Ατλάντα Black Pride 2016 - Στην ζωή Ατλάντα 2016

Καμία πόλη στον κόσμο δεν φιλοξενεί μια μεγαλύτερη αφρικανική-αμερικανική GLBT γιορτή από την Ατλάντα, η οποία είναι η τοποθεσία του In The Life Ατλάντα Black Pride κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου - οι ημερομηνίες φέτος είναι 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2016. Η εκδήλωση ξεκίνησε Το 1996 με ένα πικ-νικ πάνω από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας και έχει γίνει όλο και ισχυρότερος από τότε, που λαμβάνει χώρα εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα. Το ξενοδοχείο υποδοχής, το οποίο είναι το μέρος όπου θα διεξαχθούν πολλές εκδηλώσεις του Ατλάντα Black Pride, είναι παραδοσιακά το ιστορικό αλλά όμορφα ανανεωμένο Georgian Terrace Hotel, σε βολική τοποθεσία στο Midtown.

Δείτε το Atlanta Gay Nightlife και το Dining Guide για συμβουλές για το πού να φάτε και να κοινωνήσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ζωής.

Στην ταινία The Life συμμετέχουν τόσο γυναικεία εκδηλώσεις όσο και αντρικά στοχαστικά γεγονότα - αυτά περιλαμβάνουν έναν μίξερ Pride, ένα show κωμωδίας, το ετήσιο πάρτι In The Life, ένα πάρτι με αρχοντικό και το εξαιρετικά παρευρισκόμενο "Main Event" . Ελέγξτε την επίσημη σελίδα The Life The Atlanta για λεπτομέρειες σχετικά με το πότε και πού συμβαίνουν τα συμβαλλόμενα μέρη.

Ατλάντα Gay Πόρων

Λάβετε υπόψη ότι τα γκέι μπαρ, καθώς και τα γκέι δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τα τοπικά gay media και ιστοσελίδες, όπως το Project Q Atlanta και η Georgia Voice. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, την Atlanta CVB.

Σημειώστε επίσης τα ημερολόγιά σας για το Atlanta Gay Pride, το οποίο διοργανώνεται στις αρχές Οκτωβρίου.