Επισκεφθείτε το σπίτι της Ponce de León στη La Casa Blanca

Η La Casa Blanca, ή "ο Λευκός Οίκος", προηγείται του κτιρίου της λεωφόρου της Πενσυλβανίας από αρκετές εκατοντάδες χρόνια και φιλοξενεί έναν από τους πιο διάσημους εξερευνητές της ιστορίας μας. Χτίστηκε από τον Juan Ponce de León το 1521, είναι ένα από τα παλαιότερα κτίρια του Πουέρτο Ρίκο και ένα πολιτιστικό θησαυρό.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Επισκεφθείτε το σπίτι της Ponce de León στο La Casa Blanca

Μια βόλτα σε αυτό το ιστορικό σπίτι είναι τόσο μια ματιά στη ζωή της οικογένειας του ιδρυτή του Πουέρτο Ρίκο και ένα αρχείο για το πώς ένας πλούσιος κάτοικος της παλιάς πόλης θα είχε κοιτάξει κατά τη διάρκεια του ταραχώδη 16ος και 17ος αιώνας. Το σπίτι χτίστηκε από κανένα άλλο από τον Juan Ponce de León, τον πρώτο κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, ποτέ δεν έζησε εδώ. Επίσης, η αρχική δομή δεν κράτησε πολύ. δύο χρόνια μετά την κατασκευή του, ένας τυφώνας τον κατέστρεψε και ξαναχτίστηκε από τον γαμπρό του Ponce de León.

Η οικογένεια Ponce de León έζησε εδώ για περίπου 250 χρόνια, και το μουσείο κάνει καλή δουλειά να αναδημιουργήσει τη ζωή τους. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με έπιπλα εποχής και δίνουν στους επισκέπτες μια υπέροχη ματιά στην λιτότητα και τη σχετικά μικρή πολυτέλεια που απολάμβαναν οι κάτοικοι του νησιού.

Το σπίτι του Ponce de León ήταν επίσης το πρώτο πέτρινο φρούριο του νησιού.

Ενδεικτικά για τις δύσκολες και δύσκολες στιγμές κατά τις οποίες χτίστηκε, το σπίτι δοκιμάστηκε συχνά σε μάχη και χρησίμευσε ως η πιο αμυντική άμυνα του νησιού έως ότου χτίστηκε το El Morro .

Μια ξενάγηση με οδηγεί σε διάφορα δωμάτια και διάφορες εποχές, από το 1500 έως το 1800. Έξω, κάντε μια βόλτα στους υπέροχους κήπους και δείτε τη μικροσκοπική μικρή γειτονιά κοντά στην είσοδο. Συνολικά, το La Casa Blanca είναι ένα συναρπαστικό μέρος για να περάσετε μια ώρα ή να εκτιμήσετε ποια ήταν η ζωή κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων του Πουέρτο Ρίκο.