Πριν πάτε στη Γερμανία

Είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στη Γερμανία; Πριν πάτε, ελέγξτε αυτούς τους χρήσιμους πόρους που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε το ταξίδι σας, ειδικά αν πρόκειται για πρώτη φορά στη Γερμανία. Από τις απαιτήσεις θεώρησης, τις συμβουλές του προϋπολογισμού, τις συμβουλές για το πότε να πάτε και τι να δείτε, αυτοί οι πόροι προγραμματισμού της Γερμανίας θα σας ξεκινήσουν.

Χρειάζεστε μια θεώρηση για τη Γερμανία;

Εάν είστε πολίτης των ΗΠΑ και δεν θέλετε να παραμείνετε περισσότερο από 90 ημέρες, τότε δεν χρειάζεστε θεώρηση, μόνο ένα έγκυρο διαβατήριο των ΗΠΑ.

Σε περίπτωση που προγραμματίζετε να μείνετε περισσότερο ή θέλετε να σπουδάσετε ή να εργαστείτε στη Γερμανία, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση.

Πότε να πάτε στη Γερμανία

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Γερμανία; Αυτό εξαρτάται κυρίως από εσάς - αγαπάτε ζεστές, ηλιόλουστες μέρες και δεν σας πειράζει μακρές γραμμές μπροστά στα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα; Ή μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις χαμηλές θερμοκρασίες για να ανταμειφθείτε με χαμηλές τιμές και λιγότερα πλήθη; Ελέγξτε την επισκόπηση της Γερμανίας και στις τέσσερις εποχές, συγκρίνετε πτήσεις και ανακαλύψτε ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε τη Γερμανία.

Πού να πάτε στη Γερμανία

Γνωρίζετε ήδη πού θέλετε να πάτε στη Γερμανία; Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε, και η απόφαση για έναν προορισμό μπορεί να φανεί λίγο συντριπτική. Εδώ είναι μια επισκόπηση των γερμανικών πόλεων, περιφερειών και αξιοθέατα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ιδανικό προορισμό για το ταξίδι σας στη Γερμανία.

Πώς να έρθετε στη Γερμανία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε τη Γερμανία, ανάλογα με το δρομολόγιο, την προσωπική σας προτίμηση και τον προϋπολογισμό σας. Ανακαλύψτε ποιες επιλογές έχετε, από την ενοικίαση αυτοκινήτου και την πτήση κάτω από το Autobahn, για να απολαύσετε μια χαλαρή ποδηλασία.

Θέματα χρημάτων

Έχετε διαφορετικές επιλογές πρόσβασης στα χρήματα και την πληρωμή στη Γερμανία. να χρησιμοποιήσετε μία από τις πανταχού παρούσες μηχανές ATM, να κάνετε επιταγές ταξιδιωτών ή να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα . Εδώ είναι ένα χρήσιμο γύρο από όλα τα πράγματα χρήματα για τους ταξιδιώτες της Γερμανίας.

Μιλώντας Γερμανικά

Οι περισσότεροι Γερμανοί μιλούν αγγλικά, οπότε πιθανότατα δεν θα έχετε καμία δυσκολία να περάσετε. Ακόμα, ένα μικρό Γερμανό μπορεί να προχωρήσει πολύ και είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσετε να μάθετε κάποιες εύκολες γερμανικές χαιρετισμούς; Εδώ είναι χρήσιμες γερμανικές φράσεις που θα είναι χρήσιμες για κάθε ταξιδιώτη.

Τι να Pack

Είστε έτοιμοι να συσκευάσετε τη βαλίτσα σας αλλά δεν είστε σίγουροι τι χρειάζεστε πραγματικά στη Γερμανία; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το χρήσιμο κατάλογο συσκευασίας που περιλαμβάνει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά μούσα για τις διακοπές σας στη Γερμανία.