Πού να φάτε κοντά στο Lower East Side Museum

Επισκεφθείτε το μουσείο και δοκιμάστε την ιστορία των τροφίμων

Το μουσείο Lower East Side Senement Storyment μιλάει για την ιστορία της μεταναστευτικής εμπειρίας στις αρχές του 20ου αιώνα στη Νέα Υόρκη. Ένα πραγματικό κτίριο που εγκαταλείφθηκε εδώ και δεκαετίες χρησιμεύει ως το μουσείο όπου οι οδηγοί οδηγούν επισκέπτες σε περιηγήσεις που εξερευνούν τη ζωή των οικογενειών που κάποτε ζούσαν εκεί. Οι επισκέψεις είναι κατόπιν ραντεβού, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι κάνετε κράτηση στην ιστοσελίδα του μουσείου.

Το φαγητό είναι μια άλλη απόδειξη της εμπειρίας των μεταναστών στη Νέα Υόρκη. Το κλασικό σκυλί του βοείου κρέατος της Νέας Υόρκης δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν για τους γερμανούς εβραίους μετανάστες. Η πίτσα της Νέας Υόρκης είναι μία από τις πολλές γαστρονομικές συνεισφορές των Ιταλών μεταναστών από τη Νάπολη. Μετά από μια επίσκεψη στο Lower East Side Museum, εξετάστε το ενδεχόμενο να γευματίσετε σε ένα από αυτά τα σπάνια ιδρύματα τροφίμων που βρίσκονται κάτω από την ανατολή.

Και περισσότερα για την ιστορία των πέντε οικογενειών που ζούσαν σε αυτό που είναι σήμερα το μουσείο, διαβάστε το "97 Orchard" από τη Jane Ziegelman.