει κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο, τυχερός εσείς. Θα λειτουργήσει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο με αυτόν που είστε συνηθισμένοι στο σπίτι. Θα υπάρχουν καλοριφέρ, ένας διακόπτης on / off κάπου και ένας θερμοστάτης ή κάποιος τρόπος ρύθμισης της θερμότητας.

Ο πράκτορας ενοικίασης για το σπίτι - ή ένα ενημερωτικό πακέτο που αφήνεται για εσάς - πρέπει να σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για να βρείτε αυτά τα πράγματα και να πιέσετε τα κατάλληλα κουμπιά. Αλλά οι εξοχικές κατοικίες σπάνια έχουν τέτοιες απλές ρυθμίσεις. Κάποτε, όταν έμεινα σε ένα μεγάλο ιδιωτικό σπίτι, η κόρη του ξενιστή πήγε από δωμάτιο σε δωμάτιο ζητώντας αν κάποιος ήθελε ένα "hottie".

Όχι, δεν προσέφερε τον εαυτό της, αλλά έδωσε φιάλες ζεστού νερού για να ζεστάνουν τα κλινοσκεπάσματα και τους επισκέπτες. Ακόμα κι αν το σπίτι που νοικιάζετε είναι σχετικά θερμαινόμενο, ποτέ δεν πονάει να έχετε ένα γύρω. Τους πουλάει στα περισσότερα τοπικά φαρμακεία.

Εδώ μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο:

Στην κουζίνα

Τα ονόματα των πραγμάτων και η ποικιλία των τρόπων προσδιορισμού των θερμοκρασιών μαγειρέματος είναι συνήθως τα σημεία που κολλούν (βλ. Την καταστροφή ευχαριστιών μου που αναφέρθηκε παραπάνω). Έτσι πρώτα, πρέπει να μάθετε τα ονόματα των πραγμάτων.

Θερμοκρασίες μαγειρέματος σε σήματα Fahrenheit, Celsius και Gas

Χαρακτηριστικά αερίου σημάτων Fahrenheit Celsius

225 ° - 250 ° 110 ° -120 ° 1/4 - 1/2 Πολύ δροσερό

275 ° - 300 ° 140 ° C Ψύξη

300 ° 150 ° 2 Ψύξη

325 ° 160 ° 3 Ζεστό

350 ° 180 ° 4 Μέτρια

375 ° 190 ° 5 Πολύ ζεστό

400 ° 200 ° 6 ζεστό

425 ° 220 ° 7 ζεστό

450 ° 230 ° 8 Πολύ ζεστό

500 ° 260 ° 9 Πολύ ζεστό

Και μην ξεχνάτε αυτούς τους λαμπτήρες

Τι θα μπορούσε να είναι ευκολότερο από την αλλαγή ενός λαμπτήρα, σωστά;

Λανθασμένος.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρώπη δεν έχουν ακόμη επιλύσει πολλά ζητήματα τυποποίησης. Ένα από αυτά είναι ο τρόπος που οι βολβοί ταιριάζουν σε φωτιστικά. Τα φωτιστικά και οι βολβοί της ηπειρωτικής Ευρώπης έχουν εξαρτήματα κοχλιωτών, σχεδόν σαν αυτά που συνηθίζατε στη Βόρεια Αμερική. Οι βολβοί και τα φωτιστικά στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι τοποθετημένα με μπαγιονέτα. Ο πυθμένας ενός μπαγιονέτ είναι ένας λείος κύλινδρος, με δύο κοντούς ακροδέκτες που βγαίνουν από τις πλευρές, διαγώνια μεταξύ τους. Αριστερά στην παραπάνω εικόνα.

Το πρόβλημα είναι, μπορεί να έχετε λάμπες στο μίσθωμα σας που παίρνουν οποιοδήποτε είδος βολβού. Οι πιθανότητες είναι το πιο μοντέρνο και κομψό το προσάρτημα φαίνεται, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να είναι γαλλικά ή ιταλικά και απαιτούν μια ειδική λάμπα. Και αν προσπαθήσετε να ξεβιδώσετε ένα μπαγιονέτα, θα μπορούσατε να σπάσετε το βολβό ή το εξάρτημα.

Το πιο απλό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μην ζητήσετε από τον πράκτορα ενοικίασης ή από έναν γείτονα να σας δείξει τι να κάνετε, αν δεν θέλετε να είστε το άκρο ενός "Πόσα Αμερικανοί χρειάζονται για να αλλάξουν ένα λαμπτήρα ..." .