Εκδηλώσεις αξιοθέατα αποκριών του Ορλάντο

Φρικτή Διασκέδαση στο Ορλάντο Αξιοθέατα αυτή η Απόκριες Περίοδος

Το μυθιστόρημα του Μίκυ δεν είναι τόσο τρομακτικό
2012 Ημερομηνίες και ώρες
Οι επισκέπτες καλούνται να φορεθούν στο κοστούμι και να συμμετάσχουν στο Mickey και οι φίλοι του για ένα boo free bash στο The Magic Kingdom, με παρελάσεις, αφήγηση και περιποίηση ή θεραπεία σε όλο το πάρκο .. Το βράδυ τελειώνει με ένα εκπληκτικό πυροτεχνημάτων.
Δείτε επίσης: 13 τρόποι για να μπείτε στο Απόκριες στο WDW.

Το Απόκριες του Σάμου είναι Spooktacular
2012 Ημερομηνίες και ώρες
Ένα εορταστικό συναίσθημα πτώσης μέσα από το SeaWorld Orlando κατά τη διάρκεια μιας καλοδουλενίας καλών Σαββατοκύριακων του κόλπου-ή-θεραπεία, παιδικές φορεσιές παρελάσεις και παιδί-φιλικό spookiness.

Είναι μια διασκέδαση γεμάτη διασκέδαση στην οικογένεια, που περιλαμβάνεται στη γενική τιμή εισαγωγής του Sea World.

Το Brick-or-Treat του LEGOLAND
Οκτώβριος 2012
Ένα μήνα μακρά εορτασμό όπου τα παιδιά μπορούν να έρθουν στο κοστούμι και το τέχνασμα ή treak και να συμμετάσχουν σε μια ποικιλία από αποκριές δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένου ενός διαγωνισμού κοστουμιών, κολοκύθας οικοδόμηση και καύσωνα κυνηγός σαρωτή.

Φαντασία του 'Haunted Hangar' Περίπτερο περιπάτου
1 - 31 Οκτωβρίου 2012
Μια επίδειξη καθημερινά στις 1:00 μ.μ. Καθ 'όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες της κύριας αεροδιαστημικής έλξης της Κεντρικής Φλόριντα, μπορούν να δουν την τρομακτική πλευρά της φαντασίας της πτήσης. Αυτή η ανατριχιαστική περιήγηση ξεδιπλώνει τις μυστηριώδεις ιστορίες των μυστηρίων των αεροσκαφών από την περίφημη Lost Squadron μέχρι τους φαινομενικούς συντρόφους του Lindbergh ... όλα εγγυημένα προσθέτουν μια υπερφυσική λάμψη στη μεγαλύτερη συλλογή αεροσκαφών του κόσμου. Δωρεάν με Φαντασία Πτήσης Γενική είσοδος.

Zoo Boo Bash
20 Οκτωβρίου, 21, 27, 28, 2012
Trick ή θεραπεία στη πιο άγρια ​​γειτονιά της πόλης κατά τη διάρκεια ζωολογικού κήπου Zoo Boo Bash της Κεντρικής Φλόριντα .

Είναι ένα ασφαλές, διασκεδαστικό και όχι πολύ τρομακτικό γεγονός για νέους και ηλικιωμένους. Τα παιδιά καλούνται να φέρουν σακούλες καλής ποιότητας και να φορούν κοστούμια για κόλπα ή για να θεραπεύσουν σταθμούς και να αντιμετωπίσουν τη ζωγραφική. Πάρτε ένα στοιχειωμένο Hayard, επισκεφθείτε το Patchkin Patch για μια διασκεδαστική φωτογραφία και μάθετε για τους μύθους και τις πραγματικότητες ορισμένων παρεξηγημένων ζώων.

