Στην κριτική: Au Chat Noir Performance Cafe και Bar

Ψάχνετε για ένα παλιό μποέμικο Παρίσι; Το βρήκατε

Αυτό το γοητευτικό παριζιάνικο καφέ και μπαρ που βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη περιοχή Belleville είναι μια ελκυστική προσθήκη στην καφετέρια théâtre του Παρισιού. Δεν πρέπει να συγχέεται με το θρυλικό καμπαρέ της Montmartre Le chat noir , ένα έμβλημα του μποέμιου κινήματος του 19ου αιώνα, το Au Chat Noir διαθέτει εκλεκτικό πρόγραμμα μουσικής, θεάτρου, ταινίας και τέχνης, προσελκύοντας ένα κοσμοπολίτικο ακροατήριο. Είναι επίσης ένα από τα καφέ στο Παρίσι που ευνοούνται περισσότερο από τους σπουδαστές και τους συγγραφείς: μπορείτε να παραγγείλετε ένα καλό Americano, να συνδέσετε το φορητό σας υπολογιστή και να εμπνευστείτε σε ένα από τα ταπεινά ξύλινα τραπέζια του Chat.

Διαβάστε τα σχετικά: Τα καλύτερα καφενεία φιλικά προς τους σπουδαστές στο Παρίσι

Η χαμηλή πτώση

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Πρακτικές πληροφορίες:

Η ρύθμιση

Είναι κατά τη διάρκεια ενός τεμπέλης το απόγευμα της Κυριακής που περνάει περπατώντας γύρω από το Belleville ότι ένας φίλος και εγώ σκοντάφτουμε σε αυτό το κακοσχηματιστό (αλλά γοητευτικό) καφενείο. Από το εξωτερικό, δεν υπάρχει τίποτα να διακρίνει αυτό το χώρο από πολλούς άλλους στην περιοχή, αλλά ο απαλός φωτισμός, η προτεινόμενη ατμόσφαιρα, και το vintage εξωτερικό Παριζιάνικο σφύριγμα μας σε μια ιδιοτροπία.

Διαβάστε τις σχετικές: Καλύτερες περιοχές νυχτερινής διασκέδασης στο Παρίσι

Εμφανίσεις

Το εσωτερικό είναι κλασικό παριζιάνικο καφέ / μπρασερί, με διακόσμηση σε στιλ του Παρισιού και διεθνή πελατεία.

Η αδυσώπητη καφετέρια δεν είναι μύθος στο Παρίσι και το Au Chat Noir δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν η καθαριότητα τουαλέτας είναι υψηλή στην ατζέντα σας, θα είστε χωρίς εμπόδια στην πόλη του φωτός, όπου συχνότερα, ακόμη και τα μεγάλα καφενεία έχουν χαμηλές βαθμολογίες σε αυτόν τον τομέα.

Μας χάρισαμε την παρατήρηση σε κάποιο βαθμό εδώ, όμως, καθώς κανένα λουτρό δεν είχε λειτουργικό φως.

Ποτά και ατμόσφαιρα

Δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο μενού των ποτών και οι τιμές είναι σύμφωνες με την περιοχή (3 ευρώ / περίπου 4 δολάρια για μπύρα / κρασί, 6,50 ευρώ / περίπου 8,50 δολάρια για κοκτέιλ), γι 'αυτό παραγγείλαμε μερικά μέτρια κοκτέιλ και εγκαταστάσαμε για το βράδυ.

Διαβάστε τις σχετικές: Best Cocktail Bars στο Παρίσι

Η διάθεση

Οι κιθάρες και άλλα μουσικά όργανα που κρέμονται γύρω από το δωμάτιο υποδηλώνουν ότι η μουσική είναι στις κάρτες, αλλά όταν εντοπίζουμε έναν μουσικό που αποχωρεί, συνειδητοποιούμε ότι πιθανότατα χάσαμε. Προσφέρονται επιτραπέζια παιχνίδια στους πελάτες, καθιστώντας αυτό το καφέ καλό μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε σε μια θλιβερή Κυριακή.

