Μεγάλη αμερικανική φεστιβάλ μπάρμπεκιου και μπύρας 2017

Φεστιβάλ μπάρμπεκιου και οικογενειακή ψυχαγωγία στο Chandler της Αριζόνα

Το Μεγάλο Αμερικανικό Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου και Μπύρας δεν είναι απλώς ένας ακόμη διαγωνισμός μπάρμπεκιου Πρόκειται για ένα οικογενειακό φεστιβάλ στους δρόμους του Chandler στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να ακούσετε μουσική, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό και μπύρα. Περίπου 100 εκθέτες αναμένεται να συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 60 προμηθευτών BBQ από όλη την Αριζόνα που εξυπηρετούν πάνω από 20.000 λίβρες χοιρινού κρέατος, τράβηξε το χοιρινό, το στήθος και το κοτόπουλο. Για να το πλύνετε όλα, πάνω από 200 κουλούρες κρύας μπίρας θα είναι διαθέσιμες στο Great American Barbeque & Beer Festival.

Οι μπάντες θα εκτελέσουν. Ένα τμήμα της εκδήλωσης προχωρά προς όφελος της καμπάνιας εκκίνησης, παρέχοντας βοήθεια στους τραυματίες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.

Δείτε εικόνες από το μεγάλο αμερικανικό BBQ & Beer Festival.

Πότε είναι το Μεγάλο Αμερικανικό Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου & Μπίρας;

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 από το μεσημέρι έως 10 μ.μ.

Που είναι?

Στο κέντρο του Chandler. Λεωφόρος Αριζόνα από την οδό Buffalo στην οδό Boston θα κλείσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις δύο πλευρές της λεωφόρου Αριζόνα. Εδώ είναι ένας χάρτης.

Αυτή η εκδήλωση είναι τόσο δημοφιλής που ο χώρος απλώς συνεχίζει να επεκτείνεται κάθε χρόνο!

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Τα γενικά εισιτήρια εισόδου είναι επίσης διαθέσιμα εκ των προτέρων online για $ 15 το καθένα και τα εισιτήρια θα είναι $ 20 το καθένα στην πύλη. Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και νεότεροι εισάγονται δωρεάν.

Τα τρόφιμα και τα ποτά πωλούνται ξεχωριστά. Τα εστιατόρια θα προσφέρουν δείγματα και γευσιγνωσίες σε ταμειακή βάση. Πολλοί θα προσφέρουν μίνι μπάρμπεκιου επίσης.

Το Corral Pass ($ 75) περιλαμβάνει πρόσβαση στην πλαϊνή σκηνή σε ιδιωτική ζώνη, ένα σουβενίρ με μπύρα, ιδιωτικές τουαλέτες, καθίσματα και σνακ. 21+ μόνο.

Τα εισιτήρια VIP (175 δολάρια) περιλαμβάνουν έξι αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα με φαγητό, ιδιωτικά καθίσματα και τουαλέτες, πρόσβαση στο μπροστινό στάδιο και σκιασμένες περιοχές. 21+ μόνο.

Τι άλλο?

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε στο μεγάλο αμερικανικό BBQ & Beer Festival

  1. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης γύρω από το κέντρο του Chandler. Εάν η δημοτική παρτίδα από τη Βιβλιοθήκη είναι πλήρης, δοκιμάστε τις παρτίδες στη δυτική πλευρά της λεωφόρου Αριζόνα, νότια της Βοστόνης. Μπορείτε επίσης να βρείτε χώρο στάθμευσης στο Κέντρο Τεχνών του Chandler.
  2. Η χρέωση εισόδου δεν περιλαμβάνει τρόφιμα ή ποτά. Θα πληρώσετε τους πωλητές με μετρητά / κάρτα για φαγητό.
  3. Εάν πρόκειται να πιείτε μπύρα ή άλλα αλκοολούχα ποτά στο φεστιβάλ, συνιστούμε να αγοράσετε τουλάχιστον κάποια από τα εισιτήριά σας (5 δολάρια το καθένα) στην είσοδο εισόδου. Εάν δεν το κάνετε, θα πρέπει να πάρετε μια άλλη γραμμή για να αγοράσετε εισιτήρια όταν φτάσετε στο φεστιβάλ.
  1. Εάν οι μπάντες είναι αυτό που ήρθατε να δείτε, φτάστε στο φεστιβάλ νωρίς το πρωί και τοποθετήστε τις κουβέρτες σας στο γρασίδι. Αν και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι για τη διασκέδαση, υπήρχε χώρος για περισσότερα. Το πρόγραμμα της μπάντας μπορεί να μην είναι ακριβές, αλλά αν είστε εκεί νωρίς, θα τα πιάσετε όλα.
  2. Υπάρχουν λίγα μέρη γύρω από το χώρο του φεστιβάλ όπου μπορείτε να βρείτε ανακούφιση από τον ήλιο, αλλά φοράτε αντηλιακό και καπέλο ούτως ή άλλως.
  3. Όπως και σε πολλά φεστιβάλ τροφίμων, πιθανότατα θα πρέπει να σηκωθείτε ενώ τρώτε. Προσπαθήστε να αφήσετε το πορτοφόλι και τα συμπληρώματα στο σπίτι, ώστε να έχετε και τα δύο χέρια ελεύθερα.
  4. Υπήρχε μια μεγάλη παιδική ζώνη κοντά στη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Chandler με πολλές αναπηρικές και άλλες δραστηριότητες. Υπήρξε χρέωση για ορισμένες δραστηριότητες.
  5. Φέρτε την υπομονή σας και πολλά μετρητά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, επισκεφθείτε το The Great American BBQ & Beer Festival online.

Όπως συνηθίζεται στη βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε ένα δωρεάν εισιτήριο. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτό το άρθρο, About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας. Όλες οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στο παρόν μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 01/11