Συγκομιδή κολοκύθας
Κάντε μια βόλτα με το τρένο ή με τρακτέρ που τραβάει το καράβι στο Green Meadows Farm. Ο καθένας επιλέγει τη δική του κολοκύθα από το Patch κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Καλέστε για ημερομηνίες και πληροφορίες 407-846-0770. Επισκεφθείτε το Ooky Spooky House, το οποίο περιλαμβάνεται με μια πληρωμένη είσοδο - το φιλικό σπίτι των παιδιών είναι ανοιχτό τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Σελίδα 1: Απόκριες γεγονότα έλξης
Σελίδα 2: Διασκέδαση αποκριών νύχτας για ενήλικες
Σελίδα 3: Χαμηλή έως Χωρίς Κόστος Απόκριες Διασκέδαση για Οικογένειες
Σελίδα 4: Αποκριές διασκέδασης για τις οικογένειες των πόλεων και των πάρκων

Αποκριάτικες Νύχτες Απόκριες
Ιστορίες της Τρομοκρατίας στο Universal Orlando είναι ένα σίγουρα Orlando, και πολύ πιθανώς ο μεγαλύτερος κόσμος, πιο τρομακτικό Halloween εορτασμούς. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για πακέτα εισιτηρίων και προσφορές.
Προεπισκόπηση φωτογραφιών των αποκριών νύχτας φρίκης αποκριών.

Howl-O-Scream
Μια διασκεδαστική νύχτα στους κήπους Busch στην Τάμπα, ο Howl-O-Scream έχει θέμα στοιχειωμένα σπίτια, ζώνες τρόμου, δείχνει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ ξεκινώντας από τις 7:30 μέχρι τώρα μέχρι την αποκριών.

Fantasy Fest
Το ετήσιο, εξωφρενικό, δεκαήμερο κόμμα του Key West! Το θέμα Fantasy Fest του 2012 είναι το A-Conch-Alypse. Οι φετινές φαντασμαγορικές φεστιβάλ θα είναι 19 - 28 Οκτωβρίου 2012.

13 ταινίες για αποκριές
Οκτώβριος 2012
Καθ 'όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, το θέατρο Enzian θα παρουσιάσει 13 κλασικές ταινίες που θα οδηγήσουν στο Halloween. Ελέγξτε on-line για τίτλους, ημερομηνίες και ώρες για ταινίες. Αυτό το μήνα Popcorn Flick στο πάρκο θα είναι Abbott & Costello Meet Frankenstein στις 11 Οκτωβρίου 2012.

Ο ζωγράφος
11-14 Οκτωβρίου, 26, 27, 31, 1-3 Νοεμβρίου 2012
Ζωντανή παράσταση του θεάτρου από το θεατρικό θέατρο Greater Orlando. Μια δραματική για τον Jack the Ripper από τον Roger Floyd.

Screamline Haunted Zipline Περιπέτεια
19, 20, 26 και 27 Οκτωβρίου 2012
Μέρος της ετήσιας εκδήλωσης του Howling Halloween στο Florida EcoSafaris στο Forever Florida. Είναι η πρώτη στοιχειωμένη zipline γύρω και θα πάρει τους επισκέπτες που πετούν μέσα από το σκοτάδι 55 'από το έδαφος σε ταχύτητες έως και 25mph, όλα μέσα σε μια τρομακτική ιστορία του μυστηριώδους παρελθόντος της άγριας Φλόριντα.

Άλλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ένα Haunted Coach Safari και ένα hayrides.

Φαντασία της πτήσης της πτήσης της νύχτας Παραφυσική έρευνα
20 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 2012
Πίσω από τη δημοφιλή ζήτηση, το Fantasy of Flight καλεί τους επισκέπτες να ξεκινήσουν αυτή την ενεργό, επαγγελματική παραφυσική έρευνα με επικεφαλής τον Apollo Paranormal Investigations.

Οι επισκέπτες θα μάθουν τη στοιχειωμένη ιστορία της μεγαλύτερης συλλογής ιδιωτικών αεροσκαφών του κόσμου, θα διερευνήσουν τα ανεξήγητα περιστατικά σε όλες τις αίθουσες και τα hangars του Fantasy of Flight, θα επισκεφθούν τις τοποθεσίες όπου έχουν καταγραφεί συναντήσεις και θα ασχοληθούν με την πρακτική χρήση των εργαλείων του κυνηγιού φαντασμάτων . Απαιτείται κράτηση.

ZOOloween
20 Οκτωβρίου 2012
Ένα βραδινό γεγονός από τις 6μμ έως τα μεσάνυχτα στον ζωολογικό κήπο της Κεντρικής Φλόριντα. Είστε αρκετά γενναίοι; Μια νύχτα γεμάτη φόβο με ενήλικες φίλτρα και παρασκευάσματα, παράξενα τρόφιμα, χορό ζόμπι, νεκρή μουσική από ζωντανές μπάντες, διαγωνισμό για κακό κοστούμι, στοιχειωμένο εργαστήριο και τρένο φάντασμα.

