Χάρτης και κατευθύνσεις του κράτους του Αριζόνα

Αυτός ο χάρτης θα σας κατευθύνει προς το κυβερνητικό συγκρότημα όπου βρίσκεται το Κρατικό Capitol της Αριζόνα στο κέντρο του Φοίνιξ, περίπου ένα μίλι δυτικά από το κέντρο ψυχαγωγίας και αθλητισμού του κέντρου του Φοίνιξ. Στο συγκρότημα του Καπιτώνα της Αριζόνα θα βρείτε:

Αίθουσα του Καπιτωλίου της Αριζόνα
1700 West Washington Street
Phoenix, ΑΖ 85007

Γραφείο του Κυβερνήτη της Αριζόνα
602-542-4331

Μουσείο του Καπιτώπου της Αριζόνα Τηλέφωνο
602-926-3620

Οδηγίες προς το γραφείο του κυβερνήτη, το νομοθετικό σώμα της Αριζόνα, το μουσείο του κρατικού καπιταλισμού της Αριζόνα και το Memorial Plaza του Wesley Bolin

Στο πάρκο Wesley Bolin Plaza διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες στο Μουσείο του Καπιτώπου της Αριζόνα, στις εργασίες House / Senate, στο Memorial 9-11 και στο Wesley Bolin Memorial Plaza. Βρίσκεται ακριβώς ανατολικά του κτιρίου Capitol, με μια νότια είσοδο από τον Jefferson μεταξύ της 16ης και της 17ης Λεωφόρου (ο Jefferson είναι ένας δρόμος μονής κατεύθυνσης στην περιοχή αυτή πηγαίνοντας προς τα ανατολικά) και μια άλλη είσοδος στάθμευσης στο βόρειο τμήμα του Adams (Adams είναι ένας - δρόμος που οδηγεί δυτικά).

Από το I-17 ακολουθήστε το Exit 197, State Capitol / 19th Avenue. Οδηγήστε βόρεια προς Jefferson, στη συνέχεια ανατολικά στην 17η λεωφόρο για την είσοδο στο πάρκινγκ Wesley Bolin Plaza.

Από το I-10 (Papago Freeway) πάρτε το Exit 143C, στρίψτε νότια στην 19η Λεωφόρο. Οδηγήστε στον Τζέφερσον και στρίψτε ανατολικά στην 17η Λεωφόρο με το πάρκινγκ Wesley Bolin Plaza.

Αν έρχεστε από την περιοχή ψυχαγωγίας του Downtown Phoenix ή την περιοχή του συνεδριακού κέντρου, μπορείτε να οδηγήσετε δυτικά στην Ουάσινγκτον. Ψάξτε για την είσοδο στον βόρειο χώρο στάθμευσης επισκεπτών πριν φτάσετε στην 17η Λεωφόρο.

Το METRO Light Rail δεν διαθέτει σταθμό κοντά στο Κρατικό Κεφάλαιο της Αριζόνα. Ο πλησιέστερος σταθμός βρίσκεται περίπου 1 μίλι μακριά στην 1η Λεωφόρο και τον Jefferson. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Valley Metro Trip Planner για να βρείτε τις καλύτερες συνδέσεις εάν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά. Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από διάφορες πόλεις και πόλεις του Greater Phoenix στο Phoenix.