Ο οδηγός σας για τη διαδρομή RVing 66

Τι να κάνετε και πού να μείνετε στο RVing εικονική διαδρομή 66

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι από όλες τις ιστορικές αμερικανικές εθνικές οδούς και διαβάσεις, δεν υπάρχει τίποτα πιο εικονικό και πλούσιο σε ιστορία ως Διαδρομή 66 . Ας δούμε το περίφημο Route 66, που περιλαμβάνει ένα σύντομο ιστορικό, μερικούς από τους προορισμούς που πρέπει να δείτε στη διαδρομή και μερικά από τα καλύτερα μέρη για να μείνετε, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τα λάκτισμα μας στη Route 66.

Μια σύντομη ιστορία της διαδρομής 66

Η Διαδρομή 66 που ταξιδεύετε σήμερα μπορεί να διαφέρει από την αρχική ή την ιστορική 66.

Η αρχική Route 66 , γνωστή και ως Main Street της Αμερικής, ήταν ένας από τους πρώτους αυτοκινητόδρομους που χτίστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1926, με έδρα το Σικάγο, Ιλλινόις και έτρεχαν νοτιοδυτικά μέχρι το τέλος της στη Σάντα Μόνικα , Καλιφόρνια. Το αρχικό 66 είχε μήκος 2451 μίλια και έγινε ένας δημοφιλής δρόμος για όσους ταξίδευαν δυτικά και παρέμειναν δημοφιλείς μέχρι να αντικατασταθεί το Διακρατικό Σύστημα Αυτοκινητοδρόμων.

Το 1986, η διαδρομή 66 αφαιρέθηκε επισήμως από το σύστημα αυτοκινητοδρόμων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η διαδρομή συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς η National Scenic Byways ορίζει την ιστορική διαδρομή 66 και ορισμένα κράτη έχουν ορίσει ορισμένες οδικές αρτηρίες ως κρατική διαδρομή 66. Όποια και αν είναι η σημασία και η επίδραση της διαδρομής 66 παραμένουν μέχρι σήμερα.

Τι να κάνετε στη διαδρομή 66

Φυσικά, με τόση ιστορία, είναι βέβαιο ότι κάποιοι δεν μπορούν να χάσουν προορισμούς κατά μήκος της διαδρομής. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου.

Η αποβάθρα Santa Monica: Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια

Η αποβάθρα της Santa Monica ήταν το παραδοσιακό δυτικό άκρο της διαδρομής 66 και η προβλήτα εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένη με το τέλος της διαδρομής, 66 μαρκαδόρο.

Η αποβάθρα Santa Monica στην Καλιφόρνια είναι ακόμα τόσο ζωντανή όσο ήταν πριν από πενήντα χρόνια. Με άφθονα παιχνίδια επιβίβασης, βόλτες και όμορφη θέα στον Ειρηνικό για να καταλάβετε το πνεύμα της διαδρομής 66. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε μια βόλτα στο διάσημο πορτοφόλι.

Cadillac Ranch: Amarillo, Τέξας

Αυτή είναι μια κλασική παγίδα τουριστών, αλλά θεωρώντας ότι είναι ελεύθερη τότε ποιος νοιάζεται;

Το Cadillac Ranch είναι ένα γλυπτό που δημιουργήθηκε το 1974 από τους καλλιτέχνες Chip Lord, Hudson Marquez και Doug Michels. Το γλυπτό είναι δέκα Cadillacs που έχουν ταφεί στη μέση του εδάφους υπό γωνία που αντιστοιχεί στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Φέρτε ένα κουτί ψεκασμού γιατί το γλυπτό είναι ανοιχτό σε τροποποιήσεις από όλους. Ψεκάστε το όνομά σας, μια καρικατούρα ή οτιδήποτε άλλο σας χτυπήσει σε αυτόν τον προορισμό του Τέξας .