Velvet Sessions
25 Οκτωβρίου 2012
Απολαύστε ένα κοκτέιλ μετά την εργασία την περασμένη Πέμπτη κάθε μήνα στο Hard Rock Hotel Orlando ενώ ακούτε μερικούς από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες rock n 'roll. Η σύνοδος του Οκτωβρίου περιλαμβάνει ένα θέμα αποκριών και κοστούμι.

Freakshow Φεστιβάλ Ταινιών Τροφών
26 - 28 Οκτωβρίου 2012
Γιορτάστε την τέχνη της ανεξάρτητης φρίκης στο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί στο Hilton Orlando φέτος.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο φρίκης του Spooky Empire
26 - 28 Οκτωβρίου 2012
Ένα πεντανόστιμο Σαββατοκύριακο στο Hilton Orlando Resort. Το Σαββατοκύριακο θα γεμίσει γεμάτα από εκδηλώσεις, ξεκινώντας από το ετήσιο περίπατο Zombie, Φεστιβάλ Κινηματογράφου, Τατουάζ, Κοστούμια και Live Bands.

Hoooowl για τις Τέχνες
27 Οκτωβρίου 2012
Το Seminole Cultural Arts Council είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Πέμπτη Ετήσια Έκθεση για τις Τέχνες. Το εισιτήριο επισκεπτών περιλαμβάνει: γκουρμέ δείπνο που τροφοδοτείται από το εστιατόριο Willow Tree, δωρεάν μη αλκοολούχα ποτά, ζωντανή ψυχαγωγία, καθίσματα τραπέζι και πολλά άλλα.

Εργαστήριο Κωμωδίας SAK
31 Οκτωβρίου 2012
Απόκριες εκδήλωση βασανιστηρίων. Οι ερμηνευτές κάνουν μια νέα περιστροφή στο παραδοσιακό show-watch καθώς κάνουν το δρόμο τους μέσα από ένα σαδιστικό λαβύρινθο παιχνιδιών improv.

Πάρτι αποκριών Street Street στην οδό Church
31 Οκτωβρίου 2012
Συμμετάσχετε στους εκλεκτούς χορευτές στην οδό Church Street για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό κοστουμιών στο Ορλάντο. Θα υπάρξει διαγωνισμός κοστουμιών αξίας $ 3000. Ο νικητής παίρνει όλα.

Το πάρτι κοστουμιών του Ορλάντο Μπρέικ
31 Οκτωβρίου 2012
Απολαύστε διαγωνισμό ζωντανής μουσικής και κοστουμιών. Μπύρα από το Brewing Orlando.

Η Plazaween στην Wall Street Plaza
Οκτώβριος TBA, 2012
Ένα σαββατοκύριακο απογευματινό Φεστιβάλ αποκριών το Σάββατο στο κέντρο του Ορλάντο.

Διαγωνισμός ζωντανής μουσικής και κοστουμιών.

Σελίδα 1: Απόκριες γεγονότα έλξης
Σελίδα 2: Διασκέδαση αποκριών νύχτας για ενήλικες
Σελίδα 3: Χαμηλή έως Χωρίς Κόστος Απόκριες Διασκέδαση για Οικογένειες
Σελίδα 4: Αποκριές διασκέδασης για τις οικογένειες των πόλεων και των πάρκων

Παλιά αποκριτική πόλη τον Οκτώβριο του 2012
Οικογένεια φιλικό αποκριές extravaganza σε επιλεγμένες νύχτες τον Οκτώβριο. Με ζωντανές ζώνες, ζωντανές εμφανίσεις, χαρακτήρες συναντιούνται και χαιρετίζουν, τραγουδούν ή θεραπεύουν σταθμούς, μουσική και πολλά άλλα. Η είσοδος είναι δωρεάν με δωρεάν χώρο στάθμευσης. Οι ημερομηνίες για το 2012 είναι 13 Οκτωβρίου 19, 20, 26, 27, 31.

