Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο πάρκο Lake Eola του Ορλάντο

Ένας διάσημος προορισμός στην γειτονιά του πάρκου Thornton στο κέντρο της πόλης

Στην καρδιά του κέντρου του Ορλάντο, FL, όπου το Thornton Park συναντά την κεντρική επιχειρηματική περιοχή, βρίσκεται το όμορφο, πανέμορφο πάρκο Lake Eola. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε ένα απόγευμα με ή χωρίς τα παιδιά, και είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ζήσετε την ψυχή του στο κέντρο του Ορλάντο. Σκεφτείτε να συνδυάσετε μια επίσκεψη με το ιστορικό περιπατητικό τουριστικό κέντρο Downtown Orlando για να πάρετε μια καλή ματιά στην περιοχή.

Σχετικά με τη λίμνη Eola Park

Το πάρκο βρίσκεται κοντά στην άκρη των 200 στρεμμάτων γης που αγόρασε ο Jacob Summerlin, ένας κτηνοτρόφος βοοειδών και βασικός αριθμός στην ιστορία της Κεντρικής Φλώριδας, το 1873.

Λίγο καιρό που αγόρασε τη γη, η λίμνη Eola σχηματίστηκε σαν μια καταβόθρα που έφτανε σχεδόν 24 πόδια βαθιά που γεμίζει με νερό λόγω ενός φυσικού υδροφορέα 200 πόδια κάτω και η προσθήκη του βρόχινου νερού.

Η λίμνη έγινε γνωστή ως Sandy Beach, και οι άποικοι της περιοχής απολάμβαναν συχνά την ψύξη εκεί έξω. Το 1883, η Summerlin δωρίζει τη γη για δημόσια χρήση και μετονομάστηκε σε λίμνη Eola μετά την αποθανόντα φίλη του. Το 1888, έγινε δημόσιο πάρκο του Ορλάντο.

Σήμερα, στη λίμνη υπάρχουν πολλά πουλιά, υδρόβια πουλιά, χελώνες και άλλα άγρια ​​ζώα, όπως οι πιο διάσημοι κάτοικοι, οι κύκνοι, των οποίων ο πληθυσμός χρονολογείται από το 1922. Σήμερα υπάρχουν πολλά είδη κύκνων που ζουν στη λίμνη Eola: κύκνοι, μαύροι κύκνοι, κύκνοι, κύκνοι και άγριοι κύκνοι της Αυστραλίας. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν ειδικά εγκεκριμένα τρόφιμα για να ταΐσουν αυτά τα χαριτωμένα πουλιά από τροφοδότες που βρίσκονται γύρω από τη λίμνη.

Λίμνη Eola Park Σημεία ενδιαφέροντος

Κοντά στο κέντρο της λίμνης είναι μία από τις πιο διάσημες εικόνες του Ορλάντο, η Linton E.

Allen Memorial Fountain. Αυτή η κλιμακωτή σιντριβάνι σε στιλ αρτ ντεκό χτίστηκε το 1957 και ανακαινίστηκε το 2011. Το γυάλινο του νερό είναι συγχρονισμένο τη νύχτα με μουσική και προβολή φωτός.

Η λίμνη περιβάλλεται από ένα γραφικό μονοπάτι με μήκος σχεδόν 1 μιλίου. Κατά μήκος του δρόμου, υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες ενδιαφέροντος, καθώς και πολλά φυσικά ομορφιά και άγρια ​​φύση.

Το ιστορικό Eola House χρονολογείται από το 1924. Αυτή η κατοικία με στυλ της Μεσογείου αναβιώνει τώρα τα γραφεία του πάρκου και είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά από τις 11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Δεν έχει ανακαινιστεί ή ενημερωθεί, οπότε δεν είναι πλήρως συμβατό με την ADA και ο δεύτερος όροφος δεν είναι προσβάσιμος από αναπηρικά καροτσάκια. Κοντά στο Eola House είναι μια μεγάλη, μοναδική παιδική χαρά, με ξεχωριστούς χώρους για μικρότερα παιδιά και για μεγαλύτερα παιδιά, καθώς και τραπέζια πικνίκ.

