Το Delta εξαλείφει τα εισιτήρια "Round the World"

Δεν θα είστε σε θέση να κάνετε κράτηση εισιτηρίων Skymiles RTW

Αν έχετε συλλέξει και εξαργυρώσει τα μίλια συχνών επιβατών για τουλάχιστον μερικά χρόνια, πιθανότατα έχετε ακούσει εισιτήρια "γύρου του κόσμου" (ή RTW). Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα δρομολόγια είτε με μετρητά είτε με τακτικά δρομολόγια, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε θέσεις ανάθεσης για τις πτήσεις που χρειάζεστε μήνες πριν και να κλειδώσετε τον εαυτό σας σε μια μακρά λίστα διεθνών πτήσεων, προτού αρχίσετε να ταξιδεύετε.

Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για την εξαργύρωση, αλλά εάν καταφέρετε να βρείτε θέσεις ανάθεσης στις πτήσεις που χρειάζεστε και σχεδιάζετε μια διαδρομή που ικανοποιεί τις απαιτήσεις εξαργύρωσης της αεροπορικής εταιρείας (συνήθως μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο ο κόσμος προς μια κατεύθυνση και πρέπει να διασχίσετε τόσο τον Ατλαντικό όσο και τον Ειρηνικό Ωκεανό), τα εισιτήρια RTW μπορούν να καταλήξουν σε πολύ καλή συμφωνία.

Έτσι, η τελευταία προσαρμογή του προγράμματος SkyMiles θα είναι σίγουρα απογοητευτική για κάποιους. Η Delta είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας όσον αφορά τα υψηλά ποσοστά εξαργύρωσης και την χαμηλή διαθεσιμότητα θέσεων χαμηλού επιπέδου, καθώς και με βραβεία παγκόσμιου διαγωνισμού που ήταν αδύνατο ή τουλάχιστον πολύ δύσκολο να εξαργυρωθούν, η εξάλειψη του προγράμματος δεν θα έχει μια μεγάλη επίδραση στην πλειοψηφία των συχνών δρομολογητών. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια αξιοσημείωτη οπισθοδρόμηση σε ένα ήδη περιοριστικό πρόγραμμα συχνών επιβατών και για ορισμένα μέλη που εργάζονται για να αυξήσουν τις ισορροπίες τους για πολλά χρόνια, προκειμένου να φτάσουν τα επίπεδα αποπληρωμής των αστρονομικών γύρων του κόσμου 180.000 μιλίων για την κατηγορία Coach ή 280.000 για την Business Class (όπως και άλλες εξαγορές, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Delta SkyMiles για να ταξιδέψετε σε διεθνή First Class, ακόμη και σε αεροπορικές εταιρίες-εταίρους ), είναι πράγματι μια σημαντική αποτυχία.

Η Delta διέκοψε τις εξαγορές όλων των γύρων του κόσμου την 1η Ιανουαρίου 2015, αν και η αεροπορική εταιρεία επέτρεψε τις εξαγορές μίας διαδρομής την ίδια ημερομηνία, καθιστώντας ακόμη δυνατή μια διαδρομή γύρο του κόσμου, αν και για πολύ μεγαλύτερο αριθμό μιλίων . Το Delta είχε προηγουμένως απαιτήσει τακτικά δρομολόγια για την κράτηση εισιτηρίων μετ 'επιστροφής κατά την εξαργύρωση μιλίων από το πρόγραμμα SkyMiles, αλλά όπως οι ανταγωνιστές της American Airlines και της United Airlines, η Delta θα επιτρέψει σύντομα κρατήσεις μίας διαδρομής, καθώς και βραβεία μιλίων + μετρητών.

Η επιλογή μονής κατεύθυνσης επέτρεψε στους ταξιδιώτες να συνδυάσουν τα βραβεία Delta με τα προγράμματα των άλλων μεταφορέων, επιτρέποντας την πρόσβαση σε πολλούς άλλους προορισμούς μέσω ενός πολύ μεγαλύτερου δικτύου αεροπορικών εταιρειών. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα μίλια του Δέλτα για να πετάξετε το KLM στο Άμστερνταμ, τα μίλια των Ηνωμένων Πολιτειών για να ταξιδέψετε στη Νότια Αφρική και τα αμερικάνικα μίλια για να μετακινηθείτε στην Ασία, για παράδειγμα Τα βραβεία μονής κατεύθυνσης παρέχουν πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από τα εισιτήρια γύρου του κόσμου, τα οποία είναι δύσκολο να αλλάξουν μόλις αρχίσετε να ταξιδεύετε. Επιπλέον, με βραβεία μονής κατεύθυνσης, μπορείτε να ξεκινήσετε μια μακρά περιηγητή γύρο του κόσμου χωρίς να κάνετε κράτηση όλων των πτήσεων σας, επιτρέποντάς σας να παρατείνετε τη διαμονή σας σε συγκεκριμένους προορισμούς και να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας καθώς πηγαίνετε.

Τελικά, οι περισσότερες επιλογές εξαργύρωσης βραβείων είναι επωφελείς για τους ταξιδιώτες και ακόμα και αν λίγα μέλη εκμεταλλεύτηκαν τις κρατήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως ισχυρίζεται η Delta, είναι καλύτερα να έχετε την επιλογή να ταξιδέψετε σε εισιτήριο RTW, αν θέλετε.