Γερμανικά για ταξιδιώτες: Χρήσιμες γερμανικές για φαγητό

Αγγλικο-γερμανικό βιβλίο φρασεών για δείπνο

Θέλετε να παραγγείλετε το καφέ σας στα γερμανικά; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις βασικές και απλές γερμανικές προτάσεις που είναι χρήσιμες όταν γευματίζετε στα γερμανικά εστιατόρια. Από το αίτημα για το μενού και την παραγγελία, για να πάρει τον έλεγχο - εδώ είναι χρήσιμες γερμανικές φράσεις για φαγητό έξω κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας στη Γερμανία .

Κανόνες εθιμοτυπίας όταν γευματίζονται στη Γερμανία

Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι Γερμανοί αρχίζουν το γεύμα με ένα πλούσιο Guten Appetit !

Παρόμοια με το Bon Appetit , είναι ένας κομψός τρόπος για να φανταστείτε "Ας φάμε!". Πιο ανεπίσημα, μπορείτε να περιμένετε ένα θαυμαστικό του " Mahlzeit!". Αυτό συνήθως λέγεται για μεσημεριανό γεύμα και μπορεί να ανακοινωθεί στο δωμάτιο γενικά όταν περπατάτε σε ένα Kneipe (μικρό μπαρ / παμπ).

Σημειώστε ότι θα χρειαστεί να ζητήσετε τον έλεγχο στο τέλος του γεύματος, καθώς δεν είναι σύνηθες για τον σερβιτόρο να το παραδώσει χωρίς να το ζητήσει. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να προσθέσετε στην παραγγελία σας με ένα επιδόρπιο ή καφέ και γενικά ενώ είστε μακριά από την ημέρα στο εστιατόριο όπως κάνουν οι Γερμανοί.

Η κατάρρευση γίνεται επίσης διαφορετικά από ό, τι σε μέρη όπως οι ΗΠΑ. Η ανατροπή θα πρέπει να είναι μόνο περίπου 10 τοις εκατό και δίνεται κατά την πληρωμή του λογαριασμού - δεν αφήνεται στο τραπέζι. Ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό μας σχετικά με την ανατροπή στη Γερμανία για διαφορετικές καταστάσεις και συστάσεις.

Αγγλικο-γερμανικό βιβλίο φρασεών για δείπνο

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες φράσεις που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε κατευθείαν στο φαγητό, είτε πρόκειται για Eisbein είτε για Schweinshaxe .

(Θα βρείτε την προφορά στις παρενθέσεις, απλώς το διαβάστε δυνατά, θα πρέπει να τονιστεί το κεφαλαιοποιημένο μέρος της λέξης.)

Τι να φάτε Πού

Τι να φάτε στο Oktoberfest (ή οποτεδήποτε βρίσκεστε στο Μόναχο)

Γεύματα Ανατολικής Γερμανίας

Οδηγός για το Γερμανικό Wurst (Λουκάνικο)

Τι να περιμένετε σε ένα Γερμανικό Biergarten

Επιδόρπια στο Oktoberfest

Το καλύτερο μεξικάνικο φαγητό στο Βερολίνο