Κάτω Μουσείο Μνημείων Ανατολικής πλευράς

Βρίσκεται στην κάτω ανατολική πλευρά του Μανχάταν , το Lower East Side Museum προσφέρει εκδρομές στους επισκέπτες και την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι κτίριο διαμερισμάτων της Νέας Υόρκης. Οι επισκέψεις στο κτίριο του κτηρίου είναι διαθέσιμες μόνο με ξεναγήσεις , οι οποίες μοιράζονται τις ιστορίες των πραγματικών οικογενειών που ζούσαν στο κτίριο του οδού Orchard 97.

Μουσείο εισιτηρίων

Μουσείο Τελετών Βασικές πληροφορίες

Φέρνοντας παιδιά στο Μουσείο Φυλακών

Σχετικά με το μουσείο του Lower East Side Senement

Οι γενιές νέων μεταναστών έχουν κάνει τα Lower East Side τα σπίτια τους - και το Lower East Side Museum Tenement επιτρέπει στους επισκέπτες να κοιτάξουν πιο κοντά στη ζωή και τα σπίτια τους.

Στην οδό Orchard 97, το κτίριο του Μουσείου στεγάζει περισσότερους από 7.000 ανθρώπους από 20 διαφορετικές χώρες μεταξύ 1863 και 1935. Το πενταόροφο κτίριο διαθέτει 20 μεμονωμένα διαμερίσματα και το Μουσείο έχει μελετήσει προσεκτικά και αναδημιουργήσει τα διαμερίσματα τεσσάρων διαφορετικών οικογενειών που κάποτε έζησαν στο κτίριο (επί του παρόντος εργάζονται σε ένα πέμπτο διαμέρισμα).

Μια επίσκεψη στο Μουσείο προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να δούμε πώς ζούσαν πραγματικά οι νέοι μετανάστες - ενώ οι σημερινοί νεοϋορκέζοι είναι ικανοί να διαμαρτυρηθούν για τα πολυάριθμα διαμερίσματα, τα διαμερίσματα των 375 τετραγωνικών ποδών στεγάζονται συχνά σε ολόκληρες οικογένειες και μερικές φορές χρησιμοποιούνταν και για επιχειρήσεις. Από τους μετρητές αερίου που λειτουργούν με κέρματα για τη θέρμανση του νερού σε αυγά που προορίζονται για το Shiva, η ομορφιά του Μουσείου είναι στην έντονη προσοχή τους στις λεπτομέρειες. Οι φιλικοί, ενημερωμένοι ξεναγοί όχι μόνο μοιράζονται τις ιστορίες των μεταναστευτικών οικογενειών που ζούσαν στην οδό Orchard 97, αλλά βοηθούν επίσης τους επισκέπτες να συνδεθούν με την εμπειρία, ζητώντας τους να μοιραστούν τα συμφέροντά τους και το οικογενειακό ιστορικό τους.

Το Μουσείο προσφέρει πολλές διαφορετικές εκδρομές κτίριο στέγασης, καθώς και περιηγήσεις με τα πόδια περιπάτου, με επιλογές που είναι κατάλληλες για οικογένειες, καθώς και άλλα που είναι προσβάσιμα για τους επισκέπτες σε αναπηρικά αμαξίδια.