Κορυφαία φοιτητικά καφενεία στο Παρίσι

Σε μια πόλη τόσο πλούσια - και προσανατολισμένη προς τους τουρίστες - όπως το Παρίσι, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να βρεθεί ένα προσιτό καφέ ή μπρασερί όταν είστε σε έναν αυστηρό μαθητικό προϋπολογισμό. Τα κλασσικά café όπως το Le Select, το Cafe de Flore και το Les Deux Magots ήταν ιστορικά καταφύγια για καλλιτέχνες και συγγραφείς, αλλά τώρα απαιτούν μια μικρή περιουσία για εσπρέσο ή δάγκωμα. Για τους φοιτητές που αναζητούν ένα καλό μέρος για να ανεφοδιάζονται με καφέ και φαγητό, να εργάζονται και να σπουδάζουν εν ειρήνη χωρίς να βγάζουν έξω την πόρτα ή να απολαμβάνουν δωρεάν wi-fi, αυτός ο κατάλογος προσφέρει μερικές φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις για το πορτοφόλι σας χωρίς να θυσιάζεται κανένα από τα Παρίσι 'γοητεία εμπορικών σημάτων.

Μετά το σούρουπο, μερικά από αυτά είναι επίσης εξαιρετικά σημεία νυχτερινής διασκέδασης. Αφού σαρώσετε αυτόν τον κατάλογο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τα καλύτερα παριζιάνικα μπαρ που απευθύνονται στους φοιτητές .

Σκάφος
Ένα μοντέρνο, μοντέρνο καφέ κοντά στη στάση του μετρό Jacques-Bonsergent και κοντά στην γεμάτη από σπουδαστές περιοχή Canal St Martin , το Craft προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον για νέους επαγγελματίες και σπουδαστές σε προσιτές τιμές. Το espresso θα σας τρέξει μόνο μερικά ευρώ, ενώ το δωρεάν WiFi και ένα χαλαρωτικό, ακουστικό-βαρύ playlist παρέχουν την ευκολία και την άνεση που απαιτούνται για να σας κρατήσει εδώ για ώρες στο τέλος. Η ατμόσφαιρα του Craft οφείλεται στην ελάχιστη οργάνωση του χώρου, τα νόστιμα γλυκά και τη ζωντανή ενέργεια των πελατών του.

Διεύθυνση: 24 Rue des Vinaigriers, 10ο διαμέρισμα
Τηλ .: +33 (0) 1 40 35 90 77

Café Cheri (ε)
Ένα δημοφιλές σημείο για τους ντόπιους που θέλουν να απολαύσουν κάποια βεράντα που βρίσκεται στην ζωντανή και λιμνοθάλασσα συνοικία Belleville , το Café Cheri (e) μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ποικιλία από παριζιάνικους DJs τα σαββατοκύριακα και ένα περιβάλλον χαμηλού κλειδιού για την ημέρα για όσους ελπίζουν να πάρουν εργασία πριν από την έναρξη του κόμματος.

Περιστασιακές εκθέσεις τέχνης προσθέτουν κάποια επιπλέον γεύση στο ήδη πολύχρωμο εσωτερικό - όλο το κεράσι κόκκινο - επίσης. Διατίθεται δωρεάν wi-fi.

Διεύθυνση: 44 δισ. de la Villette, 19ο διαμέρισμα
Τηλ .: +33 (0) 1 42 02 02 05

Café Cinema Merci
Ακριβώς δίπλα στο δημοφιλές παριζιάνικο κατάστημα Merci , το Café Cinema Merci προσφέρει ένα πολυτελές, vintage ατμόσφαιρα με το παλιό καφενείο / εστιατόριο με θέμα το Χόλιγουντ.

Κλασικές, ασπρόμαυρες ταινίες προβάλλονται άνετα στον τοίχο, προσκαλώντας σας να απολαύσετε μια σκηνή ή δύο ενώ τρώτε - ή ολόκληρο το πράγμα! Η περίτεχνη ατμόσφαιρα του Merci παίρνει τα συνθήματά του από την εποχή που κάθε ρομαντικός έρχεται στο Παρίσι για να αναζητήσει. Δεν Wifi είναι ένα μειονέκτημα για όσους προσπαθούν να κάνουν κάποια δουλειά, αλλά είναι εξοπλισμένα με ένα στυλό και ένα Moleskine, και δεν θα είναι πολύ πριν νιώσετε σαν ένα κανονικό Hemingway.

Διεύθυνση: 111 boulevard Beaumarchais, 3ο διαμέρισμα
Τηλ .: +33 (0) 1 42 77 00 33

Dock's
Αυτή η πολυσύχναστη μπρασερί σε στιλ της Νέας Υόρκης ειδικεύεται στην ιταλοαμερικανική κουζίνα και περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα καθίσματα για να παρέχουν στους πελάτες κάποια αναπνευστικά δωμάτια. Βρίσκεται κοντά στο βόρειο Bassin de la Villette (που τροφοδοτείται στο Σηκουάνα) με υπαίθρια καθίσματα και WiFi, το Dock's αποτελεί ιδανικό σκηνικό για κάθε ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην πόλη. Τις Παρασκευές, κάντε μια βραδινή βόλτα κατά μήκος του ποταμού, και στη συνέχεια επικεφαλής για τη νύχτα καραόκε τους!

