Γιορτάστε την Ημέρα Μνήμης στο Μεγάλο Φοίνιξ

Τιμώντας τους πεσμένους στρατιωτικούς και πρώτους ανταποκριτές

Την Ημέρα Μνήμης υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις στην περιοχή Φοίνικας, όπου μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τιμήσετε τους πεσόντες βετεράνους της χώρας μας. Εμφανίζονται στην σειρά ημερομηνιών. Στο τέλος αυτής της λίστας, θα βρείτε επίσης μερικά ειδικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου Memorial Day που ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε.

Το αμερικανικό Υπουργείο Βετεράνων, στην ιστορία του για την Ημέρα Μνήμης, μας θυμίζει ότι ακόμη και δεν μπορούμε να φτάσουμε σε μια μνημονιακή υπηρεσία, μπορούμε να συμμετάσχουμε στην Εθνική Στιγμή Μνήμης . Όλοι οι Αμερικανοί ενθαρρύνονται να σταματήσουν όπου και αν βρίσκονται στις 3 μ.μ. τοπική ώρα την Ημέρα Μνήμης για ένα λεπτό σιωπής για να θυμούνται και να τιμούν εκείνους που έχουν πεθάνει στην υπηρεσία του έθνους.

Την Ημέρα Μνήμης, τα κρατικά γραφεία είναι κλειστά . Αναμείνετε τα λεωφορεία και το ελαφρύ σιδηρόδρομο να λειτουργούν σε ένα πρόγραμμα διακοπών.

Εάν φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα αλλά αναζητούσατε δραστηριότητες και εκδηλώσεις για τις Ημέρες των Βετεράνων τον Νοέμβριο, μπορείτε να βρείτε αυτούς εδώ . Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τα δύο! Τεχνικά, η Ημέρα Μνήμης αφιερώνεται στην τιμή για εκείνους που έχουν πεθάνει ενώ υπηρετούν. Ημέρα Βετεράνων είναι μια μέρα για να τιμήσουμε όσους από εμάς έχουμε υπηρετήσει ή υπηρετούμε τώρα. Δεν έχει σημασία - αρκεί να αφιερώσουμε το χρόνο να είμαστε ευγνώμονες σε εκείνους που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει τις ελευθερίες μας.

Ταξιδεύοντας στο μακρύ Σαββατοκύριακο της Μνήμης; Αν πρόκειται να σταθμεύσετε στο αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση εάν προπληρώσετε .

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.