Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας για τους κήπους Carroll, Μπρούκλιν;

Μια επίσκεψη στους κήπους Carroll

Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας για τους κήπους Carroll, Μπρούκλιν; Ο ταχυδρομικός κώδικας για το Carroll Gardens, Brooklyn είναι 11231.

Φυσικά, τώρα που ξέρετε τον ταχυδρομικό κώδικα, θα πρέπει πιθανώς να γνωρίζετε λίγο περισσότερο την περιοχή. Όχι, αυτή η τσέπη του κόσμου δεν έχει αποθανατιστεί στην τηλεόραση όπως η Beverly Hills, 90210 , αλλά παρουσιάστηκε στην κλασική ταινία του 1980, Moonstruck , με πρωταγωνιστές τον Cher και τον Nicholas Cage. Η περιοχή είναι ένας παράδεισος για τις νέες οικογένειες και υπάρχει μια μεγάλη παιδική χαρά στο Carroll Park, το οποίο είναι το κέντρο της τοπικής σκηνής ανατροφοδότησης του Μπρούκλιν.

Αλλά δεν χρειάζεστε τίποτα για να απολαύσετε αυτό το γοητευτικό μέρος του Μπρούκλιν.

Η περιοχή, γεμάτη με ιταλικές αγορές, μετατράπηκε σε γειτονιά με παραδοσιακά εστιατόρια και μπουτίκ και ένα δημόσιο σχολείο με δίγλωσσο γαλλικό πρόγραμμα. Υπάρχουν ακόμα ενδείξεις ιταλικών ριζών του Carroll Garden, παλιότεροι χρονομετρητές που συναντώνται στα γήπεδα του bocce του Carroll Park για να παίξουν ένα παιχνίδι, και υπάρχουν μια σειρά από ιδιωτικές ιταλικές κοινωνικές λέσχες στην περιοχή. Αν δεν μπορείτε να πάρετε την είσοδο σε ιδιωτικό σύλλογο, μπορείτε ακόμα να πιείτε ένα ποτό στο Brooklyn Social, το οποίο ήταν ιδιωτικό club και είναι πλέον δημόσιο μπαρ.

Μετά το ποτό σας στο Brooklyn Social, περπατήστε κάτω από την Smith Street και δείπνα στα πολλά εστιατόρια. Ή περιμένετε για ένα τραπέζι στο Frankies 457, στο Buttermilk Channel ή στο Prime Meats στην Court Street. Αν ψάχνετε για ένα καλό φλιτζάνι καφέ, υπάρχουν επίσης πολυάριθμες καφετέριες στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων East One Coffee Roasters, Smith Canteen, Henry Local και πολλοί άλλοι χώροι.

Οι λάτρεις της πίτσας μπορούν εύκολα να περάσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο που τρώει στις διάφορες πιτσαρίες του Καρλλ Κάρντενς, από παλιές σχολικές αρθρώσεις, όπως το Giardini's στην Smith Street μέχρι την παραδοσιακή τρώει στη νέα Pizza Moto ή Lucali. Αν θέλετε να συνεχίσετε την ξενάγηση σας στο Μπρούκλιν, φροντίστε να επισκεφτείτε αυτά τα εστιατόρια .

Οι λαοί πλήττουν τους διαδρόμους στην Eataly στο Μανχάταν, όταν κατευθύνονται απλά στους Κήπους Carroll και αναζητούν τα πολλά ιταλικά μπακάλικα από τους φημισμένους Caputo μέχρι τους G. Esposito & Sons.

Ή κατάστημα για cannolis και άλλα αρτοσκευάσματα στα πολλά ιταλικά αρτοποιεία, συμπεριλαμβανομένων Monteleone, Mazzola, και Court Street Ζαχαροπλαστικής.

Σε όλο το BQE, οι λαοί μπορούν να δουν περισσότερα που το Μπρούκλιν τρώει στο West Carroll Garden. Περπατήστε κάτω από την οδό Union Street και θα βρείτε ένα από τα κλασικά εστιατόρια του NYC, το Foceria Ferninando, το οποίο είναι ανοιχτό από το 1904 και θα ανακαλύψετε επίσης εξαιρετικά μεξικάνικο φαγητό και άλλα καλά φαγητά.

Έτσι, μην κοιτάζετε τον ταχυδρομικό κώδικα και στέλνετε μια επιστολή σε κάποιον στο Carroll Gardens, αντί να πηγαίνετε στο τρένο F και να εξερευνήσετε αυτό το γραφικό τμήμα του Μπρούκλιν.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein