Δημιουργήστε το δικό σας μπαρ σοκολάτας στο Ritter Sport

Το καλύτερο σουβενίρ: Μπαρ σοκολάτας Ritter Sport

Η Ritter Sport είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες σοκολάτας στη Γερμανία με έδρα στην πόλη Waldenbuch, λίγο έξω από την πόλη της Στουτγάρδης. Ενώ τα δημοφιλή μπαρ τους βρίσκονται σε οποιοδήποτε παντοπωλείο, μια επίσκεψη σε ένα από τα εργαστήρια και τα μουσεία τους παρέχει ένα όνειρο των εραστών του Schokolade - μια ευκαιρία να σχεδιάσετε το δικό σας προσαρμοσμένο μπαρ σοκολάτας!

Δημιουργώντας τη δική σας σοκολάτα

Στην τελευταία επίσκεψη του γονέα μου στο Βερολίνο , αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το χέρι μας ως Willy Wonka.

Το σύνθημα του " Quadratisch, Praktisch, Good" είναι γεμάτο Γερμανικά, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν λίγο άγριο με πρόσθετα κόκκινου πιπέρι, χρυσά αστέρια και ακόμη και εποχιακές ειδικές όπως Lebkuchen (μελόπιτα).

Εισήγαμε στο πολυάσχολο διώροφο κατάστημα, το μουσείο και το καφέ ακριβώς έξω από το Gendarmenmarkt και εντάξαμε τη μακρά σειρά πελατών που περιμένουν να φτιάξουν τη δική τους σοκολάτα. Κάθε μπαρ είναι € 3,90 και συνοδεύεται από μια επιλογή από ελαφριά ή μαύρη σοκολάτα συν 3 πρόσθετα. Ακόμη και αν υπάρχει μια μακρά γραμμή, κινείται γρήγορα καθώς οι άνθρωποι κάνουν την επιλογή τους με κάρτα και ανακατεύουμε πιο κοντά στον παράδεισο σοκολάτας. Είχαμε μόνο μια στιγμή να σκεφτούμε τις επιλογές μας προτού βρεθούμε και αποφάσισα βιαστικά για τη μαύρη σοκολάτα, τα βατόμουρα, τα κομμάτια γιαουρτιού και τα κόκορα.

Υπήρχε 40λεπτη αναμονή για τη συλλογή των σοκολάτων, αλλά ένα πλήρες κατάστημα, μικρό δωρεάν μουσείο με ταινίες μικρού μήκους (αγγλικά και γερμανικά) για την ιστορία της σοκολάτας και των λουτρών μας επέτρεψε μια στιγμή ανακούφισης από την πολυάσχολη μέρα των περιηγήσεών μας .

Καθισμένοι δίπλα στο παράθυρο στο καφενείο στο επάνω μέρος, εδέσαμε ποτά με σοκολάτα που έρχονται με μια μικρή πλευρά σοκολάτας. Διαβήτες προσέξτε ...

Από όλες τις επιλογές μας, η περιπετειώδης σοκολάτα γάλακτος, η σκόνη τσίλι, το κόκκινο πιπέρι και το καραμελωμένο αμύγδαλο ήταν το λιγότερο επιτυχημένο, αλλά ακόμα βρώσιμο.

Τα υπόλοιπα ήταν μια έντονη επιτυχία και γρήγορα κατανάλωσαν. Εάν προτιμάτε να κολλήσετε με τις δοκιμασμένες και αληθινές γεύσεις, αφήστε το στο Profis (επαγγελματίες) στο Ritter Sport με συνιστώμενες ζεύξεις και προκατασκευασμένες μπάρες.

Δημοφιλή αρώματα Ritter Sport

Υπάρχουν ακόμη και γεύσεις ειδικότητας που πάντα προσελκύουν την προσοχή όπως τσίλι Tortilla , κρασί και Joghurt (γνωστός και ως γιαούρτι). Περισσότερες γεύσεις και εποχιακές σοκολάτες μπορείτε να βρείτε στη γραμμή προϊόντων Ritter Sport.

Ritter Sport έδρα στο Waldenbuch

Ritter Sport Schokoladen

Ritter Sport στο Βερολίνο

Bunte SchokoWelt

Η κουζίνα στο SchokoCafé κλείνει 1 ώρα πριν το κλείσιμο.

Ritter Sport στο Αμβούργο

Pop Up SchokoLaden

Ρίτερ Αθλητισμός στον γύρο

Το SCHOKOWERKSTATT είναι επίσης σε περιοδεία. Ελέγξτε τις ημερομηνίες και τη θέση στο διαδίκτυο: http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/on-tour (Γερμανικά)