Διεθνής πρόκληση μπλουζ

2013

Είναι μόνο κατάλληλο ότι το Home of the Blues φιλοξενεί επίσης την ετήσια International Blues Challenge. Παρουσιάζεται από το Ίδρυμα The Blues, το Διεθνές Blues Challenge είναι η μεγαλύτερη συλλογή μπλουζ στον κόσμο. Η εκδήλωση ξεκίνησε το 1984 και προσπαθεί να προωθήσει τη σταδιοδρομία των καλλιτεχνών μπλουζών, προβάλλοντας τα ταλέντα τους και απονέμοντας βραβεία που αναγνωρίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πληροφορίες για το Διεθνές Πρόγραμμα Blues Challenge 2013
Το Ίδρυμα Blues θα φιλοξενήσει την 29η ετήσια Διεθνή Έκκληση Blues Challenge 27 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2013. Φέτος, περίπου 200 πράξεις μπλουζ από όλο τον κόσμο αναμένεται να ανταγωνιστούν για μετρητά, βραβεία και αναγνώριση της βιομηχανίας. Η μεγαλύτερη συλλογή blues πράξεων στον κόσμο αντιπροσωπεύει μια διεθνή έρευνα από το The Blues Foundation και τις συνεργαζόμενες οργανώσεις του για το Blues Band και το Solo / Duo Blues Act που είναι έτοιμοι να εκτελέσουν σε μια εθνική σκηνή, αλλά χρειάζονται ακριβώς αυτό το επιπλέον διάλειμμα. Ο προκαταρκτικός γύρος του ανταγωνισμού περιλαμβάνει πράξεις που εκτελούνται σε clubs up-down Beale Street . Εκτός από τις παραστάσεις, θα διοργανωθούν επίσης σεμινάρια και εργαστήρια για τα μπλουζ.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες των blues, των οποίων η σταδιοδρομία ξεκίνησαν στο IBC με την πάροδο των ετών, περιλαμβάνουν τους: Susan Tedeschi, Michelle Wilson, Michael Burks, Tommy Castro, Albert Cummings, Larry Garner, Richard Johnston, Zac Harmon και Matthew Skoller.

Εισιτήρια:
Τα πακέτα εισιτηρίων για την εκδήλωση ξεκινούν από $ 100.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.blues.org ή καλέστε (901) 527-2583.