Το Courthouse της Orange County παρέχει πολλές υπηρεσίες

Χρήσιμες πληροφορίες για το συγκρότημα Courthouse του Downtown του Ορλάντο

Το ιστορικό Courthouse του Orange County, που χτίστηκε το 1927, στεγάζει τώρα την Ιστορική Εταιρεία της Κεντρικής Φλόριντα, η οποία παρουσιάζει πληροφορίες για την τοπική και περιφερειακή ιστορία που χρονολογείται από τα 12.000 χρόνια. Λόγω της εκρηκτικής ανάπτυξης που παρατηρήθηκε στην περιοχή του Ορλάντο, το αρχικό δικαστήριο δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει επαρκώς τις ανάγκες των κατοίκων, οπότε το 1997 ολοκληρώθηκε ένα μεταμοντέρνο, υψηλότατο συγκρότημα κτιρίων στο κέντρο του Ορλάντο, , που εξυπηρετεί το 9ο δικαστικό δικαστήριο της Φλώριδας.

Το συγκρότημα Courthouse

Το συγκρότημα αποτελείται από έναν πύργο 23 ορόφων που περιβάλλεται από δύο πενταόροφα κτίρια γραφείων - το κτίριο Α, το οποίο καταλαμβάνει ο δημόσιος αμυντικός και το κτίριο Β, το οποίο καταλαμβάνεται από τον κρατικό πληρεξούσιο. Τα πολυσύχναστα δικαστήρια, το γραφείο του γραμματέα του δικαστηρίου και η αίθουσα συνεδριάσεων της κριτικής επιτροπής βρίσκονται στην τετράωρη ιστορία του πύργου. Η αίθουσα συναθροίσεων της κριτικής επιτροπής περιλαμβάνει ένα cyber cafe με πρόσβαση στο Internet, ένα ιδιωτικό δωμάτιο για θηλάζουσες μητέρες, σταθμούς φόρτισης κινητών τηλεφώνων και θυρίδες αποθήκευσης.

Υπηρεσίες μίας στάσης

Το κεντρικό κέντρο της πόλης στο Ορλάντο του κύριου δικαστηρίου της Orange County επιτρέπει στους πολίτες να εκτελούν πολλά καθήκοντα σε ένα κεντρικό σημείο. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε αντίγραφα σημαντικών αρχείων. εμφανίζονται στο δικαστήριο κυκλοφορίας. Πληρώστε ένα εισιτήριο κυκλοφορίας. αίτηση για διαβατήρια και άδειες γάμου · αγωγές αρχείων. και μάλιστα παντρεύονται. Μπορείτε να ζητήσετε οργανωμένη περιήγηση στο Courthouse της Orange County συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αιτήματος tour.

Αρχές υποθέσεων

Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών μπορεί να καταθέσει μια υπόθεση μικρής αξίωσης στο Orange County Civil Court για να διευθετήσει νομικές διαφορές εάν το ποσό του δολαρίου είναι $ 5.000 ή λιγότερο, εξαιρουμένων των εξόδων, των τόκων και των αμοιβών των δικηγόρων. Το Αστικό Δικαστήριο της Orange County χειρίζεται επίσης αξιώσεις έως και $ 15.000 για οποιοδήποτε αστικό, μη έγκλημα θέμα.

Το Circuit Civil Court χειρίζεται μη ποινικές υποθέσεις στις οποίες τα άτομα ή οι επιχειρήσεις μηνύουν αποζημίωση άνω των $ 15.000.

Το γραφείο γραμματέως του δικαστηρίου διαθέτει ένα κέντρο αυτοβοήθειας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει νομική συνδρομή στους πολίτες της Orange County που δεν έχουν ιδιωτικό πληρεξούσιο και τους βοηθά στην κατάθεση δικαστικών υποθέσεων. Περίπου 595.000 νέοι δικαστικοί φάκελοι ετησίως κατατίθενται στο 9ο Circuit Court της Φλόριντα.

Ένας χώρος για παιδιά

Ένας χώρος για παιδιά βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του δικαστηρίου της Orange County, όπου τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών μπορούν να περάσουν τετραώρονα κομμάτια χρόνου. Δεν υπάρχει χρέωση για την υπηρεσία αυτή και σερβίρεται πρωινό και απογευματινό σνακ. Αυτό το εξουσιοδοτημένο, drop-in κέντρο φροντίδας παιδιών παρέχει ένα διασκεδαστικό μέρος για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες έχουν επιχειρήσεις με τα δικαστήρια, ώστε να μην χρειάζεται να παρακολουθήσουν μακρές ή δυνητικά αναστατωτικές δικαστικές συνεδρίες με ενήλικες.

Να παντρευτείς στο δικαστήριο

Όλα τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν στη Φλόριντα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια γάμου. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά και στη συνέχεια να παραδώσετε την ολοκληρωμένη αίτηση στο δικαστήριο. Οι άδειες γάμου εκδίδονται την ίδια ημέρα εφόσον πληρούνται όλες οι απαιτήσεις. Υπάρχει όμως μια περίοδος αναμονής τριών ημερών για τα ζευγάρια που δεν προσκομίζουν αποδείξεις ότι έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα προετοιμασίας πριν από τον γάμο.

Όλοι οι αναπληρωτές υπάλληλοι της Orange County είναι εξουσιοδοτημένοι να εκτελούν τελετές γάμου. Το δικαστήριο διαθέτει ιδιωτικό χώρο για γάμους και καλούνται οικογένεια και φίλοι να παρευρεθούν. Οι τελετές εκτελούνται στο δωμάτιο 310, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. με βάση την πρώτη προτεραιότητα.