Πώς να ταξιδέψετε όταν είστε πονηρός τρώγων

Ο οδηγός σας για τη διεύρυνση των ορίων σας και το επιτυχημένο ταξίδι

Για πολλούς ανθρώπους, ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου ταξιδεύει για να δοκιμάσει νέα τοπικά τρόφιμα. Είναι όλα σχετικά με τις γεύσεις και τα τρόφιμα στο δρόμο και τη διασκεδαστική πολιτιστική εμπειρία.

Αλλά τι γίνεται αν είστε ένας επιλεκτικός τρώγων;

Τι γίνεται αν δεν σας αρέσουν τα πικάντικα τρόφιμα;

Τι εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ταϊλανδικά τρόφιμα πριν;

Μπορείτε ακόμα να ταξιδέψετε;

Απολύτως! Όταν ξεκίνησα να ταξιδεύω, δεν είχα φάει ποτέ ρύζι ή αυγά πριν. Ποτέ δεν είχα δοκιμάσει τρόφιμα της Ταϊλάνδης ή ινδική τροφή ή κινέζικο φαγητό ή φαγητό του Μεξικού ή

Ήμουν ο πιό επιλεγμένος τρώγων που συναντήσατε ποτέ. Ωστόσο, ταξιδεύω με επιτυχία τον κόσμο για πέντε χρόνια και μετρώντας. Εδώ είναι το πώς το έκανα.

Τα καταστήματα τροφίμων είναι ο φίλος σας

Εάν βρίσκετε το τοπικό φαγητό να είναι πολύ εκφοβιστικό, κατευθυνθείτε προς τα πλησιέστερα 7 Έντεκα ή το ισοδύναμο κατάστημα παντοπωλείων. Ακόμα κι αν δεν αναγνωρίζετε τα εμπορικά σήματα, θα μπορείτε να βρείτε απλά τρόφιμα που γνωρίζετε ότι θα μπορείτε να φάτε. Πάντα ήμουν σε θέση να βρω Pringles σε κάθε σούπερ μάρκετ που επισκέφτηκα ενώ ταξίδευα, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή backup.

Στα καταστήματα παντοπωλείων, μπορείτε επίσης να βρείτε φαγητό για δείπνο μαγειρέματος στις κουζίνες του ξενώνα. Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή επιλογή εάν αγωνίζεστε με το τοπικό φαγητό, όπως και το ψωμί για τα σάντουιτς και τα λαχανικά για να χτυπήσετε μια σαλάτα.

Το Street Food δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται

Ήμουν τρομοκρατημένος από το φαγητό του δρόμου όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το ταξίδι μου, αλλά μόλις δούλευα το θάρρος να δοκιμάσω μερικούς, ανοίχτηκε ένας ολόκληρος νέος κόσμος.

Το φαγητό στο δρόμο είναι υπέροχο γιατί είναι φτηνό, είναι νόστιμο και είναι εξαιρετικά ασφαλές. Στην πραγματικότητα, μετά από πέντε χρόνια ταξιδιού, η μόνη φορά που είχα ποτέ δηλητηρίαση από τρόφιμα υπήρξε όταν έτρωζα στα εστιατόρια - ποτέ δεν έχω τροφή στο δρόμο να με αρρωστήσει !

Θυμηθείτε να ψάξετε για ένα πολυάσχολο περίπτερο - με αυτόν τον τρόπο, είστε εγγυημένοι ότι το φαγητό είναι ασφαλές για φαγητό και θα υπάρξει υψηλός κύκλος εργασιών.

Ξεκινήστε με κάτι βασικό - σγουρές πατάτες σε ένα ραβδί, τηγανητό κρέας σε ένα ραβδί ή ψητά καλαμάρι. Μόλις κατακτήσει τα ευκολότερα πιάτα, μπορείτε να εργαστείτε για κάτι λίγο πιο σκληρό.

Δοκιμάστε νέα πράγματα, αλλά μην χτυπάτε τον εαυτό σας αν δεν τα συμπαθείτε

Το ταξίδι είναι όλα σχετικά με νέες εμπειρίες και η κατανάλωση τοπικών τροφών είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να εκθέσετε τον εαυτό σας σε κάτι ασυνήθιστο.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πάτε για ένα γεύμα με μερικούς φίλους που έχετε κάνει στο ξενώνα. Παραγγείλετε κάτι που σας ταιριάζει άνετα και στη συνέχεια ρωτήστε αν μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα πιάτα τους. Απλά κάντε μια μικρή μπουκιά και δείτε πώς σας αρέσουν οι γεύσεις. Το έκανε αυτό που με εισήγαγε σε νέα πιάτα και με βοήθησε να κατακτήσω τον φόβο μου να δοκιμάσω νέα τρόφιμα.

Τι συμβαίνει εάν δεν σας αρέσει το φαγητό; Απολύτως τίποτα! Προσπαθήσατε κάτι και δεν σας άρεσε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό.

Έρευνα για το πώς να τρώτε εκ των προτέρων

Πριν ξεκινήσετε για ένα γεύμα, ρίξτε μια ματιά online σε μερικές επιλογές εστιατορίων και ελέγξτε το μενού για να δείτε αν υπάρχει κάτι που θα φάτε. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το να αντιμετωπίζετε ένα μενού γεμάτο από αντικείμενα που δεν τρώτε και θα γνωρίζετε από τα σχόλια ότι το φαγητό είναι ασφαλές για φαγητό.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να αρρωστήσετε ενώ ταξιδεύετε.

Προσπαθήστε να βρείτε ένα συρραπτικό σε κάθε χώρα

Ας το παραδεχτούμε: είναι ενοχλητικό να είσαι ένας επιλεκτικός τρώγων όταν ταξιδεύεις. Για πολλούς ανθρώπους, σημαίνει ότι είσαι κακός ταξιδιώτης, επειδή δεν εκθέτεσαι στον τοπικό πολιτισμό.

Για να προσπαθήσετε να μετριάσετε αυτήν την αμηχανία, προσπαθήστε να βρείτε ένα τοπικό πιάτο σε κάθε χώρα που μπορείτε να φάτε, ακόμα κι αν είναι κάτι απλό, όπως το κοτόπουλο τηγανητό ρύζι. Μόλις το κάνετε αυτό, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τυχόν ενοχλητικές ερωτήσεις σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες και να σιωπάτε τους μισητούς.