2016 Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες Ημέρας Βετεράνων στο Φοίνιξ

Εκδηλώσεις Ημέρας Βετεράνων στη Δυτική κοιλάδα

Κάθε Νοέμβριο σταματάμε και χρειαζόμαστε λίγα λεπτά για να τιμήσουμε τους παλαίμαχους της Αμερικής την Ημέρα των Βετεράνων.

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει τελετές στις κοινότητες West Valley της Avondale, Glendale, Goodyear, Peoria, Sun City. Συνεχίζω να προσθέτω γεγονότα καθώς οι λεπτομέρειες ανακοινώνονται, γι 'αυτό ελέγξτε συχνά.

Αν φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα αλλά αναζητούσατε δραστηριότητες και εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης τον Μάιο, μπορείτε να βρείτε αυτούς εδώ . Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τα δύο! Τεχνικά, η Ημέρα Μνήμης αφιερώνεται στην τιμή για εκείνους που έχουν πεθάνει ενώ υπηρετούν. Ημέρα Βετεράνων είναι μια μέρα για να τιμήσουμε όσους από εμάς έχουμε υπηρετήσει ή υπηρετούμε τώρα. Δεν έχει σημασία - αρκεί να αφιερώσουμε χρόνο για να είμαστε ευγνώμονες σε εκείνους που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει τις ελευθερίες που απολαμβάνουμε.

Ημέρα Βετεράνων 5Κ στην Πεόρια

Η εκδήλωση της Ημέρας των Βετεράνων είναι μέρος της Τελετής Αναγνώρισης Ημέρας Βετεράνων της Πόλης της Peoria. Πρόκειται για μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, μαζί με μια οικογενειακή διασκέδαση Walk και Kids 'Mile Run στο New River Trail
Το 2016: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου
Τόπος: Κέντρο αναψυχής Rio Vista
Ώρα έναρξης για το συμβάν: 7:30 π.μ. check-in
Κόστος: Εισιτήριο για την εκτέλεση και το περπάτημα, εγγραφείτε στο διαδίκτυο.
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Peoria Αφιέρωμα στους Βετεράνους

Η Πόλη της Peoria και το Peoria Veterans Memorial Board θα παρουσιάσουν έναν ενημερωμένο και ενισχυμένο τοίχο των Βετεράνων.

Αυτός ο τοίχος δημιουργήθηκε για να τιμήσει εκείνους τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν επί του παρόντος και έχουν υπηρετήσει τη χώρα μας. Μετά την Εκδήλωση Διασκέδασης των Βετεράνων, ο Δήμαρχος Peoria Cathy Carlat και άλλοι αξιωματούχοι θα μιλήσουν πριν από την αποκάλυψη του μνημείου. Ο τοίχος των Βετεράνων, έργο υπό την ηγεσία του πολίτη, έχει μήκος 88 πόδια και είναι κατασκευασμένος από μαύρο γρανίτη που αναγνωρίζει τους πέντε κλάδους των ενόπλων δυνάμεων: στρατό, ναυτικό, ναυτικό, πολεμική αεροπορία και ακτοφυλακή.

Η Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών εκπροσωπείται με τόλμη στο πρώτο πάνελ οκτώ ποδών μαζί με τους πέντε κλάδους υπηρεσίας και ένα ειδικό αφιέρωμα που δηλώνει: «Αυτό το μνημείο αφιερώνεται από την πόλη της Πέορις σε όλους εκείνους που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν χώρα στην υπεράσπιση της ελευθερίας. "
Το 2016: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου
Τόπος: Rio Vista Community Park
Ώρα έναρξης για το συμβάν: μετά την εκτέλεση (παραπάνω)
Κόστος: δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Glendale Community College

Το Glendale Community College τιμά τους βετεράνους και τιμά το Pearl Harbor με οθόνες, ειδικούς ομιλητές, αφιερώματα και αναψυκτικά (ενώ οι προμήθειες διαρκούν).
Το 2016: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου
Τόπος: 6000 W. Olive Ave., Glendale (Central Mall)
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 10 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Αφιέρωμα στους βετεράνους

Δωρεάν εκδήλωση που αποδίδει φόρο τιμής στις θυσίες που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, μαζί με τις οικογένειές τους, στην υπηρεσία της χώρας μας. Και τα πέντε τμήματα του στρατού καλούνται να συμμετάσχουν. Ένα μοναδικό, βετεράνο δημιουργημένο κομμάτι της τέχνης θα αποκαλυφθεί στο φετινό γεγονός αφιέρωμα. Με τίτλο "Αδελφότητα", το κομμάτι σχεδιάστηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από 20 βετεράνους στο πρόγραμμα τέχνης WHAT Art Association: A Path to Healing.

Οι βετεράνοι παρέστησαν μια επαγγελματική τάξη με καλλιτέχνες μια φορά το μήνα για ένα χρόνο για να δημιουργήσουν την τέχνη, η οποία αποτελεί μόνιμη υπενθύμιση της συντροφικότητας που έχουν όλοι οι βετεράνοι ο ένας για τον άλλον. Το επίσημο αφιέρωμα αρχίζει στις 3:15 μ.μ. με τον εθνικό ύμνο και την παρουσίαση των χρωμάτων. Οι αρχικές παρατηρήσεις θα δοθούν από τον Δήμαρχο της Γεωργίας Λόρδο, ακολουθούμενο από μια ομιλία του συνταξιούχου συνταγματάρχη David Fitzgerald και της Δρ Donna Fitzgerald. Η ημέρα του αφιερώματος θα περιλαμβάνει διάφορους τρόπους για να τιμήσει τους Βετεράνους μας, όπως: οι κοινοτικοί προμηθευτές. Διαδραστικός κήπος σημαίας? Στρατιωτικές οθόνες. Κινητό μουσείο. Πατριωτική τέχνη κιμωλίας. Εκπαιδευτική αφοσίωση του βετεράνου. Παραστάσεις νεολαίας.
Goodyear Ballpark
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 2 μ.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Ημέρα Βετεράνων του Avondale Γυμναστική Διασκέδαση

Ένα οικογενειακό γεγονός.

Περιλαμβάνει πρόκληση γυμναστικής 5Κ που εκτελείται με εμπόδια που μοιάζουν με κατασκήνωση. Οι σταθμοί εκγύμνασης εκκίνησης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν χρονομετρημένα κάθισμα και push-ups, πυρομαχικά μπορεί να ανυψωθούν, να γυρίσουν τα ελαστικά και άλλα, όλα καταλήγοντας με μια φοβερή (ασφαλή!) Βομβιστική βομβιστική εκτόξευση. Μετά το τρέξιμο, πρωινό του πολεμιστή, μουσική ψυχαγωγία και πιο διασκεδαστικό. Η εκδήλωση ολοκληρώνεται καταβάλλοντας τα σέβη μας στους παρευρισκόμενους Βετεράνους, με αξιόλογους ομιλητές από την κοιλάδα. Όλα τα καθαρά έσοδα από το τρέξιμο θα μεταφερθούν απευθείας στην υλοποίηση του The West Valley Center for Military & Veteran Success. Το πρωινό είναι $ 5 ανά άτομο, δωρεάν για τους βετεράνους και τις οικογένειές τους με στρατιωτική ταυτότητα. Το πρωινό συμπεριλαμβάνεται επίσης ως μέρος του κόστους εγγραφής για τους συμμετέχοντες στο Fitness Fun Run. Η εγγραφή είναι $ 25 για τους στρατιωτικούς, τους βετεράνους, και εκείνους που προ-εγγραφείτε online μέσω της 26ης Οκτωβρίου. Η εγγραφή ημέρα του γεγονότος είναι $ 35. Εγγραφείτε μέχρι τις 26 Οκτωβρίου για να εξασφαλίσετε ένα ελεύθερο t-shirt και μια τσάντα δώρων.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τόπος: Estrella Mountain Community College
Ώρα έναρξης για την εκδήλωση: 7 π.μ. check in, 8 π.μ.
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Εορτασμός της Ημέρας των Βετεράνων στην Έκπληξη

