Μέσα στην Ατλάντα: ο Luca Varuni της Βαρουί της Νάπολι

Ο δημιουργός της Varuni Napoli, Luca Varuni, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Luca Varuni της Varuni Napoli. Ένας ντόπιος μητροπολιτικός της Νάπολης, η Ιταλία, ο Varuni άνοιξε το μαρκάρισμα πίτσας Morningside το 2014. Ο Varuni υπερηφανεύεται για την τιμητική παράδοση της πραγματικής ναπολιτάνικης πίτσας, ενώ είναι ένας ζωντανός οικοδεσπότης σε όσους περπατούν στην πόρτα. Σύντομα θα χωρίσει το χρόνο του μεταξύ της επερχόμενης θέσης του Morningside και της Varuni Napoli στην αγορά Krog Street που ανοίγει αυτό το χειμώνα.

Όταν δεν βγάζει πίτσες, είναι έξω για να εξερευνήσει την πόλη. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Varuni.

Ζω μέσα ... "Βιρτζίνια Highland, και αγαπούν ότι είναι πολύ ζωντανή και κοινότητα-κεντρική - για να μην αναφέρουμε γεμάτη από μεγάλα μπαρ και εστιατόρια? και σε κοντινή απόσταση από την αγορά Beltline και Ponce City. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "υπάρχει μια είσοδος στο BeltLine πίσω από το Varuni Napoli από το Monroe που δεν γνωρίζουν πολλοί - οδηγεί σε ένα ήσυχο και χαλαρό μέρος του πάρκου Piedmont. Μερικές φορές μπορείτε να με βρείτε σε εκείνο το μέρος του πάρκου που φέρει το drone (είμαι ένα κομμάτι ενός aficionado drone). "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Μου αρέσει να επισκέπτομαι το Inman Park . Μερικά από τα αγαπημένα μου εστιατόρια βρίσκονται εκεί και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις να μεγαλώνει τόσο πολύ ».

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι Επικεφαλής ... "Έχω αγαπήσει Ticonderoga Club πρόσφατα. Έχουν μεγάλη ποικιλία πιάτων από ψάρια, μπριζόλες και όλα στο μεταξύ.

Το αγαπημένο στοιχείο μενού μου είναι τα γλυκά. Επίσης απολαμβάνω πραγματικά μερικά από τα ιδρύματα της Ατλάντα, όπως το Bones Steakhouse και το Chops Lobster Bar στο Buckhead. "

Το ρολόι χτυπά 5ο ρολόι, πίνω ... "Είμαι Ιταλός, οπότε το ποτό μου επιλογής θα ήταν βεβαίως Negroni. Από την άποψη του τρέχοντος αγαπημένου μου μπαρ, το Ticonderoga Club έχει επίσης ένα εξαιρετικό μενού ποτών και ατμόσφαιρα μπαρ. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "Το κέντρο της πόλης. Αν θέλω να χαλαρώσω, θα πάω εκεί για ένα μασάζ ή για να επισκεφτώ την πισίνα. Έχει μία από τις καλύτερες απόψεις στην πόλη. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Οι μοναδικές ταυτότητες κάθε γειτονιάς. Είναι εμπνευσμένο για να δούμε πώς κάθε τμήμα της πόλης έχει μεγαλώσει και υιοθέτησε μια μοναδική προσωπικότητα, από το Virginia Highland έως το Inman Park μέχρι το Buckhead, το Midtown, την Ανατολική Ατλάντα και πολλά άλλα ».

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω σε ... "Πάντα αγαπώ να βγάζω έξω από τους χωρικούς στον κόσμο της Coca-Cola. Έχει μια τέτοια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς ξεκίνησε μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο. Ο ζωολογικός κήπος και το ενυδρείο είναι δύο άλλα τουριστικά φαγητά μου ».

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Δεν μπορείτε να νικήσετε το BeltLine για μια βόλτα στην Ατλάντα."