Μέσα στην Ατλάντα: η Lynne Tanzer του καφετιέρα του Hodgepodge

Η συνιδιοκτήτρια της Hodgepodge Lynne Tanzer μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον συνιδιοκτήτη του Hodgepodge Coffeehouse και τον δημιουργό διευθυντή Lynne Tanzer. Οι πιθανότητες είναι ότι αν έχετε δει ποτέ μια παράσταση τέχνης, ήταν σε μια εκδήλωση ή αγόρασε δροσερά εμπορεύματα στο καφενείο, ο Tanzer ήταν πίσω από όλα. Έχει δημιουργήσει ένα καταφύγιο για δημιουργικά με τον συνιδιοκτήτη της και γιορτάζει συνεχώς καλλιτέχνες και μικρές επιχειρήσεις στην πόλη.

Εκτός από την ύπαρξή της στη σκηνή των τεχνών της Ατλάντα, το Hodgepodge σερβίρει επίσης εξαιρετικό καφέ και παρουσιάστηκε στο VICE, το The Thrillist και τα τοπικά περιοδικά. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Tanzer.

Ζω στην ... "Oakhurst, η οποία βρίσκεται στην πόλη Decatur, αλλά απέχει μόλις 7 λεπτά από το κατάστημα. Είμαι μαμά σε δύο μικρά αγόρια και έτσι μετακομίσαμε στο Oakhurst λόγω των μεγάλων σχολείων της γειτονιάς. Το αγαπημένο μου μέρος της ζωής στο Oakhurst είναι η ατμόσφαιρα της γειτονιάς - αν κάθομαι στη βεράντα μου για δέκα λεπτά, κάποιος θα έρθει και θα ρωτήσει πώς μένει η μέρα μου είτε είναι γείτονας είτε όχι.

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Η Ατλάντα φιλοξενεί τόσα πολλά ταλαντούχους κατασκευαστές."

Μπορείτε να με βρείτε ... "Σε ένα από τα 6 εκατομμύρια καφενεία που η Ατλάντα φιλοξενεί σήμερα. Οι άνθρωποι με βλέπουν στην πόλη και λένε ότι εξαπατώντας τον Hodgepodge, που απλά δεν είναι αλήθεια. Λατρεύω τον καφέ και αγαπώ την ατμόσφαιρα ενός καλού καφέ, γι 'αυτό υποστηρίζω τα τοπικά όσο μπορώ.

Τα αγαπημένα μου περιλαμβάνουν τον καφέ Aurora για ένα μοχάζι και τα χορευτικά κατσίκια για τον καφέ, επειδή τα ροκανίδια καφέ Batdorf και Bronson είναι τα καλύτερα, για πάντα και πάντα. "

Είναι ώρα δείπνου, με κατεύθυνση ... "Τρώμε με Μίλα Μου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή βράδυ. που προσφέρει ένα μενού γευσιγνωσίας, έτσι είναι μικρές μερίδες γεμάτες με γεύση.

Είναι λογικές τιμές θεωρώντας ότι είναι όλα τα τοπικά συστατικά που προέρχονται από την τοπική προέλευση. Ω ναι, και είναι BYOB! Φοβερο!

Αν πάμε σε μια (πολύ σπάνια) νύχτα ημερομηνίας τότε θα χτυπήσουμε επάνω MaLi στα Highlands για τους pad thai και τα ρολά της άνοιξης. Έχουν επίσης μαύρο δασικό καφέ, το οποίο είναι το Chocolate Liquor, το Chambord, ο καφές και η σαντιγί. Συζήτηση για το παρακμιακό!

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Τζιν και ροζ κρασί! Για ένα κοκτέιλ, χτύπησα το Argosy, το Elder Tree, το Midway Pub και το Flatiron Bar. Όταν πρόκειται για την επιλογή κρασιού, κατευθύνω κατευθείαν στο 3 Parks Wine ή στο Candler Park Market για προτάσεις, ποτέ δεν με κρίνουν όταν δεν μπορώ να διατυπώσω σημειώσεις γευσιγνωσίας. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα ... "Το Social Goat, ένα κρεβάτι και πρωινό σε ένα αγρόκτημα στο Grant Park - αυτό ακούγεται πολύ γλυκό για μένα. Δώσε μου ένα γλυκό κατσικίσιο μωρό στο κατοικίδιο, ενώ μου κάνεις καφέ και τηγανίτες παρακαλώ. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Carlton Farms. Προσπαθούμε να αγοράζουμε τοπικά όσο μπορούμε στο σπίτι μας, έτσι ώστε να παίρνουμε το γάλα, τα τυριά, τα αυγά και το βούτυρο κάθε εβδομάδα από αυτά. Φέρνουν ένα φορτηγό παραγωγής στο πάρκο Village Fitness στο EAV τις Παρασκευές το μεσημέρι. Πήγαμε στο αγρόκτημα τον περασμένο Οκτώβριο για το φεστιβάλ πτώσης τους όπου κάναμε λαβύρινθο καλαμποκιού, παίξαμε παιχνίδια και πήραμε να συναντήσουμε και να τροφοδοτήσουμε τις αγελάδες από τις οποίες προέρχεται το γάλα μας σε ένα καραβόπα.

Ο γιος μας Teddy ήταν πέρα ​​από ενθουσιασμένοι! "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω στο ... "Paper Ghost Studio αν συμβαίνει ένα γεγονός; το μικρό τους στούντιο στο Candler Park είναι αξιολάτρευτο, τα γεγονότα τους είναι πάντα τόσο καλά μελετημένα και διασκεδαστικά και η τέχνη είναι προσιτή. Καθώς η Γεωργία είναι ηλιόλουστη τις περισσότερες μέρες, παίρνω επίσης οικογένεια και φίλους σε μια βόλτα στην Ατλάντα BeltLine, έτσι μπορούμε να βγούμε έξω, να απολαύσουμε το πράσινο, να ψωνίσουμε στο Παρίσι στο Ponce, να παραγγείλουμε το σάντουιτς μανιτάρι Portabella στο Apres Diem και να δούμε όλες τις πανέμορφες τοιχογραφίες και μικροσκοπικές πόρτες στην πορεία!

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Ειλικρινά, με ένα νεογέννητο μωρό που δουλεύει έξω δεν ήταν το υψηλότερο πράγμα στον κατάλογο προτεραιότητας μου, αλλά ελπίζω να αρχίσω να πηγαίνω στην Still Hot Yoga στο Decatur - άκουσα την Rebecca Rumpf είναι μια καταπληκτική δάσκαλος και θέλω να εγγραφείτε για τα μαθήματα ASAP. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου στο ... "Η εκδήλωση της Indie Craft Experience κάθε τρίμηνο.

Για στατικά και δώρα πηγαίνω στην Native Bear, μεταφέρω τις σακούλες Neva Opet σχεδόν αποκλειστικά αυτές τις μέρες (εκτός από την τσάντα μου για πάνες) και για κοσμήματα, αγοράζω Be Good από την Bryanna Simpson.