Για να τιμήσουμε τους βετεράνους και να χαιρετίσουμε σε όσους υπηρετούν επί του παρόντος στις ένοπλες δυνάμεις μας. Το πρωινό σε πατάτες (4 δολάρια ανά γεύμα) ξεκινά στις 7 το πρωί και χρηματοδοτείται και εξυπηρετείται από το Din's Diner. Ακολουθεί η Παρέλαση των Βετεράνων στις 9:30 π.μ.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τόπος: Surprise Recreation Campus ( χάρτης )
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Τελετή της Ημέρας των Βετεράνων του Glendale

Ο Δήμος Glendale και η Επιτροπή Εμπορικού και Επιμελητηρίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Glendale προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει την 14η ετήσια τελετή των Βετεράνων. Η τελετή θα ξεκινήσει στο εσωτερικό της αίθουσας βιβλιοθήκης με ειδικό κεντρικό ομιλητή, επικεφαλής λοχία πρωτοπόρου John Sawyer της 56ης ομάδας λειτουργιών στη βάση πολεμικής αεροπορίας Luke. Μετά από τον κύριο ομιλητή, η τελετή θα συνεχιστεί έξω στο γκαζόν της βιβλιοθήκης, δίπλα στο μνημείο των βετεράνων του Glendale, και θα φέρει μια σημαία ανύψωσης, με αμερικανική σημαία, σημαία κράτους της Αριζόνα και σημαία POW / MIA. Με το πρόγραμμα Δημόσιας Τέχνης Glendale με σημαντική χρηματοδότηση από το 1 τοις εκατό της πόλης για το Art Fund, το μνημείο του καλλιτέχνη Joe Tyler είναι επίσημα με τίτλο "Για κάθε πτώση του αίματος - για κάθε ζωή αφιερωμένο." Επιπλέον, τα μέλη των Αμερικανών βοηθών βετεράνων με ειδικές ανάγκες προσφέρετε μπαλόνια για τους συμμετέχοντες να κυκλοφορήσουν στο τέλος της εκδήλωσης με μια ειδική σημείωση που επισυνάπτεται προς τιμήν των άντρες και γυναίκες της υπηρεσίας της Αριζόνα. Αυτή η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό. Παρέχονται ελαφριά αναψυκτικά, ενώ τα προμήθειες διαρκούν. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η ίδια η βιβλιοθήκη του Glendale Main θα είναι κλειστή για τις διακοπές, αν και η πτέρυγα του αίθουσου θα είναι ανοιχτή για αυτή την εκδήλωση. Σημείωση: η ίδια η Βιβλιοθήκη της Glendale Main θα κλείσει για τις διακοπές, παρόλο που η πτέρυγα του αίθουσου θα είναι ανοιχτή για αυτό το γεγονός.
Το 2016: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 9 π.μ.
Τόπος: Βιβλιοθήκη της Glendale Main
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Τα πάρκα Maricopa County τιμούν τους βετεράνους μας

Το 2005, το συμβούλιο εποπτικών αρχών του Maricopa County εξέδωσε επίσημη διακήρυξη για την επίλυση του γεγονότος ότι κάθε Ημέρα των Βετεράνων από το σημείο αυτό προς τα εμπρός θα παρατηρείται ως Ημέρα Εκτίμησης της Στρατιωτικής Υπηρεσίας σε όλα τα Πάρκα της Maricopa County. Όλο το ενεργό και μη ενεργό στρατιωτικό προσωπικό ενθαρρύνεται να επισκεφθεί οποιοδήποτε από τα πάρκα του νομού και να απολαύσει προσιτή αναψυχή. Το τέλος εισόδου $ 6 ανά φορτίο θα παραλειφθεί για το στρατιωτικό προσωπικό. Maricopa County πάρκα στη δυτική κοιλάδα: Adobe Dam, Buckeye Hills, υπαίθριο κέντρο Desert στη λίμνη Pleasant, Λίμνη Pleasant, Estrella βουνό, White Tank Mountain.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Καλωσορίστε τα στρατεύματά μας να τρέχουν σε Goodyear

Ένα 10K, 5K και οικογενειακό διασκεδαστικό τρέξιμο με έκθεση πωλητών, σπίτια αναπήδησης, επαγγελματικές εμφανίσεις μασκότ αθλητικών ομάδων, παιδική βιοτεχνική περιοχή, μουσική, ειδικές εμφανίσεις επισκέπτη, στρατιωτικό τοίχο τιμής. Το Ίδρυμα της Μεγαλύτερης Αιτίας συγκεντρώνει χρήματα για να στηρίξει και να τιμήσει τους ενεργούς στρατιωτικούς και βετεράνους μας. Ένα μέρος των εσόδων από αυτή την εκδήλωση ωφελεί την Αποστολή Στρατιωτικής Βοήθειας, μια τοπική μη κερδοσκοπική εταιρεία που παρέχει οικονομική και ηθική στήριξη σε στρατιώτες ενεργού υπηρεσίας, τις οικογένειές τους και τραυματίες πολεμιστές. Η εγγραφή περιλαμβάνει αναμνηστικά Salute των στρατευμάτων μας Tech Running Shirt (10k και 5k μόνο), Chip Timing, πατριωτικά γυαλιά ηλίου, Custom Bib, και αυτοκόλλητο Honor. Τα ενεργά και τα συνταξιούχα στρατιωτικά μέλη εισάγουν τον κωδικό "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ" για να λάβουν 20% έκπτωση από την εγγραφή.10Κ ξεκινάει στις 8:30 π.μ., 5Κ ξεκινά στις 8:45 π.μ., η διασκεδαστική εκκίνηση ξεκινά στις 9:45 π.μ.
Το 2016: κανένα γεγονός το 2016. Θα επιστρέψει το 2017.
Τόπος: Estrella Lakeside, Goodyear
Ώρα έναρξης για το συμβάν: 7:30 π.μ. check-in
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες και εγγραφείτε: online

- - - - - -

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Κάθε Νοέμβριο σταματάμε και παίρνουμε τουλάχιστον λίγες στιγμές για να τιμήσουμε τους βετεράνους της Αμερικής την Ημέρα των Βετεράνων.

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει τελετές στο Scottsdale και στις κοινότητες της Ανατολικής κοιλάδας του Apache Junction, Chandler, Gilbert, Mesa και Tempe.

Συνεχίζω να προσθέτω γεγονότα καθώς οι λεπτομέρειες ανακοινώνονται, γι 'αυτό ελέγξτε συχνά.

Αν φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα αλλά αναζητούσατε δραστηριότητες και εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης τον Μάιο, μπορείτε να βρείτε αυτούς εδώ . Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τα δύο!

Έκθεση Βρετανών Πόρων

Παρουσίαση του κολλεγίου και των κοινοτικών πόρων, της σταδιοδρομίας και των εκπαιδευτικών ευκαιριών για βετεράνους. Ομιλητής Sgt. Ο Gerry Jones, USMC, γνωστός αρχιτέκτονας και συνιδρυτής της πόλης Carefree, θα μοιραστεί την ιστορία του ως θαλάσσιος ναυτικός κατά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και την Κορέα περίπου στις 2 μ.μ. Φως αναψυκτικά σερβίρονται (ενώ οι προμήθειες διαρκούν).
Τόπος: Κοινοτικό Κολλέγιο Chandler-Gilbert, 2626 E Pecos Rd, Chandler (αίθουσα Agave Hall και Αυλή)
Το 2016: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 1 μ.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Έκθεση ασφάλειας και βετεράνων (SAVE)

Μια δωρεάν εκδήλωση για όλη την οικογένεια και την κοινότητα των Βετεράνων. Οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν για τις προσωπικές μεθόδους και την ασφάλεια ιδιοκτησίας, τις μεθόδους πρόληψης της εγκληματικότητας και της εγκληματικότητας, πώς να αποκτήσουν μια άδεια οικοδόμησης πόλης και να εγγραφούν για υπηρεσίες και προγράμματα που παρέχονται από τα τμήματα του City of Chandler.

