Κάτω Ανατολικός Οδηγός Γειτονιάς

Λάβετε πληροφορίες για τη νυχτερινή ζωή, τα εστιατόρια, τα ορόσημα και πολλά άλλα

Η Κάτω Ανατολική πλευρά είναι η πιο εκλεκτική γειτονιά που συναντάται στο γκλαμ του Μανχάταν. Πιθανώς πιο γνωστός για τα κολακευτικά μοντέρνα μπαρ και σαλόνια που ξεπήδησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 (τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν ζωντανά και καλά), το Lower East Side διαθέτει επίσης ένα συναρπαστικό μείγμα μοντέρνων μπουτίκ, μαμά και ποπ καταστήματα, ζεστά καφέ , και τα κομψά εστιατόρια. Με τους μακροχρόνιους κατοίκους και τους hipsters να καλωσορίζουν ένα νέο κύμα σπουδαστών και νέων επαγγελματιών στην περιοχή, ο ποικίλος πληθυσμός συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Κάτω όρια της Ανατολικής πλευράς

Το Lower East Side εκτείνεται ανατολικά από το Bowery στο East River Park. Συνορεύει στα βόρεια με την οδό Houston και νότια με την Canal Street και την East Broadway.

Κάτω Ανατολική Μεταφορά

Lower East Side Apartments & Real Estate

Οι διαθέσιμες μονάδες στην περιοχή περιλαμβάνουν κυρίως πέντε έως έξι ιστορικές αναπαλαιωμένες αναβαθμισμένες περιπάτους. Κοιτάξτε όμως προς τα ανοικτά και ανακαλύψτε νέα πολυκατοικίες και καταλύματα δίπλα σε αυτά τα κτίρια αιώνα.

Κάτω νυχτερινή ζωή της Ανατολικής πλευράς

Η περιοχή μέσα και γύρω από τους δρόμους Essex, Clinton, Stanton και Rivington έχει αρκετά μπαρ, σαλόνια και κλαμπ για να σας κρατήσει όλη τη νύχτα. Για μια τοπική δημοφιλή παμπ, δοκιμάστε το Whiskey Ward ή επωφεληθείτε από τις ζωντανές μουσικές αίθουσες όπως το Bowery Ballroom, το Mercury Lounge, το Rockwood Music Hall και το Grofenery της Arlene.

Κάτω εστιατόρια στην East Side

Εξερευνήστε τη γειτονιά και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, από τα κορυφαία εστιατόρια του Μανχάταν και τα διεθνή εστιατόρια μέχρι τα καταπληκτικά καταστήματα σάντουιτς και τα τοπικά εστιατόρια. Για μετα-μπαρ crawl munchies, φροντίστε να ελέγξετε έξω Rosario's Pizza στο 173 Orchard για φθηνή και νόστιμη πίτσα αργά τη νύχτα.

Εάν είστε άνθρωπος το πρωί, η Clinton Street Baking Company (Clinton Street μεταξύ Στάντον και Χιούστον) είναι ένα δημοφιλές σημείο για το Κυριακάτικο brunch.

Κάτω Ανατολή Πάρκα & Αναψυχή

Το East River Park εκτείνεται κατά μήκος του Ανατολικού Ποταμού από την οδό Montgomery έως τη 12η οδό και διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, ποδοσφαίρου και μπέιζμπολ, ένα κομμάτι πλήρους μεγέθους και ένα αμφιθέατρο που χρησιμοποιείται για δημόσιες παραστάσεις.

Το πάρκο Sara D. Roosevelt, που βρίσκεται ανάμεσα στις οδούς Chrystie και Forsynth, εκτείνεται από την οδό Canal έως την οδό Houston και διαθέτει πολλά γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα ποδοσφαίρου και μικρούς κήπους της κοινότητας.

Κάτω Ανατολικοί Ορόφοι & Ιστορία

Στις αρχές του αιώνα, η Lower East Side ήταν η μεγαλύτερη εβραϊκή συνοικία του Μανχάταν. Το 1915, το 60% του πληθυσμού της γειτονιάς - λίγο πάνω από 320.000 άνθρωποι - ήταν Εβραίοι. Παρόλο που ο σημερινός εβραϊκός πληθυσμός έχει υποχωρήσει περισσότερο από την εξυγίανση και την εξάπλωση της Chinatown προς βορρά, ιδρύματα όπως η Delicatessen της Katz και η συναγωγή Eldridge Street συνειδητοποιούν την εβραϊκή κληρονομιά της περιοχής.

Η Κάτω Ανατολική πλευρά ήταν επίσης μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές εργασίας και μετανάστευσης στο Μανχάταν. Αν αισθάνεστε λίγο στενός στο διαμέρισμά σας, μια επίσκεψη στο Μουσείο Μνημείων Lower East Side Street στην οδό Orchard 97 θα κάνει το στούντιο των 400 τετραγωνικών ποδιών σας να φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο.

Το μουσείο προσφέρει περιηγήσεις στις κατοικίες των αρχών του 20ου αιώνα, όπου καλά ενημερωμένοι οδηγοί σας δίνουν τη χαρά για την ιστορία των κτιρίων και τις χιλιάδες ανθρώπων που έζησαν και εργάζονταν σε αυτά.