Τι να κάνετε μετά την Lolla: Άλλα γεγονότα στο Σικάγο

Χιλιάδες άνθρωποι θα ταξιδέψουν στην πόλη του Σικάγο φέτος για να απολαύσουν τη φανταστική σειρά στο φεστιβάλ Lollapalooza , το οποίο περιλαμβάνει συγκροτήματα όπως το Radiohead και το Red Hot Chili Peppers. Ωστόσο, αν θέλετε να επεκτείνετε την επίσκεψή σας στο Σικάγο με το να μείνετε για λίγες μέρες αργότερα, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε και σπουδαία γεγονότα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Σικάγο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Αυτή η ζωντανή πόλη έχει περισσότερο από αρκετό για να σας κρατήσει διασκεδαστικό και αν δεν έχετε ήδη κάνει κράτηση για τη διαμονή σας, τότε θα έχετε πολλά να σας διασκεδάσει για μερικές επιπλέον ημέρες.

Αποκτήστε τη γαλλική εμπειρία στο Art Dans La Rue

Ο γαλλικός πολιτισμός έρχεται στην περιοχή Oak Park του Σικάγου σε ένα γοητευτικό και συναρπαστικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται την Τρίτη 2 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Μια ετήσια εκδήλωση που γιορτάζει όλα τα πράγματα να κάνει με τη γαλλική κουλτούρα, θα βρείτε πολλά κρασιά και γαστρονομικές λιχουδιές που προσφέρονται από τη σειρά των πάγκων που ευθυγραμμίζουν την οδό Marion κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Υπάρχει επίσης μεγάλη τέχνη, συμπεριλαμβανομένου ενός διαγωνισμού τέχνης κιμωλίας πεζοδρόμιο, και μια παρέλαση πούνε πάρα πολύ γιορτάζει την πιο ευρωπαϊκή των φυλών σκυλιών.

Δείτε τη ιστορία της West Side στη μεγάλη οθόνη του πάρκου Millennium Park

Το Millennium Park φιλοξενεί μια κανονική σειρά ταινιών που εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη του πάρκου καθ 'όλη τη θερινή περίοδο. Η νύχτα της 2ης Αυγούστου θα δει την κλασική West Side Story να χτυπήσει τη μεγάλη οθόνη στο πάρκο, που βλέπει τις συμμορίες των καρχαριών να απομακρυνθούν από τα Jets, με μερικούς εκπληκτικούς μουσικούς αριθμούς να απολαύσουν.

Η προβολή ξεκινάει στις 6.30μ.μ. και, καλύτερα απ 'όλα, είναι εντελώς δωρεάν!

Σήκωσε στο Σικάγο Hot Dog Fest

Εάν ένα φεστιβάλ απλά δεν είναι αρκετό για εσάς, τότε το Σαββατοκύριακο μετά το Lollapalooza είναι το Chicago Hot Dog Fest, γιορτάζοντας ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ γρήγορου φαγητού στη χώρα. Μια τριήμερη εκδήλωση από την Παρασκευή 5 Αυγούστου μέχρι την Κυριακή 7 Αυγούστου, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ζωντανής μουσικής, οικογενειακές δραστηριότητες και αρκετούς από τους πιο δημοφιλείς πωλητές ζεστών σκυλιών του Σικάγου για να προσφέρουν το «κρέας» της εκδήλωσης.

Δείτε το The Cubs Παίξτε το Marlins στο Wrigley Field

Το Wrigley Field είναι ένα από τα πιο εικονικά πάρκα μπέιζμπολ σε όλη τη χώρα, έχοντας κατασκευαστεί το 1914. Το Miami Marlins είναι οι επισκέπτες του δεύτερου και τρίτου Αυγούστου, παίζοντας τρία παιχνίδια εναντίον των Cubs, μερικές φορές γνωστές ως 'Lovable Losers », ο οποίος κατά τη διάρκεια της γραφής του τον Απρίλιο οδηγεί στην κεντρική διάσκεψη της εθνικής ένωσης στο Major League Baseball.

Απολαύστε περισσότερη μουσική με τον Jose Gonzalez στο Pavilion Pritzker

Ο Jose Gonzalez είναι ένας Σουηδός τραγουδοποιός που ήρθε στη φήμη με την ακουστική διαδρομή «Heartbeats», η οποία εμφανίστηκε σε μια εντυπωσιακή αγγελία για μια τηλεόραση της Sony. Ο Γκονζάλες είναι γνωστός για τη χρήση της κλασσικής κιθάρας κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του, με φωνητικά που είναι τόσο συγκινητικά και ευγενικά, καθιστώντας την εμφάνιση αυτή στο περίπτερο Pritzker αξίζει να πιάσει αν θα μείνετε στο Σικάγο για μερικές ακόμη ημέρες.

Πάρτε την τελευταία ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση «Portrait Print» στο Ινστιτούτο Τέχνης Σικάγο

Αυτή η έκθεση παρουσιάζει έργα των Van Dyck και Rembrandt ανάμεσα στα έργα τέχνης που εμφανίζονται και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι εξετάζει την εικονογραφία μέσα στα πορτρέτα. Αυτό εντοπίζεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που αναζητά πορτρέτα από διάφορους καλλιτέχνες από διαφορετικές εποχές, από τον δέκατο έκτο αιώνα μέχρι τα σύγχρονα πορτρέτα.

Η έκθεση κλείνει στις 7 Αυγούστου, οπότε το πιάστε όσο μπορείτε.

Τα Νέα του Disney στο Ανατολικό Θέατρο

Αυτή η μουσική παραγωγή είναι αυτή που έχει λάβει μερικές υπέροχες κριτικές και παίζει στο Oriental Theatre από τις 28 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου. Μετά από μια ιστορία εμπνευσμένη από την απεργία των αγοριών εφημερίδων της Νέας Υόρκης το 1899, τα σπουδαία τραγούδια και οι ισχυρές επιδόσεις έκαναν αυτό να πρέπει να δει την εμφάνιση.

Απολαύστε μια ανεξάρτητη ταινία στο ανεξάρτητο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Midwest

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το Σικάγο είναι η ζωντανή καλλιτεχνική σκηνή και κάθε μήνα την πρώτη Τρίτη, οι επιμελητές του φεστιβάλ παρουσιάζουν μια αξέχαστη ταινία indie στο Century Center Theatre του Landmark. Προηγούμενη από μια ομάδα παραγωγών, η εκδήλωση αυτή αξίζει καλά να αλιεύσει στις 3 Αυγούστου.