Παραμύθια κεριών
12 Οκτωβρίου 2012
Το Μουσείο της Λίμνης Μαρίας. Storyteller Χώρα Joe Rosier λέει ιστορίες από το φως των κεριών των πραγμάτων που πραγματικά πάει χτύπημα τη νύχτα.

Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 5. Η είσοδος είναι $ 5 για ενήλικες και $ 3 για παιδιά έως 18 ετών. Δεν υπάρχει είσοδος μετά την εκδήλωση. Απαιτείται κράτηση. Καλέστε 407-585-1481.

Ghost Walk
13 και 20 Οκτωβρίου 2012
Το Μουσείο της Λίμνης Μαρίας. Οι οδηγοί οδηγούν τους επισκέπτες σε μια βόλτα από το μουσείο στο νεκροταφείο και πίσω, συναντώντας φαντάσματα και μαθαίνοντας πώς έγιναν έτσι. Τα περίπατο αφήνουν το μουσείο κάθε 10 λεπτά από τις 6:30 μ.μ. Συνιστώνται άνετα, κλειστά παπούτσια. Απαιτείται κράτηση. $ 5 για ενήλικες, $ 3 για παιδιά ηλικίας 18 ετών. Καλέστε 407-585-1481.

Συγκομιδή πατρίδας
13 Οκτωβρίου 2012
Ένα γεγονός με θέμα το φθινόπωρο που συλλαμβάνει την ουσία των μικρών πόλεων του Winter Springs. Δωρεάν κολοκύθα ζωγραφική για τα παιδιά και hayrides για την οικογένεια. Οι πωλητές θα πωλούν τρόφιμα και ποτά, οι χειροποίητες χειροτεχνίες και τα δώρα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Ζωντανή μουσική.

Στοιχειωμένο στρατόπεδο ιστορίας
19 Οκτωβρίου 2012
Το Περιφερειακό Κέντρο Περιφερειακής Ιστορίας του Orange County θα φιλοξενήσει μια πραγματικά τρομακτική βραδιά διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένου ενός διαγωνισμού κοστουμιών, ενός ιστορικού και ενός καταστήματος κατασκοπίας γεμάτου δραστηριότητες.

Στοιχειωμένη παραμονή στο χωριό Pioneer
20 Οκτωβρίου 2012
Μια νυχτερινή νύχτα στην ιστορική κοινωνία της κομητείας Osceola. Horse βόλτα βόλτα μέσω Babb προσγείωση μονοπάτια σε αναζήτηση του σκουντ Φουντ Ape. Δωρεάν marshmallow που ψήνεται γύρω από μια φωτιά, η μουσική Bluegrass και η ιστορία της Ολυμπιακής Φλώριδας. Από τις 6:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ. $ 3 δωρεά ανά άτομο αποδεκτή.

Κλήση για επαλήθευση λεπτομερειών.

Ιστορίες με φαντάσματα
26 Οκτωβρίου 2012
Οι ιστορίες αρχίζουν στις 6 μ.μ. στο Leu Gardens. Απολαύστε τη φοβισμένη από τους κεντρικούς κατακτητές της Φλώριδας σε έναν σκοτεινό καταπράσινο κήπο. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος κρύβεται μέσα στο δάσος. Φέρτε μια κουβέρτα και καρέκλες για αυτή την οικογενειακή διασκέδαση, υπαίθρια εκδήλωση. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 4 ετών. Ενήλικες $ 10, παιδιά $ 5.

Σκουριασμένο λαβύρινθο του Σκοτ - Όρος Ντόρα
Κάθε χρόνο δημιουργείται μια διαφορετική περιπετειώδης περιπέτεια από τα καλαμποκάλευρα - ανοιχτή από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου. Χρέωση εισόδου.

Τα κέντρα περιοχής προσφέρουν επίσης ασφαλή, διασκεδαστικά τέχνασμα ή θεραπεία το τρέχον έτος - κλήση για ημερομηνίες και ώρες.

