Επισκεφθείτε τη Graceland στο Μέμφις

Από το 1956 έως το 1957, ο Elvis και η οικογένειά του ζούσαν στο 1034 Audubon Drive στο Μέμφις. Δεν ήταν πολύ, όμως, πριν φανεί ότι οι Presleys χρειάζονταν περισσότερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια από ό, τι θα μπορούσε να προσφέρει το σπίτι Audubon Drive . Έτσι, το 1957, ο Elvis αγόρασε το Graceland για $ 102,000 από τον Ruth Brown Moore. Το Graceland ήταν το τελικό σπίτι του Elvis στο Μέμφις και εκεί πέθανε το 1977.

Οι επισκέπτες του Graceland θα βιώσουν κάτι περισσότερο από μια περιήγηση στο αρχοντικό του Elvis Presley .

Υπάρχουν πολλά άλλα εκθέματα που πρέπει να δείτε. Εδώ είναι μια επισκόπηση όλων που θα βρείτε στο Graceland.

Η έπαυλη

Η περιήγηση στο αρχοντικό οδηγείται με μια περιήγηση στο iPad από τον John Stamos και μεταφέρει τους επισκέπτες μέσω του καθιστικού, του δωματίου μουσικής, του υπνοδωματίου των γονέων του Elvis, της τραπεζαρίας, της κουζίνας, της αίθουσας τηλεόρασης, της αίθουσας πισίνας, του διάσημου Jungle Room παράρτημα της κύριας κατοικίας.

Μετά την περιήγηση στο αρχοντικό, ο επισκέπτης επισκέπτεται το κτήριο του ρακέτ του Elvis, το αρχικό επιχειρησιακό γραφείο και το κτίριο του τρόπαιου. Η περιήγηση του αρχοντικού τελειώνει με μια επίσκεψη στο Κήπος Διαλογισμού όπου οι Elvis, Gladys, Vernon και Minnie Mae Presley είναι όλοι θαμμένοι.

Το Μουσείο Αυτοκινήτου

Το Μουσείο Αυτοκινήτου του Elvis φιλοξενεί 22 οχήματα που ο Elvis οδήγησε ή οδήγησε κατά τη διάρκεια της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου του 1955 ροζ Cadillac, 1973 Stutz Blackhawk, και των Harley-Davidson μοτοσυκλετών του. Εκτός από αυτά τα οχήματα, το μουσείο φιλοξενεί δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα με θέμα το Elvis: ένα Elvis NASCAR που οδηγείται από τον αγωνιστικό αστέρι Rusty Wallace και ένα αυτοκίνητο Elvis NHRA που οδηγείται από τον John Force.

Επίσης στο μουσείο αυτοκινήτων βρίσκεται το Highway 51 Drive-in στο θέατρο όπου μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε μια ταινία για τον βασιλιά.

Τα αεροπλάνα

Ενώ στο Graceland, οι επισκέπτες καλούνται να περιηγηθούν τα έθιμα των Elvis. Η περιοδεία ξεκινά από ένα τεχνητό ρετρό αεροδρόμιο, όπου παρουσιάζεται ένα ιστορικό βίντεο των αεροπλάνων.

Μετά από αυτό, οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στα δύο αεροπλάνα του Elvis: το Hounddog II και το μεγαλύτερο και πιο διάσημο jet του, την Lisa Marie, που διαθέτει τόσο σαλόνι όσο και ιδιωτικό υπνοδωμάτιο και ονομάστηκε από την κόρη του.

Έκθεση Φωτογραφίας "I Shot Elvis"

Τα αρχεία του Graceland περιέχουν χιλιάδες αντικείμενα, αντικείμενα, βίντεο και φωτογραφίες που προβάλλουν τη ζωή και τους χρόνους του Elvis. Πολλά από αυτά τα αντικείμενα είναι διαθέσιμα για προβολή στο εκθεσιακό αρχείο Graceland Archives και στο The I Shot Elvis exhibit, το οποίο άνοιξε το 2015. Το τελευταίο μιλά για την ιστορία της ανόδου του Elvis στο στέκι από την οπτική γωνία των πολλών φωτογράφων που ακολούθησαν τη ζωή και τη σταδιοδρομία του.

Elvis 'Χαβάη: Συναυλίες, Ταινίες και άλλα!

Στο πλαίσιο των επιλογών Platinum και VIP Tour, μπορείτε να δείτε μια ειδική έκθεση αφιερωμένη στην αγάπη του Elvis για τη Χαβάη. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του μουσείου περιλαμβάνει σπάνιο βίντεο του Elvis, κοστούμια και κοστούμια που παρουσίασε στη Χαβάη και έγχρωμο βίντεο από την πρώτη συναυλία που έκανε ποτέ στη Χαβάη.

Επισκέπτης Graceland

3734 Boulevard Elvis Presley
Memphis, ΤΝ 38186
901-332-3322 (τοπικό)
800-238-2000 (χωρίς χρέωση)
www.elvis.com

Οι ώρες λειτουργίας ποικίλλουν ανά εποχή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Graceland για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η είσοδος στο αρχοντικό και τα εδάφη είναι μόνο $ 38,75 για ενήλικες. 34,90 δολάρια για ηλικιωμένους, φοιτητές και έφηβους. και $ 17.00 για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Τα παιδιά 6 και κάτω είναι δωρεάν.

Οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται από εκεί ανάλογα με τα μουσεία και τα εκθέματα στα οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση. Το υψηλότερο επίπεδο περιοδείας είναι το Entourage VIP και το Airplanes Tour, το οποίο είναι $ 80 για όλους.

* Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές. Ακριβής από τον Ιούλιο του 2016.

Το άρθρο ενημερώθηκε από τον Holly Whitfield, τον Ιούλιο του 2016.