Οι βετεράνοι θα μπορούν να λαμβάνουν βοήθεια από τους υγειονομικούς φορείς της Βετεράνης και να λαμβάνουν πληροφορίες από οργανισμούς εξυπηρέτησης άλλων βετεράνων. Οι συμμετέχοντες επίσης ενθαρρύνονται να φέρουν τα έγγραφα που θέλουν τεμαχισμένα επιτόπου, καθώς και τα ηλεκτρονικά που θα ήθελαν να διατεθούν με ασφάλεια. Η υπηρεσία τεμαχισμού παρέχεται από την ProShred και την eGreen IT Solution και υποστηρίζεται από τοπικές αποθήκες Home.

Οχήματα δημόσιας ασφάλειας θα είναι στην οθόνη και τα τρόφιμα φορτηγά θα είναι onsite που πωλούν μια ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες μπορούν να ακούσουν "Θαρραλέες ιστορίες στρατιωτικών αεροπόρων της Αριζόνα", με πιλότους ελικοπτέρων οι οποίοι υπηρέτησαν στο Βιετνάμ, το Ιράκ και το Αφγανιστάν μοιράζοντας μερικές από τις εμπειρίες τους. Η παρουσίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί στα Επιμελητήρια του Συμβουλίου, από τις 10 π.μ. έως το μεσημέρι. Δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο γκαράζ του δημαρχείου που βρίσκεται στην οδό Washington, μεταξύ της οδού Frye Road και της οδού Chicago.
Το 2016: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου
Τόπος: Δημαρχείο Chandler, Λεωφόρος S. Arizona 175, Chandler
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 10 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Scottsdale Community College

Οι βετεράνοι, οι σπουδαστές και η κοινότητα καλούνται σε τελετή αναγνώρισης των σημερινών και των πρώην στρατιωτικών μελών στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Βετεράνων στο Two Waters Circle. Οι βετεράνοι θα χαίρονται με τιμή, σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Θα προσφέρονται ελαφριά αναψυκτικά (ενώ τα αναψυκτικά διαρκούν).
Το 2016: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου
Τόπος: 9000 E. Chaparral Road, Scottsdale
Ώρα εκκίνησης για εκδήλωση: 8:30 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Πόλη της Τελετής των Βετεράνων του Gilbert

Παρουσίαση χρωμάτων, μουσική από τοπικά σχολεία, ειδικά ομιλητές, αναψυκτικά και πολλά άλλα.


Το 2016: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου
Τόπος: Gilbert Municipal Center, 50 E. Civic Center Drive, νοτιοανατολικά του Gilbert και Warner Roads
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 11 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Mesa Community College

Οι τοπικές οργανώσεις θα ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και εθελοντισμού στην κοινότητα. Το τοπικό συγκρότημα Struck Match θα εκτελέσει και θα λάβει αιτήματα από βετεράνους από τις 11 έως τις 11:45 π.μ. Ο Michael Somsan, βετεράνος και τυφλός σίδηρος, θα πει την εμπνευσμένη του ιστορία και θα μιλήσει με τους συμμετέχοντες για τις εμπειρίες και τα αθλητικά του επιτεύγματα από τις 11:45 π.μ. έως τις 12: 15 μ.μ. Μια κοπή κέικ γενεθλίων θα διεξαχθεί στις 12:15 μ.μ.
Το 2016: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου
Θέση: πανεπιστημιούπολη Southern & Dobson, 1833 W. Southern Ave., Mesa (Κέντρο Αυλή)
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 10 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Εκδρομή των Βετεράνων της Ανατολικής κοιλάδας

Ο Σύνδεσμος Παρέμβασης των Βετεράνων των Στρατιωτών (MVPA) είναι ένα μικρό, μη εθελοντικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, το οποίο βάζει την παρέλαση των Βετεράνων του East Valley από το 2006 για να τιμήσει τους στρατιωτικούς βετεράνους της κοινότητας, τους ενεργούς στρατιώτες και τις οικογένειές τους. Η παρέλαση θα αρχίσει στη διασταύρωση του Centre Street και του University Drive και θα ταξιδέψει νότια στην κεντρική οδό και θα στρίψει δυτικά στην First Street. Η παρέλαση θα συνεχιστεί στην First Street στο Robson, όπου θα τελειώσει. Δείτε τις εικόνες της παρέλασης. Πριν από την παρέλαση, στις 10:30 π.μ., ένα σύντομο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Καλωσόρισμα του Ήρωα. Το πρόγραμμα αυτό θα αναγνωρίσει και θα τιμήσει ορισμένους ενεργούς στρατιωτικούς ή συνταξιούχους βετεράνους που είναι κάτοικοι της πόλης Mesa για την υπηρεσία τους στη χώρα μας. Η παρέλαση αρχίζει στις 11 π.μ.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Θέση: Downtown Mesa (προσβάσιμο από το Valley Metro Rail)
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 11 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Οφέλη συναυλία στο Mesa

Αμέσως μετά την παρέλαση που αναφέρθηκε παραπάνω, στο Κέντρο Τεχνών Mesa θα διεξαχθεί δωρεάν συναυλία για τα οφέλη των βετεράνων. Βοηθήστε να υποστηρίξετε τα προγράμματα του Mesa Veteran's ενώ απολαμβάνετε μια ελεύθερη συναυλία, live performers, φορτηγά τροφίμων και πολλά άλλα. Οι δωρεές θα ωφελήσουν τη στέγαση Οι ήρωές μας για την παροχή στέγης για τους άστεγους βετεράνους.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ. (αμέσως μετά την παρέλαση των βετεράνων της Ανατολικής κοιλάδας)
Τόπος: Μέσα Κέντρο Τέχνης Alliance Pavilion Stage, 1 Ε. Main Street στο κέντρο του Mesa (προσβάσιμο από ValleyMetro Rail)
Κόστος: Δωρεάν, οι δωρεές εκτιμώνται
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Πατριωτικό συναυλία στο Mesa

Το ετήσιο αφιέρωμα στην Αμερική για το Salt River Brass, συμπεριλαμβανομένων των πατριωτικών επιλογών.
Το 2016: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ.
Τόπος: Mesa Κέντρο Τεχνών
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 3 μ.μ.
Κόστος: $ 17 - $ 24 γενική αποδοχή
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Τα πάρκα Maricopa County τιμούν τους βετεράνους μας

Το 2005, το συμβούλιο εποπτικών αρχών του Maricopa County εξέδωσε επίσημη διακήρυξη για την επίλυση του γεγονότος ότι κάθε Ημέρα των Βετεράνων από το σημείο αυτό προς τα εμπρός θα παρατηρείται ως Ημέρα Εκτίμησης της Στρατιωτικής Υπηρεσίας σε όλα τα Πάρκα της Maricopa County. Όλο το ενεργό και μη ενεργό στρατιωτικό προσωπικό ενθαρρύνεται να επισκεφθεί οποιοδήποτε από τα πάρκα του νομού και να απολαύσει προσιτή αναψυχή. Το τέλος εισόδου $ 6 ανά φορτίο θα παραλειφθεί για το στρατιωτικό προσωπικό. Maricopa County πάρκα στο Σκτστλχάιλ / Ανατολική κοιλάδα: McDowell βουνό, Σαν Ταν βουνό, Usery βουνό.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

- - - - - -

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Κάθε Νοέμβριο σταματάμε και παίρνουμε τουλάχιστον λίγες στιγμές για να τιμήσουμε τους βετεράνους της Αμερικής την Ημέρα των Βετεράνων.