Σελίδα 1: Απόκριες γεγονότα έλξης
Σελίδα 2: Διασκέδαση αποκριών νύχτας για ενήλικες
Σελίδα 3: Χαμηλή έως Χωρίς Κόστος Απόκριες Διασκέδαση για Οικογένειες
Σελίδα 4: Αποκριές διασκέδασης για τις οικογένειες των πόλεων και των πάρκων

Απόκριες στο Cranes Roost Park
31 Οκτωβρίου 2012 από τις 5:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Απόκριες σε Cranes Roost είναι μια κοινοτική προσανατολισμό από πόρτα σε πόρτα κόλπο-ή-θεραπεία εναλλακτική λύση για τα παιδιά, που χρηματοδοτείται από την πόλη της Altamonte Springs. Η ετήσια εκδήλωση Απόκριες διαθέτει τοπικές εκστρατείες χορηγίας επιχειρήσεων για την παράδοση καραμέλα και μπιχλιμπίδια σε περίπου 15.000 παιδιά. Υπάρχουν διαγωνισμοί κοστουμιών για όλες τις ηλικίες, φουσκωτά παιχνίδια και ζωντανή ψυχαγωγία.

Δεν ψύκτες ή κατοικίδια ζώα παρακαλώ. Δωρεάν είσοδος.

Spooky Hallow
31 Οκτωβρίου 2012 από τις 6:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Πλατεία First Street & Magnolia στο ιστορικό κέντρο του Σανφορντ για παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω από το τρικ ή να νοικιάσετε με τους εμπόρους στο κέντρο της πόλης. Θα διεξαχθούν επίσης Καρναβαλίστικα Παιχνίδια, Βραβεία & Εκπλήξεις. Χάρη στη χορηγία του τμήματος αναψυχής του Sanford City και εγκρίθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Σανφορντ. Δωρεάν είσοδος.

Trick ή Treat Safe Zone
27 Οκτωβρίου 2012 από τις 11:00 έως τις 16:00
Μια ασφαλή, διασκεδαστική περιπέτεια αποκριών στο Κέντρο Ιστορίας της Orange County - με τρία πατώματα τέχνασμα ή θεραπεία, ανατριχιαστικές τέχνες, και ένα όχι-τόσο-τρομακτικό στοιχειωμένο λαβύρινθο. Παιδιά 12 και υπό καλωσόρισμα, αλλά πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα. Δωρεάν είσοδος.

Kids Trick ή Tread στη λεωφόρο Park
27 Οκτωβρίου 2012 από τις 10 π.μ. - 1 μ.μ.
Τα παιδιά καλούνται να ντύσουν τα κοστούμια τους και το Trick or Treat στους συμμετέχοντες εμπόρους της Park Avenue.

Waterford Lakes Town Centre
31 Οκτωβρίου 2012 από τις 6 έως τις 20:00
Ετήσια εκδήλωση Haunted Halloween για όλη την οικογένεια θα περιλαμβάνει δωρεάν δραστηριότητες, κόλπα-ή-θεραπεία, κοστούμια διαγωνισμούς, βραβεία και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Waterford Lakes Town Center. Κοστούμι διαγωνισμός στις 7:15 μ.μ. Δωρεάν είσοδος.

Eolaween στο κέντρο του Ορλάντο
Οκτώβριος TBA, 2012 από 10:00 μ.μ. - 4:00 μ.μ.
Οικογένεια φιλικό γεγονός στο Lake Eola Park. Τέχνες & χειροτεχνία, φαγητό, παιχνίδια καρναβαλιού, διασκέδαση τέχνασμα ή θεραπεία και παιχνίδια για παιδιά / κατοικίδια ζώα.

Δωρεάν είσοδος.

Λίμνη Nona YMCA
Οκτώβριος TBA, 2012 από τις 17:00
Το 2ο Ετήσιο τέχνασμα-ή-Treat Spooktacular δωρεάν θεματική εκδήλωση για όλη την οικογένεια περιλαμβάνει τις δραστηριότητες του παιδιού, κόλπα-ή-θεραπεία, κοστούμια διαγωνισμούς και βραβεία. Κοστούμι διαγωνισμός στις 6:15 μ.μ. Η λίμνη Nona YMCA βρίσκεται στο 9055 North Lake Pkwy του Ορλάντο. Δωρεάν είσοδος.

Σελίδα 1: Απόκριες γεγονότα έλξης
Σελίδα 2: Διασκέδαση αποκριών νύχτας για ενήλικες
Σελίδα 3: Χαμηλή έως Χωρίς Κόστος Απόκριες Διασκέδαση για Οικογένειες
Σελίδα 4: Αποκριές διασκέδασης για τις οικογένειες των πόλεων και των πάρκων