Πώς να αποκτήσετε εισιτήρια στο "The Daily Show"

Κάντε μια υπέροχη επίσκεψη στο hit show της Comedy Central.

Αν και ο Jon Stewart δεν είναι πλέον στο "The Daily Show", ζει με έναν νέο οικοδεσπότη, Trevor Noah. Συνεχίζει να είναι μια εκπομπή κωμωδίας που έρχεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στην Κωμωδία Κεντρικής. Η εκπομπή εγγράφεται ζωντανά πριν από ένα ακροατήριο στούντιο και αέρα αργότερα εκείνο το βράδυ, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να πάτε στη μαγνητοταινία και να δείτε τον εαυτό σας στον αέρα εκείνο το βράδυ! Ένα πράγμα που είναι καλό για να ζητήσετε εισιτήρια για να δείτε το "The Daily Show" είναι ότι μπορείτε να δείτε ένα ημερολόγιο διαθεσιμότητας στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη (διαθέσιμη) ημερομηνία για την επίσκεψή σας και να γνωρίζετε αμέσως εάν έχετε εξασφαλίσει εισιτήρια.

Εάν τα εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να ειδοποιηθείτε όταν κυκλοφορούν περισσότερες ημερομηνίες / εισιτήρια.

Λάβετε τα εισιτήρια "Ημερήσια επίδειξη με το Trevor Noah"

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το "The Daily Show With Trevor Noah" Εισιτήρια:

Οι κασέτες δείχνουν στο Daily View Studios, 733 11η Λεωφόρος, μεταξύ 51ης και 52ης Οδού. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το C / E στην 50η / 8η Λεωφόρο. Είναι άλλα 3 μεγάλα τετράγωνα από το μετρό μέχρι το στούντιο, οπότε φροντίστε να επιτρέψετε επαρκή χρόνο ταξιδιού για να περπατήσετε στο στούντιο από το μετρό.

Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης για τους καθημερινούς επισκέπτες στο K-Group στην 51η και 12η Λεωφόρο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το stub εισιτήριο σας πριν σβήσετε για να δικαιούστε την έκπτωση.

Το Daily Show με τον Trevor Noah συνήθως ταινίες από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 5:45 μ.μ. και οι επισκέπτες πρέπει να φτάσουν περίπου μια ώρα νωρίτερα και θα πρέπει να προγραμματίσουν να τελειώσουν γύρω στις 7:15 μ.μ. Έχουν ξεκινήσει μια πολιτική εισιτηρίου "check-in". Θα χρειαστεί να κάνετε check-in για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας μεταξύ 2:30 - 4 μμ. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να επιστρέψετε στις 4:30 ή στις 4:45 μ.μ. για την πραγματική εγγραφή.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να βρίσκεστε στο κοινό The Daily Show . Φέρτε ταυτότητα φωτογραφίας για την εκκαθάριση ασφαλείας. Οι ομάδες περιορίζονται σε τέσσερα άτομα. Εάν έχετε μια μεγαλύτερη ομάδα και κάνετε πολλές κρατήσεις για να φιλοξενήσετε την ομάδα σας, ενδέχεται να μην σας παραδεχτούν στην ταινία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία μόνο κάθε τρεις μήνες.

Φέρτε ένα πουλόβερ ή σακάκι, αν παρακολουθείτε μια ταινία The Daily Show - κρατούν τα στούντιο που αντλούνται γεμάτα ψυγμένο αέρα.

Τι να κάνετε κοντά στα Ημερήσια Στούντιο Show