Το 1911, οι Ηνωμένες Κόρες της Συνομοσπονδίας παρουσίασαν το Μνημείο της Συνομοσπονδίας στην πόλη του Ορλάντο και μεταφέρθηκαν στο πάρκο της λίμνης Eola το 1917. Υπάρχει επίσης ένα μνημείο Battle of the Bulge για τους Βετεράνους του Β Παγκοσμίου Πολέμου αφιερωμένο στις 16 Δεκεμβρίου 1999.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης την κινεζική Ting, μια μεγάλη παγόδα, που χτίστηκε αρχικά στη Σαγκάη αλλά αποσυναρμολογήθηκε για τη μεταφορά και ξανασυναρμολογήθηκε στη λίμνη. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει ένας ιαπωνικός βραχόκηπος που διαθέτει πλάκα 12,5 τόνων μαύρου μαρμάρου 12,5 τόνων προικισμένη στην πόλη του Ορλάντο από τον Su Nan-Cheng, πρώην δήμαρχο του Ταϊνάν της Ταϊβάν.

Η οκταγωνική σιντριβάνια Sperry δεν είναι τόσο διάσημη όσο η βρύση στο κέντρο της λίμνης, αλλά είναι μια καλλιτεχνική προσθήκη στο πάρκο που διαθέτει σφυρήλατο σίδερο με μεγάλο φύλλο ακάνθου και πάπιες στη βάση.

Αυτή και η γη της, η οποία περιλαμβάνει ένα γαλήνιο καθιστικό, παρουσιάστηκαν στην πόλη του Ορλάντο το 1914 από τον πρώην δήμαρχο Ε. Frank Sperry.

Το λεγόμενο «κέλυφος συγκροτήματος», γνωστό σήμερα ως το αμφιθέατρο Walt Disney, αποτελεί χαρακτηριστικό του πάρκου από το 1886. Ωστόσο, το αρχικό κτίστηκε και ένα νέο χτίστηκε στη δυτική πλευρά της λίμνης. Υπάρχουν συχνά δωρεάν συναυλίες και άλλες ζωντανές εμφανίσεις εδώ.

Ψυχαγωγία στο πάρκο της λίμνης Eola

Μαζί με την μεγάλη παιδική χαρά, το γραφικό περπάτημα και τις εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να απολαύσετε το Lake Eola Park. Για παράδειγμα, βγείτε στη λίμνη ενοικιάζοντας ένα σκάφος με κουπί με σχήμα σπαθί για $ 15 ανά μισή ώρα. Κάθε σκάφος έχει πέντε άτομα και τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα.

Το πάρκο φιλοξενεί επίσης τακτικά μια ποικιλία δημόσιων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού για παιδιά και για τους ιδιοκτήτες σκύλων και μια τεράστια τελετή 4 Ιουλίου και δείχνουν τα πυροτεχνήματα.

Επιπλέον, το Movieola είναι μια δωρεάν σειρά φιλικών προς την οικογένεια υπαίθριων κινηματογράφων στο πάρκο που συμπληρώνεται από τους πωλητές τροφίμων και διάφορες δραστηριότητες διασκέδασης. δείτε τι παίζει στον ιστότοπο.

Το πάρκο Lake Eola περιβάλλεται από καταστήματα, εστιατόρια και καταστήματα. Για το φαγητό και το ποτό στη λίμνη, δοκιμάστε το World of Beer στο κέντρο της πόλης Orlando, χαλαρώστε στο Grill στη λίμνη Eola ή στο Spice Modern Steakhouse.

Κυριακή λίμνη Eola Market

Πετάξτε από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. κάθε Κυριακή του έτους για να δείτε, να ψωνίσετε και να φάτε στην αγορά του Downtown Orlando Farmer. Διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά τεχνών και τεχνών, ρούχα και αξεσουάρ, προϊόντα ομορφιάς, βιοτεχνικά τρόφιμα και ποτά, προϊόντα και πολλά άλλα, κυρίως από τοπικούς προμηθευτές.

Αυτή η παράδοση στο κέντρο της πόλης παρέχει στους κατοίκους του Ορλάντο μια αγορά την Κυριακή το πρωί, καθώς ανοίγει κάτω από τον I-4 απέναντι από τον περίφημο σταθμό Church Street το 1987.

Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο γραφικό πάρκο της λίμνης Eola κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου Osceola και της κεντρικής λεωφόρου. Αυτή η πολυτελή αγορά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε φρέσκα προϊόντα, απολαυστικές λιχουδιές, χειροποίητα αντικείμενα, φυτά και κοσμήματα.

Εαν πας

Εάν πλησιάζετε στο κέντρο του Ορλάντο με τα πόδια, το Lake Eola Park και πολλοί άλλοι προορισμοί ενδιαφέροντος είναι εύκολα προσβάσιμοι από τις δωρεάν, βολικές γραμμές λεωφορείων LYMMO.

512 East Washington St. Ορλάντο, FL 32801

Τηλέφωνο: (407) 246-4484

Ενοικιάσεις εκδηλώσεων: (407) 246-2378

Ώρες: 6 π.μ. - 12 π.μ.