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει τελετές στο πάρκο Phoenix και Maricopa County Parks. Συνεχίζω να προσθέτω γεγονότα καθώς οι λεπτομέρειες ανακοινώνονται, γι 'αυτό ελέγξτε συχνά.

Αν φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα αλλά αναζητούσατε δραστηριότητες και εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης τον Μάιο, μπορείτε να βρείτε αυτούς εδώ . Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τα δύο!

Παρέλαση βετεράνων βουνών Daisy

Περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες θα πορεύσουν στην παρέλαση που φιλοξενείται από βετεράνους βουνών Daisy. Η διαδρομή της παρέλασης ξεκινά από το Gavilan Peak Parkway και τελειώνει στο Κοινοτικό Κέντρο. Η φετινή παρέλαση θα τιμήσει τους Επιθεωρητές Desert Shield / Desert Storm Veterans.
Το 2016: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου
Τόπος: Κοινοτικό πάρκο Anthem
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 10 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Παραδοσιακή Κολλέγιο του Paradise Valley Community Flag

Ο κ. Veronica Garcia, αντιπρόεδρος των φοιτητικών υποθέσεων του PVCC, ακολουθούμενος από τον Εθνικό Ύμνο του διοικητικού βοηθού του PVCC Aliceann Lunceford, την ανάδειξη της αμερικανικής σημαίας από το γραφείο Honor Guard της USMC και την υπόσχεση της διαβεβαίωσης υπό την αιγίδα του PVCC Κλαμπ Βετεράνων.


Το 2016: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου
Τόπος: 18401 N. 32nd St, Phoenix
Ώρα εκκίνησης για εκδήλωση: 8:30 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Ημέρα των Βετεράνων Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ενώστε τις ομάδες βετεράνων, τους φρουρούς χρωμάτων, τους ερμηνευτές και τους ομιλητές στο Εθνικό Μνημείο Αμερικανών Βετεράνων για ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο ηλιοβασίλεμα.

Η τελετή μιας ώρας ξεκινά στις 5 μ.μ. είναι ελεύθερο και ανοικτό για το κοινό, αλλά απαιτείται RSVP. Θα ακολουθήσει δεξίωση για την 50ή επέτειο του πολέμου του Βιετνάμ, στο εσωτερικό του Steele Auditorium του μουσείου. Ελάτε νωρίτερα την ημέρα για να απολαύσετε το Larry Redhouse Trio που εκτελεί πρότυπες και πρωτότυπες συνθέσεις συνδυάζοντας παραδοσιακές τζαζ, λατινικά και funk στην κεντρική αυλή από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Το 2016: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου
Τόπος: Μουσείο Χέρντ, Φοίνιξ στο Εθνικό Μνημείο Αμερικανών Βετεράνων Βετεράνων
Ώρα έναρξης για την εκδήλωση: 5 μ.μ.
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Gateway Community College

Το GateWay στις Τέχνες, προς τιμήν της Ημέρας των Βετεράνων και σε συνεργασία με το Κέντρο Βετεράνων GateWay και το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσιάζει το "The Flying Fleet". Συμμετείχαν στρατιωτικοί και έγχρωμοι φρουροί της τιμής στην προβολή αυτής της κλασικής σιωπηλής ταινίας από το 1929. Πάρκο στο δυτικό κομμάτι μακριά από την 38η οδό απέναντι από το δωμάτιο χαλκού, που βρίσκεται στο κτήριο ολοκλήρωσης εκπαίδευσης, ή να οδηγήσετε το ελαφρύ σιδηρόδρομο στο GateWay Community College στάση.
Το 2016: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου
Τόπος: 108 N. 40th St., Φοίνιξ (Χάλκινο δωμάτιο / IE1302)
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 6:30 μ.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Paradise Valley Community Βετεράνων Βαθμολογία BBQ

Οι παροχές ωφελούν τις δραστηριότητες υποστήριξης του Βετεράνου.

Το μενού περιλαμβάνει χάμπουργκερ, χοτ-ντογκ, μάρκες και νερό.
Το 2016: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου
Τόπος: 18401 N. 32nd St, Phoenix (KSC Courtyard)
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 11:30 π.μ.
Κόστος: δωρεά $ 5, δωρεάν για βετεράνους και οικογένειες με στρατιωτική ταυτότητα
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Πανεπιστήμιο Phoenix College Flag Αύξηση και εκτίμηση

Μέλη του Guardian Honor Guard θα εκτελούν νωρίς το πρωί τη σημαία που θα ακολουθήσει η δεξίωση καφέ και ντόνατς στο κέντρο Hannelly του Κολλεγίου. Η Έκθεση Εκτίμησης Βετεράνων στην πλατεία Sophomore θα περιλαμβάνει διασκέδαση, παιχνίδια και φαγητό, καθώς και αρκετούς εργοδότες που ενδιαφέρονται να προσλάβουν βετεράνους.
Το 2016: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου
Τόπος: 1202 W Thomas Rd, Φοίνιξ
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: αύξηση σημαίας στις 7:30 π.μ. Δίκαιη το μεσημέρι
Κόστος: δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Νότια ορεινή κοινότητα κολέγιο βετεράνων ιστορία

Παρουσιάζει τους βετεράνους του South Mountain μετά τις 9/11, που λένε τις προσωπικές τους ιστορίες με τα δικά τους λόγια.
Το 2016: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου
Τόπος: Βιβλιοθήκη της κοινότητας South Mountain, 7050 S 24th St., Phoenix
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 6 μ.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Ο ύμνος γιορτάζει την Ημέρα των Βετεράνων

Στις 11:11 π.μ. κάθε χρόνο στις 11/11, οι ακτίνες του ήλιου λάμπουν μέσα από τους πέντε πυλώνες του Ανθρώπου Βετεράνων Μνημόνιο, που αντιπροσωπεύουν τα πέντε κλάδους του στρατού, για να σχηματίσουν έναν τέλειο ηλιακό προβολέα πάνω από ένα μωσαϊκό της Μεγάλης Σφραγίδας των Ηνωμένων Κράτη μέλη. Αυτή τη χρονιά το Κοινωφελές Συμβούλιο του Ανθέμ και η Ομάδα Υποστήριξης Μνημείων Βετεράνων Βετεράνων γιορτάζουν την πέμπτη επέτειο της αφοσίωσης του Μνημείου. Η τελετή στο Memorial αναμένεται να διαρκέσει περίπου 70 λεπτά και να οδηγήσει κατευθείαν στον ηλιακό προβολέα 11:11 π.μ. στο AVM (ορατό μέσω οθονών LED). Το κάθισμα και ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένοι. Η παρτίδα που βρίσκεται δίπλα στο Μνημείο είναι αποκλειστικά για την ADA και για πάρκινγκ πιστώσεων μόνο. Οι μεσαίες και χαμηλότερες παρτίδες στο πάρκο, προσβάσιμες από το Gavilan Peak Parkway και το Whitman Drive, θα είναι ανοιχτές. offsite πάρκινγκ είναι διαθέσιμο στην εμπορική πλατεία απέναντι από το πάρκο. Τα λεωφορεία θα μεταβούν από το πάρκινγκ του γυμνασίου του Boulder Creek από τις 8 έως τις 9:30 π.μ. και θα επιστρέψουν από τις 11:45 έως τις 12:30. Οι τοπικοί κάτοικοι ενθαρρύνονται να περπατούν, ποδήλατο ή carpool για την εκδήλωση. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φτάσουν νωρίς. φέρνουν καρέκλες και νερό. φορούν κόκκινο, λευκό και μπλε. και να φέρει μικρές χειροκίνητες αμερικανικές σημαίες. Ειδικός προγραμματισμός θα γιορτάσει την περίσταση, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωινού για τη συλλογή χρημάτων, το οποίο φιλοξενείται από τους Αγίους Ρόους του Κολόμβου, στις 8 π.μ. Το πρόγραμμα που τιμά τους βετεράνους και τις οικογένειές τους θα περιλαμβάνει επίσης τις διευθύνσεις αξιόλογων βετεράνων. πατριωτική μουσική από την ProMusica Arizona, το Μουσικό Θέατρο του Ανθρώπου και μια χορωδία νεανικής σχολής νεοελληνικού / νέου ποταμού. ένα σταθμό γραφής "Ευχαριστούμε τον Βετεράνο" και στρατιωτικά αεροσκάφη.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τόπος: Memorial Veterans Memhem στο κοινοτικό πάρκο Anthem
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 10 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Παρέλαση Ημέρας Βετεράνων Φοίνιξ

