Όπως βλέπετε στην οθόνη: Οι μεγάλες τοποθεσίες ταινιών του ξενοδοχείου της Βουδαπέστης

Το Wes Anderson Superfans μπαίνει στον κόσμο του The Grand Budapest Hotel

Οι ιδιόμορφες ταινίες του Wes Anderson έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη. Η τελευταία του περιπέτεια / δράμα / κωμωδία, The Grand Budapest Hotel , είναι μια βρετανική-γερμανική συμπαραγωγή που άνοιξε το 2014 Berlinale . Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα φανταστικό ξενοδοχείο στις Άλπεις με ένα εκκεντρικό cast των χαρακτήρων που καθοδηγούνται από τον χαρισματικό θυρωρό, τον Gustave (που παίζεται από τον Ralph Fiennes) και το λόμπι του αγόρι Zero (Tony Revolori). Αν και οι χαρακτήρες είναι τόσο φαντασμαγοί όσο έχουμε περιμένει από τον κ. Anderson, πολλές από τις σκηνές κλέβονται από το μεθυστικό σκηνικό.

Στην πραγματικότητα, η ταινία ακολουθεί στη Γερμανία άρχισε πολύ πριν το κόκκινο χαλί έλασης. Αν και βρισκόταν σε μια μυθική ευρωπαϊκή χώρα, μεγάλο μέρος των κινηματογραφικών ταινιών πραγματοποιήθηκε στην τοποθεσία στη Γερμανία. Εδώ είναι πολλές από τις γερμανικές ταινίες για το The Grand Hotel Budapest .

Σκοποβολή Τοποθεσίες στο Görlitz

Ο Görlitz κάθεται στα σύνορα της Γερμανίας και της Πολωνίας με τα τσεχικά σύνορα, μόλις 20 λεπτά προς τα νότια, γεγονός που τον καθιστά κακό στην φανταστική Δημοκρατία του Zubrowka του Άντερσον.

Μετά από έναν αγώνα για την εξεύρεση της ομώνυμης τοποθεσίας του ξενοδοχείου, ο Anderson εγκαταστάθηκε σε ένα μικροσκοπικό μίγμα και το 1913 Jugendstil Görlitzer Warenhaus που επέζησε στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν ακούγεται μαγικό; Ακούστε το συλλογισμό του Άντερσον,

Αυτό το πολυκατάστημα που βρήκαμε, φτιάξαμε στο ξενοδοχείο μας - την μεγάλη είσοδο του ξενοδοχείου μας - και στη συνέχεια βρήκαμε οτιδήποτε άλλο από την ταινία μέσα σε μια ακτίνα αυτού του πολυκαταστήματος και ανακαλύψαμε όλα τα πράγματα και τους ανθρώπους όπως εμείς ταξίδεψαν γύρω, καταλήγοντας σε όλα. Κάναμε μια ετικέτα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ανατολικής Ευρώπης.

Καθυστερημένη από το 2010, το κατάστημα ήταν σε πτώχευση. Το πλήρωμα του Anderson ανέλαβε το κατάστημα, μετατρέποντας το εσωτερικό του στο Grand Hotel με ένα γραφείο παραγωγής στον τελευταίο όροφο. Αν και έγιναν τεράστιες αλλαγές στο κατάστημα, οι σκάλες, τα κιγκλιδώματα, οι πολυελαίοι και η οροφή από βιτρώ που φαίνονται στην ταινία είναι όλα πρωτότυπα.

Μετά την επιτυχία της ταινίας, ένας ιδιώτης επενδυτής έχει συζητήσει τα σχέδια για επαναλειτουργία του καταστήματος στο μέλλον.

Αν και δεν εμφανίστηκε στην ταινία, το Hotel Börse στο Untermarkt ήταν εκεί όπου τα αστέρια της ταινίας έμειναν. Ο ιδιοκτήτης και αρκετοί υπάλληλοι απολαμβάνουν τη βούρτσα τους με φήμη με μικρά κομμάτια στην ταινία και οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να νοικιάσουν ένα δωμάτιο για κάποια από τις απομεινάρια της αρεσκείας του αστεριού.

Σκοποβολή Τοποθεσίες στο Hainewalde

Το Hainewalde, σε μικρή απόσταση από το Görlitz, είναι το σπίτι του Schlossverein Hainewalde. Το κάστρο χτίστηκε το 1392 και έχει λίγο χρόνο στην ταινία.

Σκοποβολή Τοποθεσίες στη Δρέσδη

Καθώς ο Jeff Goldblum μπαίνει στο μουσείο τέχνης από τον William Dafoe, είχα την αίσθηση ότι ξέρω αυτό το μέρος. Μετά από μια μικρή έρευνα, ιδού! Αυτό είναι το περίφημο ανάκτορο Ζβίνγκερ στη Δρέσδη . Ένα από τα ωραιότερα παραδείγματα αργά μπαρόκ αρχιτεκτονικής στη Γερμανία, αυτό το κομψό συγκρότημα κοσμείται με γλυπτά και περιβάλλει μουσεία παγκόσμιας κλάσης. Περπατήστε το χιόνι καλύπτονται λόγους το χειμώνα και φανταστείτε αυτό είναι το Kunstmuseum της Zubrowka ή επισκεφθείτε το θερμότερο μήνα να ονειροπόληση σε ένα από τα καλύτερα biergarten της πόλης .

Σκοποβολή Τοποθεσίες στο Waldenburg

Κάστρο Waldenburg στη Σαξονία που συμπληρώθηκε για το "Castle Lutz" της ταινίας. Αυτό το κάστρο του 13ου αιώνα που χρησίμευσε ως κατοικία των πρίγκιπες του Schönburg-Waldenburg κάνει για ένα βασιλικό σκηνικό στην ταινία.

Διατίθενται εκδρομές για τις υπέροχες αίθουσες δεξιώσεων, μεγάλη σκάλα, κινεζική τραπεζαρία και εντυπωσιακά καθρέφτη. Το κάστρο φιλοξενεί επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της πόλης.

Σκοποβολή Τοποθεσίες στο Βερολίνο

Δεν είναι απολύτως ικανοποιημένος με τα διαθέσιμα ξενοδοχεία, ο Anderson διακυβεύεται δημιουργώντας το Grand Hotel Budapest του από το πολυκατάστημα Görlitz και ένα μικροσκοπικό μοντέλο.

Χτισμένο στο Studio Babelsberg, αυτό το μοντέλο είναι η κύρια εικόνα στην διαφημιστική αφίσα.