Ψυχαγωγία

Τα λογοτεχνικά και καλλιτεχνικά γεγονότα είναι γενικά ελεύθερα για όλους, όπου μπορείτε απλά να εμφανίσετε, να παραγγείλετε ένα ποτό και να επωφεληθείτε από την προσφορά ψυχαγωγίας. Η αίθουσα του υπόγειου δωματίου είναι μια τακτική φιλοξενία εκθέσεων σύγχρονης τέχνης.

Συναυλίες και άλλες μουσικές παραστάσεις είναι σχεδόν πάντοτε στο μενού εδώ και με ένα συναυλιακό πρόγραμμα γεμάτο από επιρροές από όλο τον κόσμο (Λατινικής Αμερικής, Ρουμανίας, Κούρδου κλπ.) Αναμένουν μια πρωτότυπη, πλούσια σε εθνοτική εμπειρία. Τα εισιτήρια για αυτές τις συναυλίες θα πρέπει να είναι προ-δεσμευμένα για να αποφευχθεί η απογοήτευση.

Διαβάστε σχετικές: Παρίσι για τους λάτρεις της μουσικής

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Με την προοπτική ενός διαγωνισμού scrabble en français πάρα πολύ για τους εβδομαδιαίους κουρασμένους εγκεφάλους μας, εξετάζουμε το φυλλάδιο που διανέμεται από ένα μέλος του προσωπικού. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές πράξεις, όλες εκτελούνται στα γαλλικά:

Οι πράξεις

Οι συνεχιζόμενες εκδηλώσεις της Κυριακής είναι δωρεάν και είναι ανοιχτοί σε οποιονδήποτε από τους προσκεκλημένους της καφετέριας. Αποφασίζουμε να δώσουμε στο Rimbaud μια κίνηση και να κατευθυνθούμε προς το υπόγειο, όπου η επίδειξη έχει ήδη αρχίσει.

Είμαστε σιωπηλά μπαίνοντας σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και προσπαθούμε να κάνουμε το δρόμο μας διασκεδαστικά σε ένα από τα κενά καθίσματα. Το ακροατήριο είναι ένα αόριστο μίγμα σπουδαίων σπουδαστών, καλλιτεχνών που υποφέρουν και μερικών ηλικιωμένων τουριστών.

Το σετ είναι βασικό, και το δωμάτιο έχει μια οικεία αίσθηση θεάτρου. Ο ηθοποιός ασχολείται και φαίνεται να κάνει καλή δουλειά να αγνοεί τα έρπητα και τα βήματα του αραιού πλήθους. Δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η εκπομπή απέχει πολύ από την ανάκαμψη, οπότε αν δεν έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία για τον Rimbaud, είκοσι λεπτά περίπου ίσως θα είναι αρκετό για εσάς. (Ήταν για εμάς, και αφήνουμε τους σοβαρούς οπαδούς σε αυτό.)

Διαρκείς εντυπώσεις

Το Au Chat Noir είναι ιδανικό για την απογευματινή απόγευμα και τον πολιτισμό της Κυριακής και θα ήθελα να επιστρέψω και να δοκιμάσω τη μουσική που προσφέρεται. Οι τουρίστες με ένα μαλακό σημείο για τη γαλλική λογοτεχνία θα είναι ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα της Κυριακής, το οποίο δίνει μια ματιά σε μια κατά τα άλλα υπερτιμημένη παρισινή θεατρική σκηνή.

Περισσότερα μέρη για εξερεύνηση στην περιοχή:

Επίσης, φροντίστε να δείτε τον πλήρη οδηγό μας για τη γειτονιά Menilmontant-Gambetta , η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Chat Noir και είναι μία από τις πιο πολυπόθητες περιοχές της πόλης για νυχτερινή ζωή και ζωντανή μουσική από ανεξάρτητα συγκροτήματα.