Καλιφόρνια Παραλία Camping

Παραλία Campgrounds και Camping Sites στην Καλιφόρνια

Εάν θέλετε να κάμπινγκ στην παραλία στην Καλιφόρνια, ίσως να νομίζετε ότι θα ήταν εύκολο να βρείτε ένα μέρος για να το κάνετε. Μετά από όλα, η Καλιφόρνια έχει 840 μίλια ακτογραμμής στον Ειρηνικό Ωκεανό και πολλές παραλίες.

Η αλήθεια είναι ότι η ανακάλυψη ότι το τέλειο σημείο κοντά στην άμμο και το surf είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε. Μέρος της ακτής είναι βραχώδης με απότομα βράχια και δεν υπάρχουν παραλίες. Μέρος αυτού αναλαμβάνεται από μεγάλες πόλεις. Άλλα εξαρτήματα προστατεύονται για περιβαλλοντικούς λόγους.

Αυτό δεν αφήνει πολλά μέρη για να πάει.

Παραλίες κατασκήνωσης δεν είναι πάντα αυτό που περιμένετε να είναι, είτε. Δυστυχώς για τον ανυποψίαστο κάμπιγκ, μερικά μέρη προσθέτουν τη λέξη "παραλία" σε ένα όνομα campground σε μια προσπάθεια να πάρουν την προσοχή. Δυστυχώς, μπορεί να είναι τόσο μακριά από τον ωκεανό ότι μπορεί να χρειαστεί να τραβήξετε μια φωτογραφία πίσω στο κάμπινγκ σας για να θυμηθείτε τι μοιάζει με την παραλία.

Αν ψάχνετε για κατασκήνωση στην παραλία στην Καλιφόρνια, θέλετε το κάμπινγκ σας να βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία ή δίπλα σε αυτό. Μια θέση στον βράχο πάνω από τον ωκεανό, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο από την παραλία ή τόσο μακριά θα χρειαστείτε κιάλια για να δείτε ότι η άμμος δεν πληροί τις προϋποθέσεις για αυτόν τον οδηγό.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα μέρη για κατασκήνωση στην παραλία στην Καλιφόρνια, χρησιμοποιήστε τις λίστες των καμπυλών παραλίας παρακάτω για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Κάθε θέση στις παρακάτω λίστες πληροί αυστηρές απαιτήσεις. Είναι όλα δίπλα στον ωκεανό, ή σε μικρή απόσταση με τα πόδια και δεν θα χρειαστεί να χαρούμε την κυκλοφορία όταν κάνετε αυτό το περίπατο.

Επιπλέον, όλες οι κάμπινγκ στους οδηγούς που ακολουθούν έχουν επισκεφθεί και ελεγχθεί, για να βεβαιωθούμε ότι είναι αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι.

Για να αποφασίσετε ποια περιοχή ή παραλία θα μπορούσε να είναι καλύτερη για το ταξίδι σας, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα μέρη στην Καλιφόρνια για διακοπές στην παραλία .

Καλιφόρνια Παραλία Camping ανά περιοχή

Ξεκινώντας από τη Νότια Καλιφόρνια και εργάζεστε βόρεια, οι σύνδεσμοι αυτοί θα σας μεταφέρουν σε καταλόγους θέσεων για κατασκήνωση στην παραλία οπουδήποτε κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια.

Νότια Καλιφόρνια Παραλία Camping : Μπορείτε να αναμείνετε να βρείτε αρκετά μέρη για κάμπινγκ στην παραλία στην ηλιόλουστη Νότια Καλιφόρνια, και θα έχετε δίκιο. Αυτό που μπορεί να σας εκπλήξει είναι ότι ορισμένοι από αυτούς είναι στην πραγματικότητα στη μέση των πολυσύχναστων αστικών περιοχών.

Ventura County Καλιφόρνια Παραλία Camping : Ακριβώς βόρεια του Λος Άντζελες, Ventura County είναι το μέρος για να πάει αν έχετε οράματα για τη δημιουργία RV σας σταθμευμένα ακριβώς δίπλα στον ωκεανό. Θα βρείτε επίσης μερικές όμορφες κατασκηνώσεις όπου μπορείτε να σκαρφαλώσετε τη σκηνή σας στην παραλία.

Σάντα Μπάρμπαρα Καλιφόρνια Παραλία Camping : Θα βρείτε μερικές θέσεις στο στρατόπεδο κοντά στην παραλία κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα, αλλά μην περιμένετε να εγκαταστήσετε το κάμπιγκ σας και να περπατήσετε στην πόλη για δείπνο. Τα περισσότερα από αυτά είναι αρκετά μίλια μακριά.

Παραλία Κεντρικής Ακτή Καλιφόρνια : Μεταξύ της Σάντα Μπάρμπαρα και του Big Sur, θα βρείτε το μοναδικό μέρος στην Καλιφόρνια, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε το RV σας ακριβώς πάνω στην άμμο - αυτό είναι στην παραλία Pismo. Θα βρείτε επίσης μερικά όμορφα μέρη για κατασκήνωση στην παραλία μεταξύ Morro Bay και Santa Cruz ειδικά τα κρατικά πάρκα ακριβώς νότια της Santa Cruz.

Παραλία Camping από τη Βόρεια Καλιφόρνια : Από τη Σάντα Κρουζ μέχρι τα σύνορα του Όρεγκον, θα βρείτε μόνο λίγα μέρη για κάμπινγκ κοντά στην παραλία, καθώς η ακτογραμμή γίνεται πιο απότομη και πιο κοφτερή και πιο κρύα.

Δωρεάν Camping στην Καλιφόρνια

Δεν παίρνετε πολλά δωρεάν αυτές τις μέρες, και το κάμπινγκ στην Καλιφόρνια δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάθε μεμονωμένος χώρος που προσφέρει κατάλληλα καταλύματα στην παραλία επιβαρύνει μια αμοιβή, ακόμη και εκείνα με λιμενικά και δεν τρεχούμενα νερά.

Δυστυχώς, ενδέχεται να βρείτε ανακριβείς πληροφορίες σε μερικές οδηγίες. Πολλοί συγγραφείς αντιγράφουν και επικολλούν από μια λίστα σε μια άλλη χωρίς να κάνουν την έρευνά τους. Εάν δείτε μια λίστα που περιλαμβάνει δωρεάν κατασκήνωση στην παραλία κοντά στο Orick στη Βόρεια Καλιφόρνια, κοντά στη λιμνοθάλασσα γλυκού νερού, δεν υπάρχει. Ένας κρατικός σταθμός πάρκων έχει επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν δωρεάν κατασκηνώσεις στην περιοχή Orick.

Περισσότερα μέρη για να μείνετε στην παραλία

Εάν είστε το είδος του ατόμου που σκέφτεται το κάμπινγκ είναι αυτό που οι άνθρωποι έκαναν πριν ο Θεός εφηύρε ξενοδοχεία, δοκιμάστε αυτή την επιλογή από τα ξενοδοχεία στην παραλία της Καλιφόρνιας , καθένα εξ αυτών και στην άμμο.