Η πορνεία στη Γερμανία

Περπατώντας γύρω από το Βερολίνο μερικές φορές, δίνω μια αλληλεπίδραση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μια δεύτερη ματιά. Αυτά τα ρούχα ... ο παράνομος ψίθυρος - κάτι είναι σίγουρα επάνω. Μπορείτε να δείτε αυτόν τον τύπο συναλλαγής αρκετά συχνά σε ορισμένες περιοχές της πόλης. Είναι τόσο δημόσιο, δεν με πήρε καιρό να ρωτήσω,

"Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία;"

Είναι. Η πορνεία στη Γερμανία είναι νομική και φορολογείται. Το Άμστερνταμ μπορεί να είναι γνωστό ως πρωτεύουσα της πορνείας, αλλά η γερμανική βιομηχανία φέρνει πάνω από 15 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως με 400.000 πόρνες που εξυπηρετούν 1.2 εκατομμύρια άνδρες κάθε μέρα.

Πρόκειται για περισσότερες πόρνες ανά κάτοικο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην ήπειρο.

Σύντομη ιστορία της πορνείας στη Γερμανία

Η πορνεία σχεδόν ανέχεται στη Γερμανία. Καθ 'όλη την ιστορία της Γερμανίας, η κυβέρνηση έχει προτιμήσει γενικά να εγγραφεί και να ελέγξει τους εμπλεκόμενους στη βιομηχανία. Απορρίφθηκε ουσιαστικά το 1927 (νόμος για την καταπολέμηση των αφθώδεις νόσους) με δικαιώματα που επεκτάθηκαν περαιτέρω με το νόμο περί πορνείας το 2002. Η πράξη αυτή επιδιώκει να βελτιώσει την κοινωνική ευημερία και τα νόμιμα δικαιώματα των πόρνων επιτρέποντας στις πόρνες να συμμετέχουν (και επιβάλλουν) καθώς και την αμοιβή στην κοινωνική ασφάλιση και την ασφάλιση υγείας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση είναι χωρίς επιπλοκές. Υπάρχει αυξημένο έγκλημα γύρω από την πορνεία από την κλοπή στην εμπορία σεξ. Ειδικότερα, η εκμετάλλευση των γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη αποτελεί μείζον πρόβλημα. Πιστεύεται ότι περίπου το 70% των γυναικών που εργάζονται στη χώρα είναι ξένες.

Η πράξη του 2002 θεωρείται ευρέως αποτυχία. Πολλές πόρνες μένουν μόνο στη χώρα για μικρό χρονικό διάστημα και δεν έχουν έντονο ενδιαφέρον να πληρώνουν φόρους ή να λαμβάνουν παροχές. Ενώ οι πορνεία πληρώνουν υψηλό φόρο και παράγουν εισόδημα για το κράτος, οι περισσότεροι κάνουν λίγα - αν μη τι άλλο - για να προστατεύσουν τη γυναίκα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι βλέπουν τόσο τους καταναλωτές όσο και τους πόρνες ως πελάτες.

Πολλές πόρνες προτιμούν να εργάζονται ανεξάρτητα παρά βάσει συμβολαίου.

Οδική πορνεία στη Γερμανία

Αν και η πορνεία είναι νόμιμη σε όλη τη Γερμανία, οι πόλεις μπορούν να επιβάλλουν διαφορετικούς φόρους και κανονισμούς στην επιχείρηση. Το Straßenstrich ή η πορνεία στο δρόμο επιτρέπεται συνήθως μόνο σε ρυθμιζόμενες περιοχές με ζώνες εκτός ορίων που ονομάζονται Sperrbezirk .

Για παράδειγμα, στις πόρνες της Βόννης πληρώνουν φόρο εργασίας νυχτερινής εργασίας για να εργάζονται στην Immenburgstrasse μέσω αυτόματων μηχανημάτων που μοιάζουν με σταθμούς στάθμευσης. Το κεντρικό κέντρο του Μονάχου είναι το Sperrbezirk . Το περίφημο Reeperbahn του Αμβούργου (περιοχή με κόκκινο φως) είναι η πιο γνωστή περιοχή. Σημειώστε ότι αρκετές πολιτείες απαγορεύουν τους πορνεία σε πόλεις με λιγότερους από 35.000 κατοίκους. Από την άλλη πλευρά, η πορνεία επιτρέπεται παντού στο Βερολίνο.

Η πορνεία στο Βερολίνο

Όπως προαναφέρθηκε, η πορνεία είναι νόμιμη σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Μπορείτε να δείτε επιχειρήσεις που εκτελούνται ανοιχτά σε δρόμους όπως το Kurfürstenstraße. Υπάρχουν επίσης πολλά μικρά μπαρ και ακόμη και διαμερίσματα γνωστά ως Wohnungspuffs που εξυπηρετούν την επιχείρηση. Η πορνεία στο διαμέρισμα είναι γνωστή ως Wohnungspuffs (ή απλά Puffs ) και μπορεί να βρεθεί μέσω διαφημίσεων ή από στόμα σε στόμα. Οι λέσχες FKK παρέχουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα με πισίνες και σάουνα, να συναντήσετε και να χαιρετήσετε μπαρ και ιδιωτικά δωμάτια στους επάνω ορόφους.

Η Artemis στο Βερολίνο είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της FKK.

Η πορνεία στη Φρανκφούρτη

Η ευημερούσα τραπεζική βιομηχανία της Φρανκφούρτης και η διεθνής σκηνή συνδέονται συχνά με την επιτυχημένη αγορά του σεξ. Αυτό επικεντρώνεται γύρω από την ακμάζουσα περιοχή κόκκινου φωτός γνωστή ως Bahnhofsviertel γύρω από το Haupbahnhof και είναι τόσο επαγγελματική όσο και η βιομηχανία του σεξ. Οι εγκαταστάσεις κυμαίνονται από τα κέντρα Eros (φτηνές εξουσιοδοτημένες ομοσπονδίες χωρίς κυρία) σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στη Γερμανία, το FKK World.

Η πορνεία στην Κολωνία

Το Geestemünder Straße στην Κολωνία επιτρέπει την πορνεία στο δρόμο, αλλά οι αντιπρόσωποι ναρκωτικών και οι προαγωγοί δεν επιτρέπονται. Επιπλέον, το πασχικό μέγα-πορνείο έχει 12 ορόφους και πάνω από 100 δωμάτια.

Η πορνεία στη Στουτγάρδη

Η Στουτγάρδη είναι η ναυαρχίδα μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πορνείας της χώρας, Paradise.

Ασφάλεια στη Γερμανία

Αν και η νομική κατάσταση της πορνείας το καθιστά πιο καλά ρυθμισμένο και ασφαλές από σχεδόν οπουδήποτε αλλού, εξαρτάται από εσάς να εξασφαλίσετε την προσωπική σας ασφάλεια. Να είστε ενήμεροι για τους κανόνες και τους κανονισμούς που σχετίζονται με κάθε ίδρυμα που εισάγετε και να σημειώσετε ότι οι διαπραγματεύσεις δεν γίνονται δεκτές μετά την αγορά ενός στοιχείου ή μιας υπηρεσίας. Επίσης, αποφύγετε να πάρετε υπερβολικά μεθυσμένος, καθώς αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μπει σε μπελάδες.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή ανησυχείτε για την ασφάλεια ή τη συγκατάθεση της γυναίκας, καλέστε την αστυνομία στο 112.