Συμμετέχοντας σε περίπου 100 συμμετοχές για παρέλαση, η Παρέλαση Ημέρας των Βετεράνων είναι μια βιτρίνα στρατιωτικών και πολιτικών μονάδων πορείας, φρουρών, στρατιωτικών οχημάτων, ιππικών μονάδων, πλωτήρων, μπαλονιών και συγκροτημάτων. Οργανώσεις βετεράνων, πλωτήρες, συγκροτήματα, στρατιωτικά οχήματα, φρουρά χρώματος, στρατιωτικό αναβάτη και η 108η Εθνική Φρουρά Στρατού είναι επίσης μέρος αυτής της εκδήλωσης. Η παρέλαση ταξιδεύει νότια στην κεντρική λεωφόρο από το Montebello Drive στην οδό Camelback Road, γυρίζει ανατολικά στον Camelback Road στην 7η οδό, γυρίζει νότια στην 7η οδό και καταλήγει στην Indian School Road. Δείτε φωτογραφίες από προηγούμενη χρονιά (η παρέλαση είχε προηγουμένως χρηματοδοτηθεί από τη VA).
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τόπος: Κεντρικό Φοίνιξ
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 11 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Ημέρα Βετεράνων κολοκύθας

Το κοινό καλείται να παρευρεθεί στην ετήσια γιορτή των χοροθηκών και στο Potluck στο Μουσείο Pueblo Grande από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. για να τιμήσει τη μνήμη όλων των Βετεράνων που υπηρέτησαν το έθνος μας. Ο χορός κολοκύνθη διεξάγεται από την Αριζόνα Επικράτεια Κολοκύνθης Κοινωνία, μια μη κερδοσκοπική ομάδα Αμερικανών ινδικών Ηνωμένων Πολιτειών Βετεράνων Πολέμου και των οικογενειών τους που γιορτάζουν και υποστηρίζουν την τοπική κοινότητα βετεράνων Αριζόνα. Φέρτε το αγαπημένο πιάτο potluck για να το μοιραστείτε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος μεταξύ των χορών.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τόπος: Μουσείο Pueblo Grande, Φοίνιξ
Ώρα έναρξης για εκδήλωση: 11 π.μ.
Κόστος: Δωρεάν είσοδος
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Τα πάρκα Maricopa County τιμούν τους βετεράνους μας

Το 2005, το συμβούλιο εποπτικών αρχών του Maricopa County εξέδωσε επίσημη διακήρυξη για την επίλυση του γεγονότος ότι κάθε Ημέρα των Βετεράνων από το σημείο αυτό προς τα εμπρός θα παρατηρείται ως Ημέρα Εκτίμησης της Στρατιωτικής Υπηρεσίας σε όλα τα Πάρκα της Maricopa County. Όλο το ενεργό και μη ενεργό στρατιωτικό προσωπικό ενθαρρύνεται να επισκεφθεί οποιοδήποτε από τα πάρκα του νομού και να απολαύσει προσιτή αναψυχή. Το τέλος εισόδου $ 6 ανά φορτίο θα παραλειφθεί για το στρατιωτικό προσωπικό. Maricopa County Parks στο Φοίνιξ / Cave Creek: Σπήλαιο Creek, Spur Cross Ranch.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Η ομάδα RWB Ημέρα του Βετεράνου Phoenix 10k, 5k

Μια διαδρομή 10K, 5K τρέξιμο και 1 μίλι Run / Walk. Ένα μέρος των προϊόντων θα μεταφερθεί απευθείας στην ομάδα Red, White and Blue. Η αποστολή της ομάδας RWB είναι να εμπλουτίσει τη ζωή των βετεράνων της Αμερικής συνδέοντας τους με την κοινότητά τους μέσω σωματικής και κοινωνικής δραστηριότητας.
Το 2016: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου
Τόπος: Καταρράκτες της Αριζόνα, 5802 Ε. Indian School Rd., Φοίνιξ
Ώρα εκκίνησης για εκδήλωση: 9 π.μ.
Κόστος: $ 35
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

- - - - - -

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Κάθε Νοέμβριο σταματάμε και παίρνουμε τουλάχιστον λίγες στιγμές για να τιμήσουμε τους βετεράνους της Αμερικής την Ημέρα των Βετεράνων.

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει ειδικές προσφορές σε εστιατόρια, μπαρ, λιανοπωλητές, παρόχους υπηρεσιών και εκείνες τις τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν στρατιωτικές εκπτώσεις σε συνεχή βάση.

Αν φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα αλλά αναζητούσατε δραστηριότητες και εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης τον Μάιο, μπορείτε να βρείτε αυτούς εδώ . Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τα δύο!

Εκπτώσεις και Ειδικές Προσφορές για Βετεράνους

Δωρεάν είσοδος στα Εθνικά Πάρκα της Αριζόνα
Υπάρχουν 16 εθνικά πάρκα, ιστορικοί χώροι και χώροι αναψυχής στην Αριζόνα που διοικούνται από την υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου που προσφέρουν δωρεάν είσοδο για όλους. Η απαλλαγή από τα τέλη περιλαμβάνει εισιτήρια εισόδου, τέλη εμπορικής εκδρομής και τέλη εισόδου για μεταφορά. Δεν συμπεριλαμβάνονται άλλες αμοιβές όπως κράτηση, κάμπινγκ, εκδρομές, παραχώρηση και αμοιβές που εισπράττονται από τρίτους.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τόπος: Εθνικά πάρκα στην ΑΖ
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Ημέρα του Βετεράνου 2016 στο Αρχικό Πρωινό
Βετεράνοι και Ενεργός Δακτύλιος Τα στρατιωτικά μέλη τρώνε δωρεάν όταν παραγγέλνουν ένα από τα παρακάτω αντικείμενα (ή μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μενού για $ 10 από την τιμή του μενού): Κρεμασμένο βόειο κρέας σε τοστ? Τυριά χοιρινού κρέατος και αυγά? Χοίροι και αυγά χοιρινού κρέατος. Κολοκυθάκια κολοκύθας πεκάν? Triple Berry Γαλλικό τοστ.

Πρέπει να δείχνει στρατιωτική ταυτότητα.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 6:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Τόπος: Το πρωτότυπο πρωινό, 13623 N. 32nd St., Phoenix
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Δωρεάν μπάρμπεκιου στο Famous Dave's
Μια δωρεάν "Δύο χαιρετισμούς κρέατος". Το "Two Salat Salute" είναι μια επιλογή από δύο διαφορετικά κρέατα, όπως τα St Louis-Style Ribs, τη Γεωργία ψιλοκομμένο χοιρινό, το Texas Beef Brisket, το ψητό ή μπάρμπεκιου κοτόπουλο, παραδοσιακά ή αποξηραμένα κοτόπουλα, Southside Rib Tips, Hot Link Sausage, Προσφορές ή μπιφτέκι με καραμέλα, σερβιρισμένο με Muffin από ψωμί καλαμποκιού και με επιλογή από τη μια πλευρά.