Διεύθυνση: 21, Corentin Cariou, 19ο διαμέρισμα
Τηλ .: +33 (0) 1 40 38 44 04

Francis Labutte
Επίσης στη Μονμάρτρη και βρίσκεται στη γωνία του Caulaincourt & Rue Francoeur, ο Francis Labutte είναι ένα ζωντανό καφέ / μπαρ ανοιχτό σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας για τους νέους πελάτες του. Το φαγητό είναι καλό, αλλά οι τιμές είναι ακόμα καλύτερες, με προϊόντα όπως το espresso σε περίπου 2 € και μια μπύρα Grolsch των 50cl σε λίγο πάνω από € 5 - σίγουρα ξυλοδαρμό οτιδήποτε θα βρείτε στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Τα καθίσματα στην ταράτσα είναι διαθέσιμα για μια ζεστή μέρα, και στο εσωτερικό, η διακόσμηση του χώρου εκτός του τοίχου θα σας δώσει ένα εξωτικό σκηνικό για το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ σας, χωρίς να αισθάνεστε πολύ kitschy. Ο 18ος χώρος είναι ένας χώρος για νέους ενήλικες στο Παρίσι και μέρη όπως ο Francis Labutte σας δείχνουν ακριβώς γιατί.

Διεύθυνση: 122 rue Caulaincourt, 18ο διαμέρισμα
Τηλ .: +33 (0) 1 42 23 58 26

La Fée Verte
Ένα δημοφιλές μπαρ και εστιατόριο στη διάρκεια της ημέρας, που βρίσκεται ανάμεσα στη Βαστίλη και το Βόλταϊρ στο 11ο διαμέρισμα , το La Fée Verte προσφέρει Wi-Fi για το περιστασιακά εταιρικό καθώς και το μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Ένα κομψά διακοσμημένο εσωτερικό το καταλήγει σε όλα, αθλητικό ένα βλέμμα που συνδυάζει το κλασικό, παρισινό Art-Deco με μερικές σύγχρονες πινελιές. Και εδώ είναι ένα μπόνους: όταν έρχεται η νύχτα, τόσο πιο περιπετειώδες θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα κολλήσει και θα συναντήσει τον ίδιο τον La Fée Verte, τον ειδικό αψέντι.

Διεύθυνση: 108 Rue de la Roquette, 11ος
Τηλ .: +33 (0) 1 43 72 31 24

Café Charbon
Το Café Charbon είναι από καιρό ηγέτης στη γνωστή σκηνή νυχτερινής ζωής του Oberkampf, με την ίδρυσή του να χρονολογείται από τη Δεύτερη Αυτοκρατορία του Ναπολέοντα Γ '. Ανοιχτό από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 το πρωί και ακόμη και από τις 4 το βράδυ την Παρασκευή και το Σάββατο, είναι σχεδόν πολύ δελεαστικό να αρπάξετε ένα σημείο και να παρακολουθήσετε την αυγή να γλιστρήσει στο σούρουπο. Αν και μπορεί να είναι λίγο τρελό το Σαββατοκύριακο, μια εβδομάδα βράδυ έξω με τους φίλους δεν μπορεί να δαπανηθεί καλύτερα.

Διεύθυνση: 109 Rue Oberkampf, 11ος
Τηλ .: +33 (0) 1 43 57 55 13

Au Chat Noir
Το Au Chat Noir, που χτυπάει ανάμεσα στο Belleville και το Oberkampf, είναι ένα κομμάτι καλλιτεχνικών προγραμμάτων, όπως προβολές μικρού μήκους, συναυλίες τζαζ και παγκόσμιας μουσικής και το λογοτεχνικό θέατρο. Αν και είναι βέβαιο ότι είναι λίγο τραχύ γύρω από τις άκρες, οι ατέλειες προσδίδουν μόνο την πραγματική μποέμικη ατμόσφαιρα του καφέ. Το WiFi είναι διαθέσιμο για όσους θέλουν να κάνουν κάποια δουλειά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά συνιστούμε να κλείνετε τα βιβλία και να παίρνετε μια επίδειξη ή να θηλάζετε ένα καλό (φθηνό) ποτό όταν αρχίζει η εγκατάλειψη του πλήθους βράδυ.
Διαβάστε ολόκληρη την αναθεώρηση του Au Chat Noir εδώ

Παύση καφέ
"Παύση" είναι ίσως η τελευταία λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν προσπαθεί να περιγράψει αυτό το happening μπρασερί στην περιοχή της Βαστίλης. Παρόλο που είναι σίγουρα ένα καλό μέρος για να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τον κόσμο να περνάει, η Pause είναι μια συνεχώς βουητό, hipster-μποέμ, που είναι τέλεια για κάθε νεαρό expat που ελπίζει να μπερδευτεί.

Διεύθυνση: rue de Charonne, 11ο διαμέρισμα
Τηλ .: +33 (0) 1 48 06 80 33

Μου άρεσε αυτό; Περαιτέρω ανάγνωση: