Επισκεφθείτε το Rock Ranch Ranch στην Αριζόνα

Βλέπε Petroglyphs, Αντικείμενα σε αυτό το Κρυφό Gem

Το Rock Art Ranch είναι ένας κρυμμένος θησαυρός κοντά στο Winslow της Αριζόνα . Είναι ένα must-see για όσους ενδιαφέρονται για αρχαία petroglyphs? δεν είναι καθημερινά ότι βλέπετε τόσα πολλά σε ένα μέρος. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια από τις καλύτερα διατηρημένες και εκτενείς συλλογές πετρογλυφικών στον πλανήτη.

Για να μην αναφέρουμε, το φαράγγι είναι όμορφο. Αυτό το ράντσο είναι επίσης διασκεδαστικό για τους ταξιδιώτες που αναζητούν κάτι μοναδικό στην εμπειρία.

Το Rock Art Ranch, στο Joseph City, Ariz., Είναι ένα ιδιωτικό ράντσο με συλλογή μουσείων ιστορίας και πρόσβαση σε ένα φαράγγι γεμάτο με πετρογλυφικά. Το αγρόκτημα βοοειδών καλύπτει 5.000 στρέμματα.

Ρυθμίστε την είσοδο και μια περιήγηση

Οι εκδρομές στο ράντσο είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο εκτός από τις Κυριακές. Οι ώρες δεν καθορίζονται και απαιτούνται κρατήσεις. Το ράντσο είναι 13 μίλια από το Winslow και μπορείτε να πάρετε οδηγίες όταν τηλεφωνείτε. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά αξίζει τον κόπο. Θεωρήστε μια περιπέτεια. Το αγρόκτημα καλωσορίζει τους επισκέπτες, αλλά επίσης προσελκύει ερευνητές και φοιτητές ανθρωπολογίας που θέλουν να μελετήσουν τα γλυπτά.

Τι θα δείτε

Το ράντσο ήταν αρχικά μέρος του Hashknife Gang Spread, και όταν επισκέπτεστε, μπορείτε να δείτε το τελευταίο παρακείμενο παντοπωλείο.

Το ράντσο διαθέτει ένα μουσείο με πληροφορίες και τεχνουργήματα για τους πρωτοπόρους, τους καουμπόηδες και τους Anasazi, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι πρόγονοι των Ινδών Pueblo. Μπορείτε να δείτε εκατοντάδες αντικείμενα που βρέθηκαν στο ακίνητο, όπως εργαλεία, γλάστρες και καλάθια.

Αυτό που οι περισσότεροι επισκέπτες έρχονται να δουν είναι το Rock Art Canyon (που ονομάζεται επίσης Chevelon Canyon), ένα όμορφο, δασωμένο φαράγγι με ένα ρεύμα που τρέχει μέσα από αυτό. Στους τοίχους υπάρχουν εντυπωσιακά πετρογλυφικά Anasazi. Ο ιδιοκτήτης έχει χτίσει σκάλες κάτω στο φαράγγι και, στο χείλος, υπάρχει ένας σταθμός παρατήρησης όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε ή να πάρετε ένα γεύμα για πικνίκ.

Εκτός από τα χαραγμένα τοιχώματα που θα σας κρατήσουν μαντεύοντας για το νόημά τους, είναι πιθανό να δείτε περιαγωγή βουβάλου σε αυτή την περιοχή. Ψάξτε για τα φράγματα κάστορας, επίσης.