Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την κράτηση περιηγήσεων και κρουαζιέρων στην Ελλάδα

Οι ταξιδιώτες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν μια απίστευτη ποικιλία περιηγήσεων και κρουαζιερόπλοιων. Με πιο προσεκτική εξέταση, αυτές οι περιηγήσεις στην Ελλάδα αρχίζουν να ακούγονται εντυπωσιακά παρόμοιες. Γιατί; Επειδή είναι.

Τα περισσότερα πακέτα περιοδείας της Ελλάδας είναι κατασκευασμένα από τα ίδια στοιχεία. Γνωρίστε τις επιλογές σας - ο ανεξάρτητος ταξιδιώτης μπορεί συχνά να προσαρμόσει μια παρόμοια περιοδεία της Ελλάδας με λιγότερα χρήματα ή μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε όλο τον προγραμματισμό σε έναν επαγγελματία διοργανωτή.

Πλήρη Πακέτα Περιηγήσεων Ελλάδας

Αυτός ο τύπος διακανονισμού ταξιδιών περιλαμβάνει ξενοδοχεία, μερικά γεύματα, κάποια αξιοθέατα και ίσως μια κρουαζιέρα ή αεροπορικό εισιτήριο από και προς την Ελλάδα. Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας περιλαμβάνεται επίσης συνήθως στο ξενοδοχείο. Μόλις φτάσετε, οι περισσότερες μεταφορές συνήθως πραγματοποιούνται με προπονητή. Αυτά είναι εξαιρετικά για τους παραθεριστές που δεν θέλουν να κάνουν το δικό τους σχεδιασμό ή για τους ταξιδιώτες με παρορμητικές εντυπώσεις που θέλουν μια ευχάριστη, χωρίς ανησυχία εισαγωγή (συνήθως όχι πολύ βαθιά) στην Ελλάδα.

Ελληνικά νησιά κρουαζιέρες

Οι κρουαζιέρες των ελληνικών νησιών μπορεί να είναι ένας από τους πιο αξέχαστους τρόπους να γνωρίσετε αυτή την όμορφη χώρα. Οι περισσότερες εκδρομές κρουαζιερόπλοιων με βάση την Ελλάδα είναι σχετικά φθηνές και προσφέρουν έναν ευχάριστο τρόπο να δουν αρκετές τοποθεσίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι εκδρομές με γιοτ είναι επίσης εκπληκτικά προσιτές. Πολλές κρουαζιέρες μπορούν να περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια ή μια νύχτα ή δύο σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Το κόστος για μια κρουαζιέρα τεσσάρων ημερών μπορεί να ξεκινήσει περίπου 650 δολάρια ανά άτομο.

Ελληνικές περιηγήσεις στο νησί

Όπως οι περιηγήσεις λεωφορείων με λεωφορείο, αυτές οι ελληνικές περιηγήσεις σε νησιά μπορούν να κρατηθούν ανεξάρτητα, μέσω γραφείου θυρωρού ή μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, είτε πριν από το ταξίδι σας είτε με την ώθηση. Συνήθως, αυτές οι εκδρομές στην Ελλάδα περιλαμβάνουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου καθώς και μεταφορά με πλοίο , υδροπτέρυγα ή αεροπλάνο.

Μερικές φορές θα συμπεριληφθεί ένα γεύμα ή περιήγηση στα αξιοθέατα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε. Χρησιμοποιούνται κυρίως για να σας μεταφέρουν από και προς το νησί και να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα μέρος για να μείνετε όποτε είστε εκεί.

Εκδρομές με ακτή και λιμάνι

Οι ακτοπλοϊκές και λιμενικές εκδρομές αγοράζονται μέσω της εταιρείας κρουαζιερόπλοιων. Η περιορισμένη ώρα του λιμανιού σε ορισμένους προορισμούς καθιστά πολλές από αυτές τις περιηγήσεις την μοναδική σας ευκαιρία να επισκεφθείτε, ειδικά εάν ο πραγματικός προορισμός είναι μια απόσταση μακριά από την ακτή.

Περιηγήσεις της Αθήνας και της ηπειρωτικής Ελλάδας

Διασκεδαστικό, τουριστικό και σχεδόν ακαταμάχητο, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν σε μία από αυτές τις περιηγήσεις στην Αθήνα. Όταν ληφθεί στην αρχή της διαμονής σας, μια βασική εκδρομή στην Αθήνα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια γενική εικόνα της πόλης και να προσανατολιστείτε. Άλλες παραλλαγές περιλαμβάνουν ένα απογευματινό ταξίδι στο ακρωτήριο Σούνιο για να δείτε τον ναό του Ποσειδώνα ή ένα βραδινό γλέντι στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας. Αυτοί οι τύποι περιηγήσεων είναι συνήθως μια καλή αξία.

Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι στην Ελλάδα

Όσοι προτιμούν να ταξιδεύουν ανεξάρτητα και θέλουν να χτίσουν μια πιο προσαρμοσμένη περιοδεία στην Ελλάδα θα πρέπει να προ-κρατήσουν τις δικές τους πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα . Εάν κάνετε πολλά ταξίδια στην Ελλάδα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κατάλογο κωδικών αεροδρομίων των ελληνικών αεροδρομίων για να κάνετε τις πτήσεις κράτησης ευκολότερες.