Ισχύει μόνο για Dine-In. Ισχύει για όλο το στρατιωτικό προσωπικό με έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία και απόδειξη στρατιωτικής υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας ταυτότητας υπηρεσίας US Uniformed Service, από τη μορφή DD-214 ή την τρέχουσα δήλωση άδειας και αποδοχών με φωτογραφία ταυτότητας).
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από 11 π.μ. έως 10 μ.μ.
Τοποθεσία: Ισχύει μόνο για Chandler, Peoria, Mesa Riverview και το SanTan Village Mall Οι διάσημες τοποθεσίες του Dave
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Δωρεάν γεύματα για βετεράνους την ημέρα των βετεράνων στο Abrazo
Τα έξι νοσοκομεία του δικτύου υγείας της Abrazo θα παρέχουν δωρεάν γεύματα σε βετεράνους την Ημέρα των Βετεράνων ως εξής:
Abrazo Arrowhead Campus, 18701 N. Ave., Glendale, και
Καρδιολογικό Νοσοκομείο Abrazo Αριζόνα, 1930 E. Thomas Road, Φοίνιξ
Σερβίρουμε πρωινό από τις 6:30 έως τις 9:30 π.μ. Τα μέλη της κοινότητας των μη βετεράνων μπορούν να αγοράσουν το πρωινό για δωρεά μετρητών αξίας 4 δολαρίων. Τα έσοδα θα δοθούν στον Καλύτερο Φίλο του Στρατιώτη, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει στρατιωτικούς βετεράνους των ΗΠΑ με σέρβις σέρβις ή θεραπευτικούς συντρόφους. Το πρωινό των Βετεράνων θα περιλαμβάνει φρούτα, μπέικον, λουκάνικα, αυγά, βάφλες με μούρα, πλιγούρι βρώμης, γλυκά, γιαούρτι και διάφορα ποτά.
Abrazo Central Campus, 2000 W. Bethany Home Road, Φοίνιξ
Παροχή γευμάτων από τις 7 π.μ. έως τις 6:30 μ.μ., ένα πακέτο, δύο πλευρές, ένα μεγάλο ποτό και επιδόρπιο.

Νωπά ψημένα μπισκότα και τσάντες αρπάγης από καραμέλες θα πωληθούν για να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο των τραυματιών πολεμιστών.
Abrazo Maryvale Campus, 5102 W. Campbell Ave., Phoenix
Το πρωινό σερβίρεται από τις 7 έως τις 10 το βράδυ. Οι βετεράνοι μπορούν να επιλέξουν από τα είδη καφετέρια μέχρι και 7 δολάρια. Οι επισκέπτες με βετεράνους θα λάβουν έκπτωση 20% στο πρωινό τους.
Abrazo Scottsdale Campus, 3929 E. Bell Road, Scottsdale
Παροχή δωρεάν γεύματος σε βετεράνους κατά τις ώρες καφέ 6:30 με 9:30 π.μ. (πρωινό). 11 π.μ. έως 2:30 μ.μ. (μεσημεριανό). και 4:30 με 9:30 μ.μ. (δείπνο). Δωρεάν γεύματα θα παρέχονται επίσης στους επισκέπτες που συνοδεύουν βετεράνους.
Camp Abrazo West, 13677 W. McDowell Road, Goodyear
Παροχή δωρεάν γευμάτων στους βετεράνους κατά τις ώρες καφέ: 7 με 10 π.μ. (πρωινό). 11 π.μ. έως 4 μ.μ. (μεσημεριανό). και 5 με 7 μ.μ. (δείπνο). Τα γεύματα περιλαμβάνουν ένα τετράγωνο, δύο πλευρές, ένα μεγάλο ποτό και επιδόρπιο.


Τα γεύματα θα εκτιμηθούν κάτω από 10 δολάρια το καθένα.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Περισσότερες πληροφορίες: online

Ημέρα του Βετεράνου στους κινηματογράφους Pollack Tempe
Προς τιμήν όλων όσων υπηρετούν το μεγάλο μας έθνος, οι Pollack Tempe Cinemas προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους ενεργούς στρατιωτικούς και στρατιωτικούς βετεράνους. Οι κινηματογραφικές ταινίες του Pollack Tempe Cinemas περιλαμβάνουν το Bill Murray κλασικό, το Stripes, το Gran Torino του Clint Eastwood, τη βραβευμένη ταινία Quenton Tarantino, το Inglourious Basterds και το Patriot με τον Mel Gibson. Εμφανίστε ένα στρατιωτικό δελτίο ταυτότητας ή ταυτότητα βετεράνων στο περίπτερο του εισιτηρίου του κινηματογράφου. Όλο το χρόνο, το Pollack Tempe Cinemas προσφέρει είσοδο $ 3 σε όλες τις ταινίες, με εισδοχή $ 2 την Τρίτη.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: Pollack Tempe Cinemas ( χάρτης )
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Πρόγραμμα Έκπτωσης Βετεράνων Κρατικών Πάρκων της Αριζόνα
Το πρόγραμμα παρέχει:

Το πρόγραμμα δεν ισχύει για τα εισιτήρια για τα σπήλαια Kartchner Caverns State Park, ειδικές χρεώσεις χρήσης, ειδικές αμοιβές προγραμμάτων, ειδικές αμοιβές για εκδηλώσεις, ειδικές αμοιβές εισόδου, τυχόν ισχύοντα τέλη κράτησης, αμοιβές κατασκήνωσης ή χρεώσεις στάθμευσης. Τα προγράμματα και τα γεγονότα που παρέχονται από τρίτους φορείς εκμετάλλευσης, πωλητές ή παραχωρησιούχους απαλλάσσονται από την παροχή της έκπτωσης. Δεν ισχύει για το Boyce Thompson Arboretum State Park. Για να λάβετε το δελτίο σας, παραδώστε την τεκμηρίωση Βετεράνων με αναπηρία ή το σημερινό Στρατιωτικό Αναγνωριστικό σας σε Κέντρο Επισκεπτών Πάρκων και ζητήστε να περάσετε ένα Πρόγραμμα Εκπτώσεων Βετεράνων Το Pass περάσει 2 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής του.
Το 2016: συνεχίζεται
Χάρτης των κρατικών πάρκων της Αριζόνα
Περισσότερες πληροφορίες: online ή τηλεφωνήστε στο 602-542-4174

Είσοδος ελεύθερη στο Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς AZ στο Papago Park
Σπίτι του εκατονταετούς μουσείου και προσφέρει δωρεάν είσοδο καθημερινά σε βετεράνους και ενεργό στρατό.
Το 2016: κάθε μέρα (κλειστή Δευτέρα)
Περισσότερες πληροφορίες: online

Μια παγωμένη μέρα παλατιών κοινωνική κοινωνική
Απολαύστε μια δωρεάν συναυλία για να γιορτάσετε και να τιμήσετε τους βετεράνους μας, με έμφαση στην πατριωτική μουσική και μια επίδειξη / εξήγηση του Mighty Wurlitzer Theatre Pipe Organ του OSP. Δεν θα προσφέρεται υπηρεσία φαγητού εκτός από τα ποτά και το παγωτό και θα είναι διαθέσιμα για αγορά στην τρέχουσα τιμολόγηση μενού. Η Οργάνωση Stop Pizza δέχεται μόνο μετρητά / επιταγές. Δεν έχουν γίνει δεκτές χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 1:30 μ.μ. έως τις 3 μ.μ., τις πόρτες στις 1:15 μ.μ.
Τόπος: Οργάνωση Stop Pizza , Mesa
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Δωρεάν είσοδος για βετεράνους στο Κέντρο Ανακάλυψης της LEGOLand
Οι βετεράνοι με ταυτότητα θα γίνουν ελεύθεροι στην Ημέρα των Βετεράνων. Η οικογένεια μπορεί να εισέλθει μαζί με τον Βετεράνο με και να λάβει $ 3 off στρατιωτική έκπτωση. Tempe.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Περισσότερα για το κέντρο ανακάλυψης του LEGOLAND

