Ένας οδηγός επισκεπτών για το παλιό San Juan, Πουέρτο Ρίκο

Το παλιό San Juan είναι η ψυχή του Πουέρτο Ρίκο. Κατά μήκος των πλακόστρωτων δρόμων του είναι αρχαίες κατασκευές που προηγούνται οτιδήποτε θα βρείτε στη Νέα Αγγλία. Προστατευόμενη από τα δύο περήφανα φρούρια της, η περιτοιχισμένη πόλη του Σαν Χουάν υπενθυμίζει μια εποχή του παρελθόντος, και όμως εκθαμβωτικά με εκλεπτυσμένα εστιατόρια, γοητευτικά ξενοδοχεία και μια νόστιμη νυχτερινή ζωή. Καμία επίσκεψη στο νησί δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ταξίδι στο Viejo San Juan , όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι.

Που να μείνω

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι επιλογές high-end περιλαμβάνουν:

Μεταξύ των ξενοδοχείων μεσαίας κατηγορίας, ελέγξτε έξω:

Για τους ταξιδιώτες με προϋπολογισμό, οι δύο αυτοί πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας:

Που να φάω

Όπου να μην φάει θα κάνει μια μικρότερη λίστα. Τα εστιατόρια στο Old San Juan είναι εξαιρετικά. Μεταξύ των αγαπημένων του πλήθους είναι:

Τι να δείτε και να κάνετε

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε το Old San Juan είναι να περπατήσετε.

Αυτή η περιοδεία με τα πόδια συναντά όλα τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος. Εάν ο χρόνος είναι σύντομος, βεβαιωθείτε ότι επισκεφτείτε:

Ενώ είστε σε αυτό, προσπαθήστε να κάνετε χρόνο για τουλάχιστον ένα από τα μπουτίκ μουσείων του Old San Juan. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια περιήγηση στην παλιά πόλη. Οι νυχτερινές ιστορίες στο Σαν Χουάν , που προσφέρονται από τους θρύλους του Πουέρτο Ρίκο, Inc., είναι ένας από τους πιο πρωτότυπους τρόπους να δεις την πόλη. Αλλά πάνω απ 'όλα, κάντε μια βόλτα και χάνετε τον εαυτό σας στην ομορφιά και τη γοητεία του Old San Juan.

Πού να ψωνίσετε

Το παλιό Σαν Χουάν είναι το όνειρο του shopaholic, ειδικά αν το shopaholic ενδιαφέρεται για σουβενίρ, ρούχα ή κοσμήματα. Για σουβενίρ, ελέγξτε έξω αυτά τα καταστήματα παρέχουν όλα τα ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές. Για κοσμήματα, δείτε αυτή την καταχώριση . Και τέλος, για ρούχα, θα πρότεινα:

Πού να βγείτε τη νύχτα

Όπου καταλήγεις τη νύχτα θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από αυτό που σου αρέσει.

Μην ξεχάσετε το θέμα

Οι γκαλερί τέχνης του Παλαιού Σαν Χουάν. Εμφανίζοντας μια ευρεία ποικιλία τοπικής και περιφερειακής τέχνης, αξίζει να επισκεφθείτε αυτές τις γκαλερί , ειδικά στο Noche de Galerías , το οποίο πραγματοποιείται την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα. Τη νύχτα αυτή, οι αίθουσες εκτοξεύουν τις πόρτες αργά το βράδυ και σερβίρουν το κρασί, καθώς οι μίντρερες αναρωτιούνται για τους δρόμους για να σας διασκεδάσουν.