Μουσείο Εθνικής Διαδρομής 66: Elk City, εντάξει

Το συναρπαστικό Μουσείο Εθνικής Διαδρομής 66 θα σας μεταφέρει μέσα από όλα τα οκτώ κράτη που ξεκίνησαν τα ιστορικά 66. Αρχίζετε την περιοδεία στο Ιλλινόις και ταξιδεύετε στο μουσείο μέχρι να φτάσετε στην Καλιφόρνια. Το μουσείο περιλαμβάνει ιστορικές φωτογραφίες, σημεία ενδιαφέροντος και διαφορετικές εποχές του δρόμου. Τα ηχομονωτικά ηχεία παίζουν ιστορικούς λογαριασμούς ταξιδιού κάτω από το 66, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση της εμπειρίας σε αυτό το στάβλο λάκκων της Οκλαχόμα .

Πού να μείνετε στη διαδρομή 66

Αν θέλετε να μείνετε στη μέση της δράσης πρέπει να επιλέξετε ένα πάρκο RV που βρίσκεται κοντά ή δεξιά στην Route 66, εδώ είναι τρία από τα αγαπημένα μου.

St. Louis West / Ιστορική διαδρομή 66 KOA: Eureka, MO

Το St. Louis West / Historic Route 66 KOA είναι η ιδανική τοποθεσία για να ξεκινήσετε την διασταύρωση με τμήματα της ιστορικής διαδρομής 66. Το πάρκο είναι KOA με βάση το Μισσούρι , ώστε να γνωρίζετε ότι έχετε πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας, μεγάλο και καθαρό ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίου και πληθώρα δραστηριοτήτων στο πάρκο, όπως περιτριγυρισμένο κόσμημα, εκτόξευσης πυραύλων και εξωτερική περιοχή προβολής ταινιών.

Αυτό το KOA βρίσκεται επίσης σε απόσταση μόλις 1,6χλμ. Από το Six Flags St. Louis για άφθονο φιλικό προς την οικογένεια διασκέδαση. Υπάρχει όλη η διασκέδαση που παρέχεται από το St. Louis επίσης. Αν ψάχνετε για περισσότερη δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους το πάρκο βρίσκεται κοντά στο καγιάκ, ράφτινγκ ή κανό στον ποταμό Meramec.

Route 66 RV Park: Elk City, εντάξει

Route 66 RV Park είναι ένα από τα παλαιότερα συνεχόμενα RV πάρκα στην Οκλαχόμα και κάνουν τα πράγματα σωστά. Έχετε πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας καθώς και μια υπηρεσία συλλογής απορριμμάτων, όλα σε επιπλέον πλάκες από σκυρόδεμα. Πολλές από τις περιοχές είναι σκιασμένες για να παρέχουν ένα μικρό καταφύγιο από τον καυτό ήλιο της Οκλαχόμα.

Η πόλη του Elk City αποτελεί μια πολύ καλή διαθήκη για τη σημασία της διαδρομής 66 και στεγάζει το μουσείο Route 66. Υπάρχει επίσης Ackley Park Elk City με πολλά μονοπάτια για περπάτημα και ακόμη και μια λίμνη για να ψαρέψετε.

Άλλες δραστηριότητες του Ackley Park περιλαμβάνουν μίνι γκολφ, βόλτες με τρένο, κολύμπι, μεγάλη παιδική χαρά και πολλά άλλα.

Το Canyon Motel & RV Park: Ουίλιαμς, ΑΖ

Η γραφική μικρή πόλη του Ουίλιαμς της Αριζόνα είναι 13 στρέμματα ενός απλούστερου χρόνου και βρίσκεται ακριβώς έξω από την ιστορική διαδρομή 66. Το ίδιο το πάρκο είναι πλούσιο πλούσιο με πλήρεις συνδέσεις, καθαρό ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίων και ένα γενικό κατάστημα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε προμήθειες . Το πάρκο διαθέτει επίσης χώρους ψησταριάς, εσωτερική πισίνα, επιχειρηματικό κέντρο και μεγάλο δακτύλιο πυρκαγιάς για νυχτερινή διασκέδαση.

Το Canyon Motel & RV Park απέχει μόλις 1 ώρα από το South Rim του Grand Canyon, καθώς και κοντά σε σκι και χειμερινές δραστηριότητες, τον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon, το εθνικό δάσος Kaibab και το πάρκο Bearizona με άγρια ​​φύση.

Κατά τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού προορισμού RV, σκεφτείτε Route 66! Φορτώστε το RV σας και κατευθυνθείτε προς τα δυτικά, πηγαίνετε να δείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς πολλοί έχουν πριν από σας στην ιστορική διαδρομή 66.