Δωρεάν είσοδος για βετεράνους στη ζωή της Αριζόνα
Οι βετεράνοι με ταυτότητα θα γίνουν ελεύθεροι στην Ημέρα των Βετεράνων. Η οικογένεια μπορεί να εισέλθει μαζί με τον Βετεράνο για $ 10 ανά άτομο. Tempe.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Περισσότερα για το SEA Life Αριζόνα

Στρατιωτική / Βετεράνος Έκπτωση στο Omni Scottsdale Resort & Spa στο Montelucia
Η Omni προσφέρει ειδικές τιμές για ενεργούς και συνταξιούχους υπαλλήλους της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ, υπάλληλοι του κράτους, της πόλης, της επαρχίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενεργό ή συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό και μέλη ξένων κυβερνήσεων με έγκυρη ταυτότητα. Μέγιστα δύο δωμάτια ανά αναγνωριστικό. Κατά το check-in απαιτείται η σωστή ταυτότητα.
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Ετικέτα σκυλιών ετικέτα ζυθοποιίας Legacy στο Sierra Bonita Grill
Το Sierra Bonita Grill στο Φοίνιξ είναι το πρώτο εστιατόριο της κοιλάδας που σερβίρει το σκυλί Tag Brewing Legacy Lager, μια μπύρα που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τις ζωές και τις κληρονομιές στρατιωτικών ήρωων. Το Legacy Lager του Dog Tag παρασκευάζεται με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας διπλής σειράς και ειδικότητας βύνη, λυκίσκο Magnum και Saaz και ζυμώνεται με μια διαχρονική αμερικάνικη μαγιά ζύμης. Το 100% των κερδών του Dog Tag Brewing είναι δωρεές στο Ίδρυμα Dog Brewing Foundation. Η αποστολή του ιδρύματος είναι να υποστηρίξει και να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες Gold Star Family. Οι οικογένειες χρυσών αστεριών είναι εκείνοι που έχασαν μέλη της οικογένειας στην υπηρεσία του έθνους μας. Για να υποστηρίξει περαιτέρω τις πρωτοβουλίες του Ίδρυμα Dog Brewing Foundation, η Sierra Bonita Grill θα δωρίσει το 50% της τιμής αγοράς από την πώληση κάθε μπύρας στον οργανισμό.
Το 2016: Συνεχής, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα
Τοποθεσία: Sierra Bonita Grill, 7ος St. & Glendale, Φοίνιξ
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Οι βετεράνοι τρώνε δωρεάν
Το ενεργό και συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό λαμβάνει ένα δωρεάν εισιτήριο από το μενού των ειδικών βετεράνων του Twin Peaks την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, το οποίο περιλαμβάνει Philly Cheesesteaks, Σάντουιτς Chicken Ranch, Σαλάτες Κοτόπουλου Μπάφαλο, Προσφορές Κοτόπουλου και, φυσικά, κλασικά Cheeseburgers. Το δωρεάν εισιτήριο είναι μόνο για τους πελάτες που γευματίζουν, ένα στοιχείο ανά άτομο, στις δύο θέσεις του εστιατορίου, 8787 E. Frank Lloyd Wright Blvd. στο Scottsdale και στο 2135 E. Camelback Rd. στο Φοίνιξ.

Miracle Mile Deli
Προσφέροντας το πατριωτικό σάντουιτς παρθραμιού, τηγανητές πατάτες και τουρσί για $ 9 από τις 7 έως τις 13 Νοεμβρίου. Αυτό είναι ένα ειδικό για όλους - προς τιμήν των διακοπών και των προεδρικών εκλογών.
Το 2016: 7 - 13 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 4433 N. 16th Street, Φοίνιξ
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Το Καταφύγιο
Αυτό το καφενείο και το wine bar, μια κοινωνική επιχείρηση των Καθολικών Φιλανθρωπικών Οργανισμών, προσφέρει τρεις τσάντες Cafe Esperanza καφέ για $ 25 την Ημέρα των Βετεράνων, 11 Νοεμβρίου 2016. Ο καφές είναι συνήθως $ 10 ανά τσάντα. Θα προσφέρουν επίσης δωρεάν αποστολή για online παραγγελίες καφέ από 6 τσάντες ή περισσότερο.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 4727 N. 7th Ave., Phoenix
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Ελεύθερη είσοδος στην απολυμένη πίτα
Όλοι οι ενεργητικοί ή συνταξιούχοι στρατιώτες θα λάβουν δωρεάν εισιτήριο. Αυτή η προσφορά περιορίζεται σε μία πίτσα ή σαλάτα ανά άτομο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείτε σωστή στρατιωτική ταυτότητα ή να ντυθείτε με στολή. Δεν απαιτείται αγορά.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 15 τοποθεσίες κοιλάδων
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Η υγιή αγορά του Luci
Αυτή η Ημέρα των Βετεράνων δείχνει την στρατιωτική σας ταυτότητα και παίρνει 20% από το φαγητό ή το ποτό σας. Η έκπτωση ισχύει μόνο για την παραγγελία του βετεράνου.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: Bethany και 16th Street, Φοίνιξ
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Ο Λουκί στο Οπωροφόρο
Αυτή η Ημέρα των Βετεράνων δείχνει την στρατιωτική σας ταυτότητα και παίρνει 20% από το φαγητό ή το ποτό σας. Η έκπτωση ισχύει μόνο για την παραγγελία του βετεράνου.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 15 τοποθεσίες κοιλάδων
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Ημέρα Βετεράνων στο Hyatt Regency Phoenix
Το Hyatt Regency Phoenix υποστηρίζει τους βετεράνους με ειδικές εκδηλώσεις.

Όλες οι προσφορές απαιτούν απόδειξη επίδοσης με τη μορφή Στρατιωτικής Κάρτας (ενεργός / εφεδρικός / συνταξιούχος), Δήλωση Τρέχοντων Αδειών και Κερδών (LES), Άδεια οδηγού με Ονομασία Βετεράνων, φωτογραφία σε στολή, φορώντας ομοιόμορφη (αν το επιτρέπει η υπηρεσία σας) , Κάρτα Οργανωτών Βετεράνων (π.χ. Αμερικανική Λεγεώνα και VFW), DD214, χαρτιά εκφόρτωσης ή άλλη μορφή αναγνώρισης.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 122 N. Second Street, Φοίνιξ
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Κάνω ποδήλατο
Το Pedego Scottsdale θα προσφέρει στους βετεράνους μια δωρεάν ώρα ενοικίασης, καθώς και $ 100 από ένα Pedego Electric Bike.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 6945 E. 5th Avenue, Scottsdale
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Ημέρα Βετεράνων στο Casino Arizona και το Talking Stick Resort
Ένα γεύμα δύο για ένα θα προσφέρεται στο Eagles Buffet στο Casino Arizona και στο Wandering Horse Buffet στο Talking Stick Resort. Για να επωφεληθούν από την ειδική στρατιωτική θητεία, οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να παρουσιάσουν την απόδειξη υπηρεσίας τους καθώς και τις κάρτες τους Club Rewards Club (η συμμετοχή και η συμμετοχή είναι δωρεάν). Αυτά τα φαγητά θα λάβουν επίσης ένα αναμνηστικό ποτήρι με τα γεύματά τους. Η χαρτοπαικτική λέσχη Αριζόνα φιλοξενεί επίσης ένα τουρνουά αυλακώσεων στρατιωτικής εκτίμησης στις 11 Νοεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 1:15 μ.μ., με έπαθλα αξίας 4.000 δολαρίων. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι συνεδρίες διάρκειας δύο λεπτών θα διαρκούν κάθε 15 λεπτά. Η είσοδος αρχίζει, εξυπηρετεί πρώτα και είναι ελεύθερη στους βετεράνους και τους ενεργούς στρατιώτες που παρουσιάζουν τις κάρτες του Club Rewards Club. Για να συμμετάσχουν στο τουρνουά, οι συμμετέχοντες πρέπει να εγγραφούν μεταξύ 10:30 π.μ. και 1 μ.μ. στην Τράπεζα 248 κοντά στην αίθουσα Bingo.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από 11 π.μ. έως 3 μ.μ. (μεσημεριανό)

