Πρόγραμμα Αγώνα Memphis 2016

Τα κυριώτερα γεγονότα του χρονοδιαγράμματος των αγώνων του Μέμφις για το 2016 θα έχουν έτοιμους δρομείς για το Bluff City για ένα σπουδαίο έτος.

Hill και Dale 8 Miler

Το Hill and Dale 8 Miler θα είναι στις 2 Ιανουαρίου στο Millington. Το 37ο Ετήσιο Hill και Dale 8 Miler καλύπτει μια ποικιλία εδάφους σε όλο το Meeman Shelby Forest State Park κοντά στο Millington. Ο αγώνας ξεκινάει στις 11 π.μ. Ξεκινά και τελειώνει κοντά στο καταφύγιο 6 με εγγραφή στο Recreation Lodge.

Ο αγώνας είναι σε δρόμους και πλακόστρωτα μονοπάτια.

Σειρά χειμερινών εκτός δρόμου αγώνων του Μέμφις

Το Memphis Runners Track Club παρουσιάζει την ετήσια σειρά off-road αγώνων με αγώνες 3K, 5K, 8K και 10K που ξεκινούν στις 10 Ιανουαρίου με αγώνα 3K στις 2 μ.μ. στο Overton Park, ξεκινώντας και τελειώνοντας κοντά στο Memorial Plaza του Βετεράνου. Ο αγώνας 5K είναι στις 24 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. στο Nesbit Park στο Bartlett (γνωστός και ως Stanky Creek). Το 8Κ είναι στις 21 Φεβρουαρίου στις 2 μ.μ. στο Nesbit Park. Το 10Κ είναι στις 28 Φεβρουαρίου στις 2 μ.μ. στο Shelby Farms Park. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν για ολόκληρη τη σειρά ή για μεμονωμένους αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες Overton Park 10K

Ο πέμπτος ετήσιος Overton Park 10K Trail Race θα είναι στις 30 Ιανουαρίου στις 8 π.μ. στις 30 Ιανουαρίου. Ο αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα μονοπάτια του πάρκου. Ο αγώνας ξεκινάει και τελειώνει στο Overton Park Golf Clubhouse.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 10K και 5K

Οι ετήσιες εκθέσεις Bartlett Parks & Recreation Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 10K και 5K πραγματοποιούνται στις 13 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ. στην εκκλησία Bartlett Baptist Church.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν μεμονωμένα ή σε ένα ζευγάρι διαίρεση αγαπημένων.

Ο μισός μαραθώνιος του Germantown και το Κύπελλο 5K

Ο ετήσιος μισός μαραθώνιος του Germantown και το 5K Κύπελλο των Δημάρχων που θα επωφεληθούν από τους Special Olympics θα είναι 13 Μαρτίου στις 7:30 π.μ. Οι γραμμές εκκίνησης και τερματισμού βρίσκονται στο Germantown Athletic Club.

Whispering Woods & Twigs Ημίχρονο Μαραθώνα & 5Κ

Το Whispering Woods & Twigs Half Half Marathon & 5K θα είναι στο Olive Branch στο Whispering Woods 2 Απριλίου στις 8 π.μ.

Ο Μεγάλος Καταπληκτικός Αγώνας Μέμφις

Ο Μεγάλος Καταπληκτικός Αγώνας είναι ένας αγώνας περιπέτειας και εμποδίων που καλύπτει αποστάσεις 5Κ ή 1 μιλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου στο WJ Freeman Park στο Bartlett με ένα ξεκίνημα με κύμα που ξεκινά στις 4 μ.μ.

Oak Hall Run για το St. Jude

Το ετήσιο Run Oak Hall για το St. Jude θα είναι 1η Μαΐου στις 3 μ.μ. Το μάθημα 3 μιλίων ξεκινά στις μπροστινές πόρτες του Oak Hall και περιβάλλει την περιοχή.

Μέση-Νότια λάσπη τρέχει 5K

Το Mid-South Mud Run 5K θα είναι στις 14 Μαΐου στις 9 π.μ. στο Millington στη λίμνη Navy.

Μεγέθυνση μέσω του Zoo 4 Miler

Το ετήσιο ζουμ μέσω του ζωολογικού κήπου 4 Miler λαμβάνει χώρα στο ζωολογικό κήπο Memphis στις 26 Μαΐου.

Μεγάλη αμερικανική ποταμών

Το Great American River Run είναι η νεώτερη προσθήκη στο ετήσιο Μέμφις το Διεθνές Φεστιβάλ του Μαΐου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα μισό μαραθώνιο και 5Κ στις 28 Μαΐου στις 8 π.μ. με μια πορεία που προβάλλει τον ποταμό Μισισιπή.

Harbortown 5Κ

Η ετήσια διαδρομή Harbortown 5K και 1 μίλι διασκεδαστικό για τους δρομείς 12 και νεότερους είναι η 3η Ιουνίου στη συνοικία Harbortown της Mud Island. Η διαδρομή ξεκινά στις 6 μ.μ. με το 5Κ από τις 7 μ.μ.

Το Ναυτικό 10 Ναυτικό Miler

Το Ναυτικό 10 Ναυτικό Miler καλύπτει 10 ναυτικά μίλια στη ναυτική δραστηριότητα υποστήριξης Mid-South στο Millington στις 5 Ιουνίου στις 6 π.μ.

Gibson Guitar 5K

Η ετήσια κιθάρα Gibson 5K είναι στις 11 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο εργοστάσιο κιθάρας Gibson στο Downtown Memphis.

Memphis Stars και Stripes 5Κ

Ξεκινήστε τον εορτασμό του τέταρτου Ιουλίου με τα Memphis Stars και Stripes 5K στην Tiger Lane στις 3 Ιουλίου στις 7 μ.μ.

Elvis 5Κ

Η ετήσια Elvis Week Elvis 5K θα είναι στις 13 Αυγούστου στο αρχοντικό Graceland.

Cooper Young Φεστιβάλ 4 Miler

Το Φεστιβάλ Young Cooper 4 Miler είναι η Παρασκευή πριν από το ετήσιο Φεστιβάλ Cooper Young.

Susan G. Komen Memphis-Mid-South αγώνας για τη θεραπεία

Ο αγώνας Memphis για τη θεραπεία θα καλύψει απόσταση 5K στις 29 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στο AutoZone Park.

Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Ιούδα Μέμφις του Μαραθώνα

Ο Marathon του St. Jude Memphis είναι η 3η Δεκεμβρίου που ξεκινάει κοντά στο FedExForum και τρέχει στους δρόμους του Downtown και του Midtown με τη γραμμή τερματισμού στο AutoZone Park. Το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει 5Κ, μισό μαραθώνιο και μαραθώνιο, όλοι επωφελούνται από το St.

Νοσοκομείο Ερευνών Παιδιών Jude.