Μέσα στην Ατλάντα: Επιχειρηματίες Extraordinaire Justin και Kelly Anthony

Power ζευγάρι Justin και Kelly Anthony μοιράζονται τα αγαπημένα τους σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Justin και τον Kelly Anthony, δύο πρωταγωνιστές πίσω από την συνεχώς αυξανόμενη σκηνή των τροφίμων της Ατλάντα.

Ο Justin Anthony, ένας ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική, μετακόμισε στις ΗΠΑ με την ελπίδα να ξεκινήσει επαγγελματική σταδιοδρομία ποδοσφαίρου. Αφού υπέστη τραυματισμό στο γόνατο, ακολούθησε το άλλο πάθος του - φαγητό.

Ο Anthony άνοιξε 10 βαθμούς Νότου, το πρώτο νοτιοαφρικανικό εστιατόριο στην Ατλάντα, ακολουθούμενο από τη νεώτερη αδερφή του Yebo στο Buckhead. Ένας αποδέκτης του βραβείου "40 Under 40" της Ατλάντα Business Chronicle, ο Anthony παντρεύτηκε την Kelly Wolf, έναν διάσημο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων γνωστού για την πελατεία της. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με επικεφαλής τον ίδιο τον Justin και τον Kelly Anthony.

Ζούμε σε ... Buckhead. Μετακομίσαμε στο Buckhead πριν από 20 χρόνια πριν παντρευτήκαμε και παρέμειναν στην περιοχή από τότε. Αγαπούν απόλυτα να ζουν στο Buckhead και στην Ατλάντα εν γένει. Αγαπάμε τους ανθρώπους στην Ατλάντα, που είναι πάντα φιλικοί και φιλόξενοι, και είναι υπέροχο να πάρουμε εδώ τέσσερις εποχές.

Ευχόμαστε στους ανθρώπους να γνωρίζουν ... σχετικά με την εξαιρετική σκηνή του εστιατορίου που έχουμε εδώ. Όπως και η NYC, μπορείτε να βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε είδος κουζίνας.

Μπορείτε να μας βρείτε ... στο Flywheel. Όταν δεν είμαστε στα εστιατόρια μας, το Flywheel βοηθά στην αντιμετώπιση των διατροφικών συνηθειών μας.

Είναι ώρα για δείπνο, κατευθυνόμαστε προς ... Κύμα (Καλύτερη Ελληνική / Μεσογειακή), Umi (Καλύτερο Σούσι), Άτλας (Καλύτερη Αμερικανική Τέλεια Τραπεζαρία), Antico Pizza (Best Pizza) και Superica (Best Tex Mex). Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας. Είμαστε foodies, έτσι αγαπάμε να τρώμε έξω.

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνουμε ... Κρασί.

Το αγαπάμε και οι δύο. Εκτός από τη δική μας εγκατάσταση, αγαπάμε τον χώρο του μπαρ στο Umi και είμαι βέβαιος ότι θα αγαπήσουμε το μπαρ τους, τον Himitsu.

Αν έπρεπε να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο, θα είχαμε check in ... Το St. Regis. Έχει μια εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε εξαιρετικά εστιατόρια.

Το καλύτερο κρυφό μυστικό της Ατλάντα είναι ... [το εστιατόριό μας] 10 βαθμούς Νότου. Ακόμη και μετά από 17 χρόνια, οι άνθρωποι εξακολουθούν να ανακαλύπτουν τρόφιμα και κρασί της Νότιας Αφρικής.

Όταν παίζουμε τουρίστες, πηγαίνουμε σε ... ένα παιχνίδι Hawks ή Falcons. Αγαπάμε να κάνουμε φίλους εκεί. Απολαμβάνουμε επίσης τη μεταφορά ατόμων στο πάρκο Piedmont καθώς και το Chastain Park για καλοκαιρινές συναυλίες.

Παίρνουμε τον ιδρώτα μας ... στο Flywheel στο Buckhead ή στο πάρκο Chastain.

Αγαπάμε τα χρήματά μας στο ... Phipps Plaza. Κάνουμε πολλά μαγαζιά σε καταστήματα όπως οι K La, Saks και Gucci.

Ιστορία από τον Τέιλορ Κρόμγουελ. Ο εμπειρογνώμονας της Ατλάντα για το Travel Travel, Kate Parham Kordsmeier , μπορεί να προσεγγιστεί στο twitter @ KPKords ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο k pkords @ gmail.com . Μην ξεχάσετε να μας συμπαθείτε στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και το Pinterest .