Δίνοντας το κέντρο ευεξίας του Δέντρου
Αυτό το αριστοτέλειο ιατρείο κάνναβης που προσφέρει άδεια προσφέρει στους βετεράνους το 20% της συνολικής παραγγελίας τους. Οι βετεράνοι θα λάβουν επίσης δωρεάν t-shirt του Βετεράνου.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Τοποθεσία: Φοίνιξ και Μέσα
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Οι αντιπρόσωποι Larry H. Miller
Οι αντιπρόσωποι Larry H. Miller στην περιοχή Metro Phoenix εκτιμούν την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των βετεράνων και εκείνων που υπηρετούν επί του παρόντος στο στρατό. Ως εκ τούτου, προσφέρονται οι ακόλουθες ειδικές στρατιωτικές τιμές και εκπτώσεις κατά την Ημέρα των Βετεράνων και καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά):
Larry H. Miller Avondale Dodge Ram: 500 δολάρια μπόνους σε νέο όχημα
Larry H. Miller Avondale Chrysler Jeep: 500 δολάρια μπόνους σε νέο όχημα
Larry H. Miller Peoria Dodge Ram: 500 δολάρια μπόνους σε νέο όχημα
Larry H. Miller Έκπληξη Chrysler Dodge: Από τις 1 έως τις 21 Νοεμβρίου, διπλασιάστε την έκπτωση για 2017 νέα οχήματα και $ 1.000 μπόνους μετρητά. $ 500 μπόνους μετρητών σε 2016 οχήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σε όλα τα νέα μοντέλα στη συνέχεια.
Larry H. Miller Toyota Peoria: $ 500 από κάθε νέο όχημα της Toyota που αγοράστηκε χρησιμοποιώντας την Toyota Financial Services. Διπλασιάστε την τυπική έκπτωση από τις 11-13 Νοεμβρίου 2016.
Larry H. Miller Hyundai Peoria: λάβετε πρόσθετα οχήματα ύψους 500 $ για τα μοντέλα του νέου μοντέλου Hyundai 2015, 2016 και 2017.
Larry H. Miller Fiat Avondale: 500 δολάρια μπόνους σε νέο όχημα
Το 2016: σε εξέλιξη, εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά παραπάνω
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Κεντρική κουζίνα
Μια δωρεάν πίττα τυριού 10 ιντσών και ένα πλυντήριο συντριβάνι για όλους τους ενεργούς, αποθεματικούς, πρώην ή βετεράνους στρατιωτικούς μέλη όλο το σαββατοκύριακο της Ημέρας του Βετεράνου.
Το 2016: 11 Νοεμβρίου - 13 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 5813 N. 7th Street, Φοίνιξ
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Η πιτσαρία του Spinato
Οι βετεράνοι λαμβάνουν το 25% του συνολικού γεύματός τους.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: Και οι πέντε τοποθεσίες στο Phoenix, Scottsdale, Tempe, Ahwatukee
Περισσότερες πληροφορίες: σε απευθείας σύνδεση

Αρχικό πρωινό
Βετεράνοι και Ενεργός Δακτύλιος Τα στρατιωτικά μέλη τρώνε δωρεάν όταν παραγγέλνουν ένα από τα παρακάτω αντικείμενα (ή μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μενού για $ 10 από την τιμή του μενού): Κρεμασμένο βόειο κρέας σε τοστ? Τυριά χοιρινού κρέατος και αυγά? Χοίροι και αυγά χοιρινού κρέατος. Κολοκυθάκια κολοκύθας πεκάν? Triple Berry Γαλλικό τοστ. Πρέπει να δείχνει στρατιωτική ταυτότητα.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 6:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Τοποθεσία: 13623 N. 32nd St., Φοίνιξ
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Jacksons Car Wash
Την Ημέρα των Βετεράνων, όλοι οι βετεράνοι και το στρατιωτικό προσωπικό που παρέχουν έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα θα λάβουν δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτων πλήρους υπηρεσίας (τιμή 13,99 δολαρίων) σε οποιαδήποτε θέση πλήρους εξυπηρέτησης Jacksons Car Wash στην κοιλάδα. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, τα μέλη στρατιωτικής υπηρεσίας λαμβάνουν έκπτωση 3 $ σε πλυντήρια αυτοκινήτων πλήρους υπηρεσίας όταν παρουσιάζουν το στρατιωτικό τους δελτίο ταυτότητας σε οποιαδήποτε θέση πλήρους εξυπηρέτησης Jacksons Car Wash.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 7:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ.
Τοποθεσίες: 11 τοποθεσίες στο Phoenix, Tempe, Scottsdale, Gilbert, Peoria
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Αμερικάνικο γκριλ του Ρίκο
Το αμερικανικό Grill της Rico συνεργάζεται με την Βόρεια Βότκα, μια αμερικανική βότκα με πλούσια βετεράνο, αμερικανική βότκα χωρίς γλουτένη που υποστηρίζει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις των Αμερικανών βετεράνων για να τιμήσουν, να γιορτάσουν και να δώσουν πίσω σε βετεράνους και ενεργούς άνδρες και γυναίκες. ειδικές προσφορές. Τα $ 1 από την πώληση Vodka του κάθε ηρώου πηγαίνουν στο Amvets.
Το 2016: 11 Νοεμβρίου - 13 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: Pointe Hilton Squaw Peak Resort στο Φοίνιξ
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Sizzler
Γιορτάζοντας τους βετεράνους των Ηνωμένων Πολιτειών και το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό με δωρεάν γεύμα και ποτό την Ημέρα των Βετεράνων. Οι επισκέπτες με απόδειξη στρατιωτικής εξυπηρέτησης μπορούν να επιλέξουν μία από τις τρεις επιλογές συμμετοχής: μια τριπλή μπριζόλα, μια κουταλάκι Malibu ή μια γαρίδα μισής δωδεκάδας. Δωρεάν ποτά είναι ο καφές, το παγωμένο τσάι ή το ποτό της βρύσης. Δειπνήστε σε υπηρεσία μόνο στις συμμετέχουσες τοποθεσίες. Απόδειξη στρατιωτικής θητείας περιλαμβάνει την Αμερικανική Κάρτα Ταυτότητας Υπηρεσιών, την Αμερικανική Κάρτα Ταυτοποίησης Υπηρεσιών, την Τρέχουσα Κατάσταση Αδείας και Κερδών (LES), την κάρτα οργάνων βετεράνων (DF214), τη φωτογραφία σε αμερικανική στολή ή τη στολή.
Το 2016: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου έως 4 μ.μ.
Τοποθεσίες: 1050 S Country Club Dr., Mesa και 5060 W. Indian School Rd., Φοίνιξ
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

Scottsdale Bullion & Coin
Προσφέροντας ειδική έκπτωση 1% (1%) σε όλους τους βετεράνους και ενεργά στρατιωτικά μέλη σε όλες τις αγορές από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου 2016. Επιπλέον, θα δώσουμε ένα μέρος των κερδών που πραγματοποιήσαμε το Νοέμβριο στην αμερικανική υπηρεσία Κοινωνία των ζώων.
Το 2016: 9-11 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: 14500 N Northsight Blvd # 204, Scottsdale
Λάβετε περισσότερες πληροφορίες: online

- - - - - -

Σελίδα 1: Γιορτές Βετεράνων: Δυτική κοιλάδα
Σελίδα 2: Εορτασμοί της Ημέρας των Βετεράνων: Scottsdale και East Valley
Σελίδα 3: Εορτασμοί Ημέρας Βετεράνων: Ανθέμ, Φοίνιξ
Σελίδα 4: Εστιατόριο, Spa και λιανικές τιμές

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.