Τοποθεσίες για πεζοπορία στο Μέμφις

Ψάχνετε να γνωρίσετε την ύπαιθρο ενώ επισκέπτεστε το Μέμφις; Ή ίσως ζείτε στην πόλη Bluff και θέλετε ένα μέρος για να βγείτε έξω και να ζήσετε μια διασκεδαστική μέρα στο ύπαιθρο.

Memphis δεν έχει αφθονία κρατικών πάρκων στην περιοχή, αλλά για όσους αναζητούν μια ευχάριστη πεζοπορία υπάρχουν επιλογές στην περιοχή του μετρό. Είτε περπατάει σε σιδηροδρομικές διαδρομές με ποδήλατα που έχουν μετατραπεί σε δρόμους, μονοπάτια μέσα από δάση στα διάφορα πάρκα της πόλης ή περιπέτειες κοντά στον ποταμό Μισισιπή, υπάρχουν επιλογές πεζοπορίας στο Μέμφις για να βγείτε και να ζήσετε τη φύση.

Ελέγξτε αυτά τα μέρη για πεζοπορία στο Μέμφις.

Shelby Farms:

Οι Shelby Farms ανταγωνίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα και μεγαλύτερα αστικά πάρκα στη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του ογκώδους Stanley Park στην προκυμαία του Βανκούβερ και του παππού όλων των πάρκων της πόλης, του κεντρικού πάρκου της Νέας Υόρκης. Η Shelby Farms προσφέρει πολλά μονοπάτια πλακόστρωτα και εκτός δρόμου για ευχάριστους περιπάτους, διαδρομές ή βόλτες με ποδήλατο. Υπάρχουν μονοπάτια 5Κ και 10Κ που περνούν στα λιβάδια και μέσα στο δάσος. Υπάρχουν αρκετές βασικές δασικές διαδρομές που προσφέρουν ευκαιρίες για πεζοπορικές περιπέτειες. Και η πλακόστρωτη Shelby Farms Greenline είναι μια πρώην σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει το πάρκο με το Midtown Memphis.

Lichterman Φύση Κέντρο:

Το Lichterman Nature Centre προσφέρει ευχάριστες βόλτες σε λιβάδια, δάση και γύρω από τους βάλτους και τις λίμνες που δίνουν στους λάτρεις της φύσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν το μεγάλο ύπαιθρο. Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το πάρκο είναι ότι είναι στη μέση της πόλης, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση από σχεδόν οπουδήποτε στο Μέμφις.

Πορείες του ποταμού Wolf:

Ακριβώς όπως λέει, οι ποταμοί του ποταμού Wolf περνούν από τα βάθη κοντά στον ποταμό Wolf. Αυτό είναι το αγαπημένο για τους λάτρεις των ορεινών ποδηλάτων και τους δρομείς. Η είσοδος στα μονοπάτια βρίσκεται σε διάφορα σημεία κατά μήκος του πάρκου Germantown ή κοντά σε Shelby Farms. Εάν αποφασίσετε να περπατήσετε ή να τρέξετε, δώστε προσοχή στους ποδηλάτες που έρχονται γύρω από τη γωνία.

Πάρκο κρασιών Meeman-Shelby:

Το Meeman-Shelby Forest State Park βρίσκεται στο North Shelby County, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Μέμφις, το Shelby Forest προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία πεζοπορίας στην περιοχή Memphis με περίπου 20 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας.

Overton Park:

Το Overton Park προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για πεζοπορία στα δάση για όσους θέλουν να μείνουν στο κέντρο της πόλης. Το Overton Park βρίσκεται στην καρδιά του Midtown Memphis και προσφέρει πολλές πολιτιστικές ευκαιρίες, από το Memphis Brooks Museum of Art έως το Levitt Shell και το ζωολογικό κήπο του Memphis. Το παλιό δάσος ανάπτυξης βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του πάρκου όπου οι πεζοπόροι μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά των δέντρων που έχουν παραμείνει ανέγγιχτα για πάντα.